Egy hely, ahol a rókák az urakHallhattunk már állatfalvakról, - és nem csak állatfarmokról - főként japánban. Alakítottak már ki igazi kistelepülést nyulak és macskák számára is, viszont most a rókákra került a sor, hogy faluban élhessenek ők is.

A falu a Zao Fox Village nevet kapta. Ha valaki annyira felvillanyoznának a vörös állatkák, hogy kora őszi nyalás gyanánt meglátogassa őket, azok kedvérét eláruljuk, hogy a falu Miyagiben található és 85 cent a belépő ára.

Tudni illik még a falu rókaközösségéről, hogy posta, kisbolt és dohánybolt nem üzemel. A lakosok egyikének sincs munkahelye és még kórház sem található a településen. Közlekedés csakis kizárólag gyalog oldható meg. Mégis mindegyik lakó egytől egyig meg van elégedve a saját életével.De sajnos nem minden játék és mese, a valóság az, hogy az ott élő állatok nem háziasítottak és Istennek hála, hogy nem is veszettek. Ebből következik, hogy veszélyesek lehetnek az emberekre.


Az oda látogatók ételt kapnak, hogy ha valamelyik róka támadásra készülne, akkor az étellel le lehessen állítani a fejében motoszkáló támadásos gondolatot.Pozitív Nap - Vermes Nikolett

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Mindketten árvák és magányosak voltak egykor, most szerető családban élnek, és imádnak együtt utazni

8 káprázatos fotó arról, hogyan járja együtt a mentett kutya és cica a világot

Vihar elől bemenekült kóbor kutyus "tört be" az esküvőre sáros tappancsokon- és milyen jól tette! (Az ifjú pár reakciója szenzációs)

Az ifjú pár egyáltalán nem bánta, hogy egy hívatlan vendég is érkezett az esküvőjükre. Sáros tappancsokon.

Bemutatkozik a világ legcukibb kisállata

A természetben ritkán találkozhatunk hermelinnel, most viszont megmutatjuk, milyen tündéri állat a hófehér hermelin.

Te segítenél egy bajba jutott állaton? Ezek az emberek az életük kockáztatása árán is megtették! (+videó)

Ezek a hősök a saját életüket kockáztatták, hogy segítsenek egy állatnak... Hősies állatmentések egy megható válogatásban.

"Olyan vagyok, mint a birkák, a szabad levegőnek születtem" - 90 éves néni egy olasz falu egyedüli lakója

Az augusztusban 91. életévét betöltő Paolina Grassi az utolsó lakója Casali Socraggio hegyvidéki falujának Olaszországban a svájci határ közelében


NAPI BOLDOGSÁG