Íme, az igazi macskás nő - 12 macskával tolja a mindennapokat!

Az igazi macskás nő 12 perzsa cicával él együtt (hogy hogy nem, pont Japánban), és "főállású cicamamának" vallja magát.
Az őrült macskás nő tényleg létezik, igaz itt luxuskivitelben, a japán macskamániás ugyanis 12 csodálatosan ápolt, ránézésre is méregdrága perzsa cicával osztja meg otthonát. Az asszony "főállású cicamamának" tartja magát, amit nyugodtan érthetünk úgy, hogy élete a négylábúak táplálása és dédelgetése körül forog. Egyébként egészen biztosan jó munkát végez, mert a macskák kivétel nélkül csodaszépek.

A macskalavina először csak egy cicával indult, aztán a hölgy beszerzett még kettőt, 3 felett pedig (gondolván, hogy minden mindegy ezen a ponton) egyazon alomból fogadott be 9 perzsa cicát!

Mutatunk néhány elég jó családi fotót is!


Források: boredpanda / NLCafe

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

A legjobb apa-baba pillanatok +VIDEÓ

Az apukák és babák közös produkciói mindig különösen szívet melengetőek. Anyaként pedig nem a gyomrunkon, hanem a gyerekünkön keresztül vezet az út a szívünkhöz. Elhoztuk most nektek a legaranyosabb apa-baba videót az internet nagy tengeréből, hogy mindenkinek mosolyt csaljunk az arcára.

Anya és lányai összeöltöztek - és ez most igen cuki projekt lett

Összeöltözni már azért kicsit elcsépelt, nemde? Kivéve, ha van egy négyévesed, aki nagyon tökéletesen trollkodja szét mindahányszor.

Bemutatkozik a világ legcukibb kisállata

A természetben ritkán találkozhatunk hermelinnel, most viszont megmutatjuk, milyen tündéri állat a hófehér hermelin.

Tettenérés: lopáson kapott háziállatok (avagy a legcukibb lebukások TOP 30-as összeállítása)

Notórius csíntevő a legtöbbjük, akik ha lebuknak, az arcukra van írva: tudják, hogy rossz fát tettek a tűzre! Szenzációs pillanatok következnek, nagyszerű kedvencekkel!

A világ legtündéribb elefánttámadása +videó

Az alábbi videót a dél-afrikai Kruger Nemzeti Parkban készítették, ahol egy csoport turista egy elefántcsaládba botlott.


NAPI BOLDOGSÁG