Belépés

Adatvédelem

„Spanyol vacsora 2 személyre” NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT


1. Nyereményjáték szervezője:

A Pata Negra Tapas Bar, (Dtec Hungary Kft., 1091 Budapest, Kálvin tér 8. ,  továbbiakban, mint Szervező) megbízásában a Pozitív Nap hírportál, (Hoge Orvosi Műszer Kft. 1033 Budapest, Szőlőkert u. 7., mint Megbízott Hirdető) ajándéksorsolásos nyereményjátékot (továbbiakban Játék) szervez, melynek elnevezése: „Spanyol vacsora 2 személyre”

2. Résztvevők köre:

A Szervező által szervezett Játékban kizárólag azon magyarországi lakó- vagy tartózkodási hellyel rendelkező, 13. életévét betöltött, és a 2.1. pontban meghatározott személyek körébe nem eső, természetes személy (a továbbiakban: Játékos) vehet részt, aki:

- A Pozitív Nap Facebook oldalán keresztül elfogadja „Spanyol vacsora 2 személyre” - nyereményjáték applikációt és a nyereményjáték szabályzatát.


- a Játék időtartama alatt a www.facebook.com/pozitivnap.hu Facebook-oldalon található Fald fel Spanyolországot! Facebook applikációt felvette és a Pozitív Nap Facebook oldal (www.facebook.com/pozitivnap) lájkolója.


- Valamint a Játék 3-as pontban meghatározott időtartama alatt, az adott héten az applikációban feltett kérdésre helyes választ ad.


2.1 A Játékban nem vehetnek részt az alábbi személyek:

 - a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai és azok közeli hozzátartozói
 - Szervező értékesítési partnerei, azon cégek vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai és azok közeli hozzátartozói
 - a Játék lebonyolításában részt vevő egyéb közvetlen közreműködők és azok közeli hozzátartozói
 - Meghirdető, mint a promócióban részt vevő cég vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai és azok közeli hozzátartozói

3. Nyereményjáték időtartama

A nyereményjáték időtartama: 2013.07.31. -08.30. 23:59

A játék 4 játékhétre tagolódik.

Az adott heti sorsoláson azok a Játékosok vesznek részt, akik az adott héten feltett kérdésre választ adnak. Válaszadásra az adott hét utolsó napján (vasárnap) 23:59 percig van lehetőség.

4. Megnyerhető nyeremények és a Nyertesek meghatározásának menete
 
A játék során garantált nyereményben részesül az a 4 fő, aki a 3-as pontban meghatározott határidőn belül, a 2-es pontban meghatározott feltételeknek megfelelően részt vett a játékban és a nyereményjáték során a nevét kisorsolják, majd a 6-os pontban foglaltak szerint 3 munkanapon belül visszajelez az értesítő e-mailre.


4. 1. A Nyertesek nyereménye:

Az adott héten kisorsolt Nyertes 1 db 2 személyre szóló étkezés kupont nyer, nyereményenként 10 000 forint értékben. Mely beváltható az alábbi címen elérhető éttermekben:

PATA NEGRA TAPAS BAR - PEST
1091 Budapest, Kálvin tér 8.
+36 1 215 56 16, +36-30/311-8690
patanegrapest@patanegra.hu
A hét minden napján: 11-24-ig

vagy

PATA NEGRA TAPAS BAR - BUDA
1023 Budapest, Frankel Leó út 55.
+36 1 438 32 27

patanegrabuda@patanegra.hu
A hét minden napján: 11-24-ig

További információk az éttermekről, illetve online asztalfoglalás: www.patanegra.hu

A 10 000 forint értékű vacsorameghívás kupon a Pata Negra éttermek bármelyikében érvényes és beváltható a nyeremény kisorsolásától számított 1 hónapon keresztül, utána elévül.
 
A nyereménykupon nem váltható készpénzre. 10 000 forintot meghaladó fogyasztás esetén a többletköltséget a helyszínen rendezni kell.


5. A négy Nyertes kisorsolásának időpontjai

2013.08.07. 12:00
2013.08.14. 12:00
2013.08.21. 12:00
2013.09.28. 12:00


6. Nyeremények átvétele

A Meghirdető a sorsolás napján a nyeremény Nyertesét e-mailen keresztül értesíti. A Nyertesnek az értesítéstől számított 3 munkanap áll rendelkezésére, hogy egy válasz e-mailben visszajelezzen. Ezt követően a Nyertes nyeremény kuponját e-mailen keresztül kapja meg. A Nyertesek személyéről a Meghirdető tájékoztatja a Szervezőt.
 
Amennyiben 3 munkanapon belül nem jelentkezik e-maiben a Nyertes, egy pótsorsoláson Pótnyertest sorsolunk, akinek szintén 3 munkanap áll rendelkezésére, hogy visszajelezzen. A Pótnyertesek sorsolása egészen addig tart, amíg nem jelentkezik valaki a Nyereményért.


Sem a Szervező, sem a Kivitelező nem vállal felelősséget a Játékosok által hibásan megadott, nem használt, vagy egyéb okokból nem működő e-mail címekért.
 
7. Adatkezelés és adatvédelem

A Játékban való részvétel önkéntes.

A Szervező és a Meghirdető szavatolja, hogy az adatkezelés a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik.

A Játék során a Játékos a  nyereményjáték applikáció segítségével, a Facebook profilja alapján személyes adatokat ad meg (név, email cím és nyilvános profiladatok).

A Játékban való részvétellel a Játékos kifejezetten hozzájárul megadott személyes adatainak a Szervező általi további - a hatályos törvényeknek megfelelő -  kezeléséhez, feldolgozásához és továbbításához.

A Meghirdető fenntartja a jogot, hogy a Nyertes(ek) nevét a Játékszabályzatban a meghatározottak szerint közzétegye.

A Játékosoknak bármikor joga van tájékoztatást kérni személyes adatai kezeléséről, kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve törlését az projekt@pozitivnap.hu.

8. Egyéb rendelkezések


Ezt az akciót a Facebook (www.facebook.com) semmilyen formában nem támogatja, azt nem a Facebook rendelte meg és nem a Facebook kezeli. A Játékosok a megadott információkat a Szervező és Meghirdető részére adták meg és nem a Facebook részére.

A Szervező és a Meghirdető a játékszabályzat módosításának jogát fenntartják.

A Játékosok a jelen játékszabályzatban foglalt valamennyi feltételt tudomásul veszik és elfogadják.

 
Budapest, 2013. július 31.


A Pozitív Nap oldal Adatvédelmi Nyilatkozata


1. A szervereink által automatikusan naplózott információk

Szervereink automatikusan regisztrálják felhasználóink IP-címét, az általuk használt operációs rendszer és böngészőprogram típusát és néhány más információt. Ezeket az információkat kizárólag összesített és feldolgozott (aggregált) formában hasznosítjuk, szolgáltatásaink esetleges hibáinak kijavítása, minőségük javítása érdekében és statisztikai célokra. Ezen adatokat a felhasználók által megadott egyéb adatokkal semmilyen formában nem kapcsoljuk össze. 


2. Regisztráció során rendelkezésünkre bocsátott adatok

Egyes szolgáltatásaink igénybevételéhez felhasználóinknak regisztrációs kérdőívet kell kitölteniük. A regisztráció során keletkező információkat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá. Az információk megadására azért kérjük felhasználóinkat, hogy statisztikai adatokat nyerjünk róluk. Segítségükkel szolgáltatásainkat a felhasználók érdeklődésének megfelelően fejleszthetjük tovább. 


3. A felhasználók egyedi elérésére alkalmas adatok

A felhasználók egyedi elérésére alkalmas adatokat (például e-mail címeket) kizárólag a felhasználó által előzetesen jóváhagyott célra vesszük igénybe, azokat a felhasználó előzetes írásbeli engedélye nélkül (a törvényben előírt kivételektől eltekintve) harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adjuk át. Amennyiben szolgáltatás-kínálatunk bővítése ezt szükségessé teszi, egyes ritka esetekben tájékoztató anyagokat küldünk felhasználóinknak. Minden ilyen esetben azonban a felhasználót előzetesen tájékoztatjuk arról, hogy milyen jellegű és mennyiségű küldeményre számíthat, amennyiben az adott szolgáltatást igénybe kívánja venni és a felhasználó hozzájárulása esetén rendelkezésére bocsátjuk a szolgáltatást. Amennyiben a felhasználó nem ad kifejezett hozzájárulást más szolgáltatások számára való biztosítására, úgy csak és kizárólag azokat szabad számára nyújtani, amelyekre a hozzájárulása kiterjed, és csak addig, amíg kifejezetten nem tiltakozik ellene.


4. A felhasználók fizikai elérésére alkalmas adatok

A felhasználók fizikai elérésére alkalmas adatokat kizárólag akkor gyűjtünk, ha az adott szolgáltatás jellege ezt nélkülözhetetlenné teszi (például értékesítés). Adatokat kizárólag a felhasználó által előzetesen jóváhagyott célra vesszük igénybe, azokat (a törvényben előírt kivételektől eltekintve) harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adjuk át. 


5. Nyilvános kommunikációs lehetőségek

A szolgáltatásaink részét képező nyilvános kommunikációs csatornákat minden felhasználónk saját felelősségére veszi igénybe. A különböző hozzászólások szerzői joga adott felhasználót illeti, ugyanakkor a pozitivnap.hu jogosult azokból korlátozás nélkül idézni, illetve azokat sokszorosítani. A hozzászólások harmadik fél által csak személyes használatra nyomtathatók, tölthetőek le, illetve terjeszthetők, és kizárólag a  írásbeli hozzájárulásával lehet őket felhasználni. Felhívjuk felhasználóink figyelmét, hogy a nyilvános kommunikációs csatornákon megjelenő hozzászólásokra, a nyilvános közlésekre érvényes különböző jogszabályok az irányadóak (1986. évi II. törvény, 1978. évi IV. törvény).


6. Linkek

Szolgáltatásaink számos olyan kapcsolódási pontot (linket) tartalmaznak, amely más szolgáltatók oldalaira vezet. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért a pozitivnap.hu nem vállal felelősséget.

Népszerű termékek
Húsvéti tojásszappan
490 Ft

Idén ajándékozz szappantojást a locsolkodóknak!

Megnézem a terméket
Macaron szappan
1189 Ft

A 3 db. macaron szappant a szivárvány minden színében kérheted

Megnézem a terméket
Pink mini muffin szappan
866 Ft/3db

Elbűvölő mini muffin, pink kosárkával, csillámmal és ...

Megnézem a terméket
Összes termék megtekintése