Váratlan, de elbűvölő vendégek tűntek fel az esküvői fotón

A képet, amin néhány őz és szarvas bukkan fel a szerelmesek, Lauren és Erick mögött, egy felhasználó posztolta ki a Reddit nevű oldalra. "A bátyám hétvégén egy esküvőn fotózott, és volt néhány vendég, akikre egyáltalán nem számítottak" - szólt a szöveg. 


A nem mindennapi felvételt azóta már több millióan látták, népszerűsége napról napra nő. De vajon hogyan sikerült a fotósnak ilyen jól elkapnia a pillanatot? A fényképész, Ian Christmann weboldalán mesélte el, hogy amikor észrevette az állatokat az erdő szélén, rögtön szólt az éppen vacsorázó házasoknak, hátha tudnak lőni néhány képet. A terv sikerült, arra azonban nem számítottak, hogy a patások ilyen közel merészkednek hozzájuk. 


Bár a hívatlan vendégeknek általában senki sem szokott örülni, férj és feleség bizonyára nem panaszkodott. Az egyébként - valljuk be - meglehetősen szokványos esküvő fotót bájosan egyedivé, természetessé varázsolta a felbukkanó csorda: a szerelmesek úgy érezhették, mintha egy Disney-mesébe csöppentek volna. Nagyon irigyeljük őket!Pozitív Nap

Képek forrása: huffingtonpost.com és catalystphotography - Facebook

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Boldogságot teremtő videósorozatot: íme 50 óra a természet hangjaival és lenyűgöző szépségével

Miután kutatások is alátámasztják, hogy a természetfotók látványa növeli a boldogságszintet, így a BBC Earth elkészített egy videósorozatot, ami ötször 10 órában kalauzol el a természet legszebb helyeire.

Besétált az ajándékboltba egy szarvas, de az igazi meglepetés csak ezután következett

Mozgalmas időszaka ez az évnek, hiszen már csak napok kérdése, és itt a karácsony. Az amerikai Colorado államban, Fort Collins város egyik ajándékboltjában az eladók már hozzászoktak a megnövekedett forgalomhoz, a napokban betérő különleges vendégek azonban még őket is meglepték.

Mindketten árvák és magányosak voltak egykor, most szerető családban élnek, és imádnak együtt utazni

8 káprázatos fotó arról, hogyan járja együtt a mentett kutya és cica a világot

Csak ámulunk: szenzációsak az év panorámafotói

Nem győzünk álmélkodni az év panorámafotóin! Idén nyolcadik alkalommal hirdették meg az EPSON nemzetközi panorámafotós pályázatát, a győzteseket pedig szerdán ki is hirdették.

Hogyan szorítod ökölbe a kezed? Sok mindent elárul rólad

Eszedbe jutott valaha is, hogy még az sem mindegy, hogyan szorítod ökölbe a kezed? Pedig valóban nem az. Ez az önkéntelen avagy tudattalan mozdulat nagyon érdekes dolgot árul el rólad. Szóval, hogyan szorítod ökölbe a kezed? És vajon mit jelent mindez a számodra?


NAPI BOLDOGSÁG