Belépés

Filozófiánk, céljaink

Filozófiánk, céljaink

Pozitívan gondolkodsz? Eleged van az állandóan sokkoló, rémisztő és lehangoló híráradatból? Meggyőződésünk, hogy a jó hírnek értéke van, ezért megcsináltuk a Pozitívnap.hu oldalt. Csapatunk elkötelezett híve a pozitív gondolkodásnak és életérzésnek, és azt is fontosnak tartjuk, hogy híreink kiállják az aktualitás próbáját. Ha minket választasz garantáljuk a naprakész információkat és a jókedvet egyaránt!

A Pozitívnap.hu egyik célja, hogy betöltse azt az információs űrt, amit a hazai média negatív beállítottsága okoz. Nem is gondolnád, hogy az egyoldalúan szerkesztett hírkínálat mennyi örömtől foszt meg téged is minden nap. Szeretnénk ha a vezető hírek mellett, értesülnél azokról a pozitív hírekről is, amiket máshol nem olvashatsz.

Az is a célunk, hogy segítsünk mindazoknak, akiknek elegük van az életünket behálózó pesszimizmusból, megmutassuk azokat a jó dolgokat amik - bár nehéz elhinni-, de nap mint nap körülvesznek minket. Nálunk nincs gyilkosság, negatív bulvár, de vannak jó hírek, szenzációk, eredmények, hogy ne legyen olyan nehéz örülni a napi rutin alatt!

Mi megmutatjuk a jót, neked csak kattintani kell!
Népszerű termékek
Macaron szappan
1189 Ft

A 3 db. macaron szappant a szivárvány minden színében kérheted

Megnézem a terméket
Pink mini muffin szappan
866 Ft/3db

Elbűvölő mini muffin, pink kosárkával, csillámmal és ...

Megnézem a terméket
Kalocsai dekor szappan
1189 Ft

Egyedi mintával készítünk más szappant is!

Megnézem a terméket
Összes termék megtekintése