Játékból lánykérés, lánykérésből játék

Justin Lebon nem mindennapi módon kérte meg a barátnője kezét.  A férfi már hónapokkal a lánykérés előtt eltervezte, hogy nagyon különleges módon fogja feltenni a nagy kérdést.
Justin és Michal nagyon szerették az amúgy is ismert társasjátékot, a monopolyt - ha jobban tetszik, a magyar gazdálkodj okosan társasjáték amerikai változatát. -  Ezért a fiú úgy döntött, hogy elkészítteti a saját monopoly táblájukat, hogy annak segítségével valóban különös, egyben játékos legyen a nagy pillanat. Így Justin felkért egy igazi mesterembert és neki láttak a lánykéréshez szükséges játék elkészítéséhez...

Valóságos hónapokba tellett mire elkészült a játék...

Justin játszani hívta Michalt, aki úgy tudta, hogy egyszerűen csak egy fából készült monopolyt kapott ajándékba. Bele is vágtak egy játszmába...

Nem sok idő telt el mire Michal a különleges mezőre lépett és ezt követően kihúzta a kártyát, melyen az állt: "Hozzám jössz feleségül?"

Michal ekkor még mindig nem tudta, hogy abban a pillanatban élesben megy a játék, egészen addig, amíg Justin ki nem vette a mező alól az igazi gyűrűt...

A lány igent mondott és talán azóta is játszanak a saját monopoly táblájukkal, míg meg nem unják. 

Pozitív Nap - Vermes Nikolett


Forrás: Bored Panda


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Egy fotósorozat, ami megmutatja a gyerekek hogyan töltötték net és okostelefon nélkül a nyarat szerte a Földön

Summer Unplugged, azaz "nyár kihúzva", ez volt egy nemzetközi fotósverseny címe. Ennek pedig az volt a témája, hogy a gyerekek, hogyan töltik a nyarat, ha nem az interneten lógnak, vagy a Tv előtt ölnek. Fotósok százai örökítették meg világszerte, milyen boldogan telt a gyerekek nyara tévé, internet és telefon nélkül! Mutatjuk a legjobbakat!

Oldszkúl hárdkór házasság

A házasságról kérdezel? Figyelj, én nem szoktam erről beszélni. Igen, itt az ujjamon a gyűrű, de akkor is, ez magánügy. Hogy nem tudod, hogy mit csinálj? Hat éve együtt vagytok, most már lépni kéne, ő nagyon akarja, az látszik rajta, tett is már célzásokat, ezeket te persze elengedted a füled mellett, de mégis csak, dönteni kéne. Jól van, értem. Először is egy kérdés van:

Tíz híres férfi, aki cicababák helyett vérbeli nőket választott

Ha úgy akarnák, sorban állnának az ajtajukban a modellek, sőt talán sorban is állnak, de nekik más az igazi. Matt Damontól Jon Bon Jovin át Sebastian Vettelig színészek, zenészek és sportolók bizonyítják, hogy a sztárvilágban is az igaz szerelem a hosszú kapcsolat titka.

Ezzel a titkos fegyverrel csábítja el a nő a férfit (és ez nem a szépsége)

Minden emberben megvan az a csábító erő, tulajdonság, adottság, amivel leveszi az ellenkező nemet a lábáról. Azonban pontosan nem lehet meghatározni, hogy ki mitől válik vonzóvá.

Ez a kisfilm megmutatja, mit jelent igazán szeretni (+videó)

Mit üzen Neked ez a videó? Írd meg nekünk, kíváncsiak vagyunk rá! :)


NAPI BOLDOGSÁG