Szem nem marad szárazon! Ez a legszerethetőbb karácsonyi videó (szerintünk)

Először kicsit szkeptikusan indítottuk el a videót, hiszen annyi mindent láttunk már ebben a témában, de nagyon kellemeset csalódtunk. 

A külföldi reklám blogokon anno 2011 legjobb karácsonyi reklámfilmjeként emlegették ezt a másfél perces remekművet, melyben a megható történet és Amelia Warner csodálatos muzsikája tökéletes egységet képez. Kihagyhatatlan!
A John Lewis áruházlánc minden évben kihozza az aktuális megható karácsonyi reklámspotját.

Tavaly például gumiasztalon pattogó boxer tette boldoggá egy pár percre a világ internetezőit, előtte magányos bácsit sajnáltunk kollektíve, azelőtt pedig cuki pingvinért rajongtunk. Idén az ágy alatt megbúvó szörny a tematika.

Mindegyik nagyon őrült aranyos és szívmelengető volt. Nekünk mégis a fenti, 2011-es a legkedvesebb.

És nektek melyik a kedvencetek?


Pozitív Nap

 

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Besétált az ajándékboltba egy szarvas, de az igazi meglepetés csak ezután következett

Mozgalmas időszaka ez az évnek, hiszen már csak napok kérdése, és itt a karácsony. Az amerikai Colorado államban, Fort Collins város egyik ajándékboltjában az eladók már hozzászoktak a megnövekedett forgalomhoz, a napokban betérő különleges vendégek azonban még őket is meglepték.

RAGYOGÁS: ilyen mesés a város ilyenkor

A nagy rohanásban is érdemes néhány percre megállni, és csak a fényekre koncentrálni...

Erre a 4 dologra kell választ adnod advent időszakában

Advent a december 25-e előtti negyedik vasárnappal kezdődök és karácsonyig tart. Eredete a 4. századik nyúlik vissza, amikor VII. Gergely pápa négyben határozta meg az adventi vasárnapok számát. Így tehát idén december 3-ára esett advent első vasárnapja, ekkor kezdődik meg hivatalosan az egyházi esztendő.

10 dolog, amit egy gyereknek tudnia és értenie kéne 12 éves koráig!

Minden szülő álma az, hogy gyereke egy jó, becsületes, és bátor felnőtté váljon, de ezekért a pozitív jellemvonások kialakulásáért bizony meg kell dolgozni.

Ami nélkül nincs Karácsony: fények kül- és beltérre (giccsmentesen)

Karácsonykor sokan fényárba úsztatjuk az otthonunk kívül-belül. Most megkísérlünk túllépni a villogó olcsó túlzsúfolt felállásokon. Tény, hogy az ünnepi díszkivilágítás azért mégiscsak különleges! Mutatjuk, mire gondolunk!


NAPI BOLDOGSÁG