Így nőnek fel 2. - a hatgyerekes apa időtlen fotói (képriport)

Még több giccsmentes, időtlen családi kép a hatgyerekes családapa, Alain Laboile-tól. Így nőnek fel csemetéi, akiknek a képek tanulsága szerint megadatott a tökéletes gyermekkor!


Nagy sikert aratott első képriportunk Laboile apuka családjáról. Mivel fantasztikus családi pillanatképei vannak a hatszoros apának, úgy gondoltuk megér még egy válogatást a téma! 


Alain Laboile szobrászként kezdte pályafutását, és csak akkor fogott kamerát a kezébe, ha a portfólióját kellett elkészítenie. Aztán mégis átpártolt a fényképezéshez, amelynek azóta is a szerelmese. Felvételeit könnyű felismerni arról a megmagyarázhatatlan ragyogásról, misztikumról és természetességről, amely ebből a sorozatból is sugárzik. 

Laboile, hasonlóan más, normális apukához, a családját kapta lencsevégre. De nem akárhogy tette ezt. Úgy játszott a témákkal és a beállításokkal, hogy a fekete-fehér képeket nézve azt gondoljuk: ez akár az én gyerekkorom része is lehetett volna. A fotós pedig pontosan ezt szerette volna. 


Az apuka azt mondja, nem szokványos család az övé - persze szigorúan jó értelemben. Amíg ilyen jó képek születnek, mi egyáltalán nem bánjuk ezeket az édes furcsaságokat.

Alain Laboile

Ha meg szeretnél nézni egy másik csodálatos gyerekkort, azt, hogy egy orosz édesanya hogyan látja gyermekeit, kattints a képekért!


Pozitív Nap
Képek forrása: Alain Laboile - Facebook 

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Boldogságot teremtő videósorozatot: íme 50 óra a természet hangjaival és lenyűgöző szépségével

Miután kutatások is alátámasztják, hogy a természetfotók látványa növeli a boldogságszintet, így a BBC Earth elkészített egy videósorozatot, ami ötször 10 órában kalauzol el a természet legszebb helyeire.

12 aranyköpés gyerekkorunk nagy kedvencétől, Dr. Bubótól

Igaz, ami igaz, anno nagyon szerettük. Ma pedig érdemes újra elmerülnünk benne, mert bőven. hordoz mondanivalót a 21. század emberének is.

10 dolog, amit egy gyereknek tudnia és értenie kéne 12 éves koráig!

Minden szülő álma az, hogy gyereke egy jó, becsületes, és bátor felnőtté váljon, de ezekért a pozitív jellemvonások kialakulásáért bizony meg kell dolgozni.

Mennyire életrevaló a gyerekünk? Tesztelhetjük!

Sokan vannak, akik felnőttek bár, de gondot okoz számukra egy csekk kitöltse, vagy egy családi költségvetés elkészítése. Felnőnek úgy a gyermekeink, hogy nem látják a valódi világot, nem tudnak a "működési elveiről". Hogy ez a szülő kímélete vagy a fiatal érdektelensége miatt van így, a végkifejletet nézve tulajdonképp mindegy is...

Csak ámulunk: szenzációsak az év panorámafotói

Nem győzünk álmélkodni az év panorámafotóin! Idén nyolcadik alkalommal hirdették meg az EPSON nemzetközi panorámafotós pályázatát, a győzteseket pedig szerdán ki is hirdették.


NAPI BOLDOGSÁG