Hatalmas siker a Bigo, a többfunkciós magyar bringatáska

Valóban nem csak egy táska...

...hanem mindjárt öt különböző dolog!


Előző cikkünkben
még csak reménykedtünk abban, hogy ennek az egyedülálló 5 in 1 bringatáskának a sorozatgyártása minél előbb beindul, hiszen ilyen ötlet nem terem minden magyar bokorban. Szerencsére kívánságunk teljesült, hiszen a Bigo, amely két fiatal srác, Halász György és Rapali Krisztián ötletelése nyomán született meg, azóta valósággal szárnyal, úgy külföldön (főleg a Távol-Keleten és a mediterrán területeken), mint ahogy itthon is.

Halász György elmondta lapunknak, hogy a jelenleg futó közösségi finanszírozáson alapuló kampányban a megrendeléseket már azok számától függetlenül teljesítik, vagyis bárki megvásárolhatja a táskát Magyarországon is. "A teljes évünk annak a jegyében telt, hogy a sokak által elismert ötletből, egy igazán minőségi, és minden elemében tökéletes terméket fejlesszünk, amelyet nyugodt szívvel tárhatunk a világ elé" - így Halász, aki azt is megosztotta velünk, milyen változtatásokkal tették még jobbá a többfunkciós tatyót, ami immár a Bigo 3.0 névre hallgat. 


• A láthatóság érdekében, fényvisszaverő dupla csíkokat helyeztek el a táskán, amelynek köszönhetően minden irányból, jól láthatóvá válik viselőjük, esti kerekezés esetén is.


  Szintén a biztonság fokozása érdekében továbbfejlesztették a kapucnit szorító megoldásokkal, hogy felvegye a fej formáját és fixen maradjon, hogy a fejünket oldalra fordítva is tökéletesen kilássunk alóla.

Kézre eső praktikus belső zsebbel látták el a táskát, hogy az igazán fontos és apró dolgok könnyen elérhetőek legyenek.

Igazi különlegesség a sok élet helyzetben használható kereszt pánton elhelyezett csatba épített síp.

Egyszerűbbé tették az eső poncsóvá való átalakítási folyamatot.

Gyors záras húzó szerkezetekkel látták el a táskát.

Könnyebben állítható, a keresztpánt, ami nagyban segíti a táska le és felvételét.

Béléses, dupla falú kivitelben készítették a táskát a teljes vízhatlanság érdekében.A rengeteg előny mellett az sem elhanyagolható, hogy a Bigo a Mikulásnak is nagyon jól áll. Ez nem vicc: ti is meggyőződhettek róla, ha megnézitek a fiúk decemberi bringás akcióját, amelynek során nem csak a táskát népszerűsítették, de mosolyt is csaltak a járókelők arcára.

Reméljük, a mostani siker a jövőben csak nagyobb lesz - hajrá fiúk, így tovább!Pozitív Nap

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Sikerfilmek törölt jelenetei, amelyek úgy átírnák a sztorit, hogy rájuk sem ismernél

Az egyikben csak egy mondatot változtattak meg, a másiknak a végét írták át, a harmadikból perceket vágtak ki. A lényeg, hogy a végeredmény mindegyik esetben más lett, mint amit eredetileg terveztek.

Íme, az ország hét csodája!

Gyakran esünk abba a hibába, hogy a természetet azonosítjuk egy szép idős fával, egy kellemes vizű tóval, egy aranyos állattal, a hétvégi kirándulással vagy horgászattal. Mindez valóban fontos, és a rekreációs értéket nem szabad lebecsülni, de amikor természetről beszélünk, ennél sokkal többről van szó.

Ez biztosan le fog nyűgözni: holnap kerül a mozikba az eddigi legszebb film Gemencről

Nem szabad kihagyni, kicsiket és nagyokat egyaránt le fog nyűgözni! :)

A csoda előtted hever! Dunakanyar, ahogyan még nem láttad

Ilyen lélegzetelállítóan szép fotót a Dunakanyarról még nem láttunk. Tényleg nem!

6 csodálatos ok, hogy minden reggel 6 órakor kelj ki az ágyadból!

A sikeres emberek már korán reggel talpon vannak, és frissen vetik bele magukat az aznap rájuk váró feladatokba. Eghosa Aihie blogger két éven keresztül, minden reggel 6 órakor kelt fel, azóta élete teljesen megváltozott. Lássuk milyen változásokat idéz elő a korai ébredés.


NAPI BOLDOGSÁG