Technika és Tudomány

28 fotós, akik bármit megtennének a tökéletes képért. És meg is teszik!

Íme a 28 legkicsavartabb élethelyzet, pozíció, téma vagy épp szitu, amibe egy fotós kerülhet, hogy azt a bizonyos tökéletes pillanatot lencsevégre kaphassa.

Exkluzív Cikkeink

Millióból egy ilyen kiscica születik (+képek)

Az állatorvos 54 év alatt kétszer látott ilyen különleges kiscicát. Azon túl, hogy nagyon aranyos, még egy genetikai csavart is kapott...

Több múlik rajtunk, mint hinnénk! - Dr. Bagdy Emőke betegségeink valódi okáról (+videó)

Betegségeinkért mi is felelősek vagyunk: sokkal több múlik rajtunk, mint gondolnánk. A jó hír, hogy gyógyulásunk is nagyrészt a saját kezünkben van!

Ilyen egy túlfogyasztott bolygó, avagy egy véges világ "végtelen" növekedése (fotó)

Ha valaki azt hiszi, hogy egy véges világban létezhet végtelen növekedés, annak vagy elment az esze, vagy közgazdász - állítja Serge Latouche, francia közgazdászprofesszor. Világmentés vagy egy teljes képtelenség?

Életreszóló élményben volt része a kisfiúnak (+videó)

Hihetetlen videó terjed az interneten: egy kisfiú a parton üldögél, és a vizet fröcsköli. Egy idő után azonban a vízben valami mozogni kezd, és egyszer csak észrevesszük, hogy egy óriás rája közeledik hozzá.

Korábbi cikkeink

Új ötlet, ami autósok százainak életét mentheti meg (+videó)

Összeszámolni sem tudjuk, hogy naponta hány autóbaleset áldozatáról számolnak be a hírcsatornák. A probléma megoldása érdekében új találmányt mutattak be...

12 fájdalom, ami lelki okokra vezethető vissza

A feszült, stresszel teli hétköznapok egyes személyeknél pszichoszomatikus tüneteket is produkálhatnak, amelynek hátterében egy régóta húzódó, megoldatlan lelki eredetű probléma állhat...

Soha többé tűszúrás: csodatapasz segíthet a cukorbetegeken

Laboratóriumi körülmények között sikeresen teszteltek egy kísérleti tapaszt, amely automatikusan juttathat inzulint a diabéteszes páciensekbe.

Nézz a szemükbe! Vadállatok a kamera előtt

Egyszerre zavarba ejtő és gyönyörű az a fotósorozat, amelyet a BWP fotóstúdió egyik fényképésze készített. Vadon élő állatokat kapott lencsevégre úgy, hogy azok pontosan a kamerába néztek - ha végigpörgetjük a képeket, úgy tűnik, mintha minket figyelnének...

A világon egyedülálló, magyar módszer: édes kutyák segíthetnek olimpiát nyerni

A világon egyedülálló módszerrel próbálkozik Simon Ágnes: terápiás kutyájával, Fedorral szeretné segíteni a sportolók felkészítését. Három hónapos kutatással és tesztekkel bizonyította, hogy a sportolók a foglalkozások által mentálisan fejlődtek, például kevésbé szoronganak, magabiztosabbak és az edzőjük felé is nyitottabbak lettek.

Állatkerti csoda - nézd meg, mit tett az orángután! (+videó)

Mindössze 21 másodperces a videó, mégis meghódította az egész világot. Hogy miért? Meglátod!

Máshol olvastuk

Hihetetlen: a város utcáin pihen a szarvascsorda (+videó)

Narában, a japán városban az egyik legnagyobb látványosság az út szélén megpihenő szarvascsorda.

Az év gyógynövénye segít leküzdeni a májbetegségeket

A máriatövis segít az alkoholos eredetű, valamint vírusos májbetegségek ellen, de gombamérgezés esetén is hatásos.

Egy elveszett víz alatti város feltáró képei

Több mint ezer évig rejtőzött a Földközi-tenger mélyén az egykor virágzó város, Héraklion. Gyönyörű felvételek érkeztek az épületeket és szobrokat feltáró kutatócsoporttól.

Tudom, mit álmodtál tegnap éjjel!

Japán kutatók MRI alkalmazásával képesek 60%-os pontossággal megállapítani, milyen képeket látnak az emberek az alvás korai szakaszában.

Megfejtették az esőillat titkát

Evolúciós eredete van annak, hogy szeretjük az eső illatát, amit növényi olajok és a talaj produkál.

+ Mutasd a korábbi híreket!loading...