Elindult az online közösségi borszótár

Borpédia néven közösségi, ingyenes borlexikon indult a borászportálon.


A borászportál látogatói mostantól már nem csak a borászattal kapcsolatos híreket olvashatják a honlapon, hanem a Wikipédiához hasonlóan bárki ingyen szerkesztheti a Borpédia névre keresztelt online lexikont - mondta el Knap Gábor, bortanácsadó, a honlap egyik szerkesztője. Az online szótárt a borértő közönségnek hoztuk létre, akik hozzászólhatnak a bejegyzésekhez, megjegyzéseket tehetnek, illetve új bejegyzéseket is elhelyezhetnek - magyarázta.
Kezdeményezésünk sikeresnek, és közkedveltnek bizonyult, mert mára több mint négyszáz szócikket helyeztek el a látogatók - tette hozzá. A honlapon található borlexikonnal kapcsolatban Knap Gábor elmondta, hogy annak tartalma nem mond ellent új kezdeményezésüknek, a kettő tartalma javíthatja, illetve kiegészítheti egymást. A borászportált 2006-óta működik. A szerkesztők célja, hogy bemutassák a magyar és külföldi borvidékeket, és az azokkal összefüggő híreket összegyűjtve el tudják juttatni az olvasóikhoz.

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Így használd jól a Facebookot - lecke egy igazán sármos színésztől

Joseph Gordon-Levitt igyekszik tenni a nagyobb jóért, s ehhez nem rest a közösségi médiát is ötletesen felhasználni. A "Minden nap csodás" elnevezésű megmozdulásának következő eleme a nyilvános zene lett.

Nézd élőben az antarktiszi pingvinek mindennapjait!

Az oxfordi kutatók az internetezők segítségével szeretnék megmenteni a pingvineket.

Utazás? Kaland? Wellness? Itt egy díjnyertes hazai honlap mindehhez!

Arra bíztat a ViaGo csapata, hogy élvezd az életet minden nap, és a szabadidődet töltsd olyan izgalmas kalandokkal, amikre később szívesen emlékszel vissza. Szóval útra fel!

Valóság kontra vetítés a közösségi oldalakon? Addig mi csak nevetünk...

Előfordul, hogy egy online feltöltött kép olykor-olykor csal, de csak egy „icipicit”, azt is a feltöltő személyének népszerűsége érdekében… Valójában sajnálatos tény, hogy manapság ennyiféle módon hazudhatunk, csak azért, hogy mások szemében szebbnek és jobbnak tűnjünk. Azonban nem csak felháborodni lehet a csaló képfeltöltőkön, néhány képösszevetés és jobbat nevethetünk, mint a klasszikus, sokat hallott vicceken.

Egyszerű, szép és reklám-mentes. A Facebook vetélytársa lehet ez az új közösségi oldal?!

Lassan nem lesz ember, aki ne rendelkezne Facebook-profillal napjainkban. Sikersztorit írt, az igaz: de lehet, hogy itt a vég?


NAPI BOLDOGSÁG