Belépés

Négygólos győzelem Izland ellen - Szépen fogynak a jegyek a svédek elleni meccsre


A svédek elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott szerda este 4-0-ás győzelmet aratott Izland felett a Puskás Ferenc Stadionban rendezett barátságos mérkőzésen. A magyar válogatott ötödik Izland elleni hazai fellépésén is veretlen maradt: a mostani sikerrel négy győzelem és egy döntetlen a mérlege a szigetországiak ellen Budapesten. Közben Néhány nap alatt 8700 belépő fogyott a svédek elleni labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre.
Dzsudzsák Balázs, a magyar válogatott játékosa gólt lő a Magyarország-Izland barátságos labdarúgó-mérkőzésen, a Puskás Ferenc Stadionban. (MTI Fotó: Földi Imre)
A magyar szövetség a találkozó előtt búcsúztatta el a tavaly visszavonult 58-szoros válogatott Lipcsei Pétert. Az első tíz percben mindkét kapu előtt alakultak ki veszélyes helyzetek, a magyarok először Hajnal szabadrúgásánál, majd Rudolf pörgetésénél találhattak volna az izlandi hálóba. Utóbbi esetben Magnússon kapusnak szerencséje is volt, vetődés közben kapott bele a magyar csatár kissé alacsonyra sikeredett emelésébe. Ezután a 30. percig inkább a mezőnyben folyt a küzdelem, a színvonal is csökkent, kapkodóvá vált a játék, majd Koman a 32. percben egy 20 méteres átlövéssel megszerezte a vezetést a hazaiaknak. A szünet előtti utolsó percben a leshatárról induló Rudolf kapott remek kiugratást, s a kimozduló kapust kicselezve az üres kapuba gurított megduplázva a magyar előnyt. A második játékrész óriási hazai helyzettel indult, majd Hajnal indította jó ütemben az elmélázó izlandi védők közül kilépő Dzsudzsákot, aki magabiztosan lőtt a kapus mellett a hálóba. A folytatásban is több lehetőséget alakítottak ki a magyarok, Bogdánnak mindössze egyszer kellett komoly védést bemutatnia, a hajrában ráadásul Elek is betalált. Az eredmény összességében tükrözte az erőviszonyokat, Egervári Sándor tanítványai megérdemelten nyerték meg a találkozót.  "Örülünk az eredménynek, időnként jól is játszottunk, különös tekintettel arra, hogy sok játékos a felkészülés közepén jár. Az, hogy a mai mérkőzésen mutatott teljesítmény pontosan mennyit ér, majd az Eb-selejtezőkön kiderül", mondta el Egervári Sándor, a magyar válogatott szövetségi kapitánya.

Néhány nap alatt 8700 belépő fogyott a svédek elleni labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre. Az árusítás egy hete kezdődött meg, ezen időszak alatt kelt el csaknem kilencezer jegy a hazai sportági szövetség (MLSZ) honlapja szerint. A belépők öt árkategóriában - elhelyezkedéstől függően 6, 8, 12, 16 és 20 ezer forintért - érhetők el az IBUSZ irodáiban, illetve interneten. A visszaélések elkerülése érdekében egy személy legfeljebb négyet vásárolhat.  A Puskás-stadion "F" bal szektora családi szektor, oda lehetőség nyílik korlátozott számban családi jegyek megvásárlására: az apa 9 ezer forintért, az anya ingyenes jeggyel, míg a 14. életévüket be nem töltött gyerekek egyenként 3 ezer forintért juthatnak be a stadionba. Ezt a konstrukciót maximum három gyerekkel vehetik igénybe a családok.  A VII. jobb szektor lesz a business szektor. 

A mérkőzésre a Puskás Ferenc Stadionban kerül sor szeptember 2-án, 19:45-től.

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Emlékmeccs telt ház előtt

A labdarúgó válogatott ma este a Puskás Ferenc Stadionban Lichtenstein együttesével játszik ...

Magyar játékvezetők nemzetközi színtéren

Fontos nemzetközi feladatok előtt állnak a magyar labdarúgó-játékvezetők.


Népszerű termékek
Macaron szappan
1189 Ft

A 3 db. macaron szappant a szivárvány minden színében kérheted

Megnézem a terméket
Pink mini muffin szappan
866 Ft/3db

Elbűvölő mini muffin, pink kosárkával, csillámmal és ...

Megnézem a terméket
Kalocsai dekor szappan
1189 Ft

Egyedi mintával készítünk más szappant is!

Megnézem a terméket
Összes termék megtekintése