Íme, az igazi macskás nő - 12 macskával tolja a mindennapokat!

Az igazi macskás nő 12 perzsa cicával él együtt (hogy hogy nem, pont Japánban), és "főállású cicamamának" vallja magát.
Az őrült macskás nő tényleg létezik, igaz itt luxuskivitelben, a japán macskamániás ugyanis 12 csodálatosan ápolt, ránézésre is méregdrága perzsa cicával osztja meg otthonát. Az asszony "főállású cicamamának" tartja magát, amit nyugodtan érthetünk úgy, hogy élete a négylábúak táplálása és dédelgetése körül forog. Egyébként egészen biztosan jó munkát végez, mert a macskák kivétel nélkül csodaszépek.

A macskalavina először csak egy cicával indult, aztán a hölgy beszerzett még kettőt, 3 felett pedig (gondolván, hogy minden mindegy ezen a ponton) egyazon alomból fogadott be 9 perzsa cicát!

Mutatunk néhány elég jó családi fotót is!


Források: boredpanda / NLCafe

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Tettenérés: lopáson kapott háziállatok (avagy a legcukibb lebukások TOP 30-as összeállítása)

Notórius csíntevő a legtöbbjük, akik ha lebuknak, az arcukra van írva: tudják, hogy rossz fát tettek a tűzre! Szenzációs pillanatok következnek, nagyszerű kedvencekkel!

A világ legtündéribb elefánttámadása +videó

Az alábbi videót a dél-afrikai Kruger Nemzeti Parkban készítették, ahol egy csoport turista egy elefántcsaládba botlott.

Erre a végtelenül cuki, Oscar-díjas kisfilmre érdemes áldozni hat percet

A magyar Oscar-nyertes film, a "Mindenki" sikere örömkönnyeket csalt sokunk szemébe, de van egy másik kedvenc, ami szintén díjat nyert, és tavaly már sokan láttuk is. Ez a "Piper".

Tüneményes a speciális mentők legújabb önkéntese (+videó)

Tüneményes önkéntes jelentkezett a Kelet-magyarországi Speciális Mentő Egyesülethez. Ráadásul ő az eddigi legfiatalabb jelentkező, és máris elkezdődött a hosszú és kemény munkával járó kiképzése. Íme a cuki videó, amit látnotok kell.

Lehet élni macska nélkül. Persze. De érdemes? +VIDEÓ

Nem maradt sok felfedezetlen rejtély a világban. Szerencsére azért még van néhány. Ilyenek a macskák is. Nélkülük vagy velük érdemes leélni egy életet?


NAPI BOLDOGSÁG