Gasztro

12 tuti tipp: így dobd fel a natúr joghurtod egyetlen hozzávalóval

A görög joghurt az egyik legjobb reggeli- vagy nasiopció. Hogy ne váljon unalmassá, segítünk, hogyan dobhatod fel, mindössze egy-egy hozzávaló segítségével.

Exkluzív Cikkeink

5 alapanyag, ami nem hiányozhat a konyhádból húsvét előtt

Ja, és az sem elhanyagolható, hogy a húsvéti ünnep közeledtével igen jól mutatnak majd az ünnepi asztalunkon, mert finomak, szezonjuk van és nagyon jól mennek a sonkához, tojáshoz!

5 olcsó félórás fogás, amiket "megcsapott" a tavasz szele

A hét végén beköszöntött az április! Olcsó, tavaszias, félórás fogásokra voksoltunk, hogy teljes legyen a tavaszi életérzés! Gyertek velünk főzni...

Ezekre van szükséged, amikor nagyon kívánsz egy-egy ételt

Sokan ismerhetjük azt a kínzó érzést, amikor egy bizonyos ételt vagy ízt kívánunk kitartóan és a poklok poklát éljük meg, ha nem jutunk hozzá.

Így étkeztünk régen, avagy amikor még aludttejet ettünk joghurt helyett

A magyar konyha, minden híresztelés ellenére, egészséges. Legalábbis az a változata, ahogy eleink főztek még 70-80 évvel ezelőtt is.

Máshol olvastuk

Tavasszal a virága, most a termése kápráztat el minket: a sokoldalú bodza

Az év első meleg, napsütéses napjai tavasszal elhozzák nekünk az isteni illatú bodza virágzását, a nyárutó pedig a termésének a szezonja.

10 mellékhatásoktól mentes antibiotikum

A gyógyszeripar által előállított antibiotikumok hatásukat általában nem fejthetik ki „büntetlenül”, nem úgy természetes társaik...

Korábbi cikkeink

3 szendvicsrecept, ami új dimenziót nyit a konyhádban

Kint hideg van, nincs időd nagyon főzni, de ennél valami laktató, finom, melege ételt? Íme, a megoldás: három szendvics, ami nem éppen a hétköznapi vajas-sonkás megoldás szintjén áll.

5 szuper ötlettel bizonyítjuk be, hogy egészségesen is nassolhatsz finomakat!

5 szuper tipp, hogy cseréld a hizlaló nasikat egészséges snackekre

Kínai vagy hazai fokhagyma? Így ismerheted fel

Magyarország tíz éve még önellátó volt fokhagymából, jelenleg csaknem annyit importálunk, főként Kínából, mint amennyit itthon termesztünk. Kevés a hazai fokhagyma, míg tehetjük, tegyük az egészséget az asztalra.

Csorgó napsugár őszre, télre

Mi, magyarok alig eszünk mézet, pedig a hazai méz megállja a helyét bárhol a világban - írja a cookta.hu. Semmivel nincs benne több kalória, mint a cukorban, ugyanakkor igazi áldás. Úgy is nevezik: az istenek eledele.

10 tökéletes leves fél óra alatt a cidrire

Repkednek a mínuszok, sál, sapka, nagykabát kell - beállt a totális tél. Muszáj forró leveseket enni, hát nem? Imádjuk őket, és észrevettük, hogy ahogy öregszünk, az érzés egyre fokozódik. 10 tipp!

10 élelmiszer, ami megmentheti a hétköznapokat - kamrába velük!

A legtöbb kamra, konyhaszekrény tartalmaz alapvető élelmiszereket, melyek szükségesek a mindennapi főzéshez. Ki akarna naponta lisztért vagy olajért rohangálni? Nyilván senki.

+ Mutasd a korábbi híreket!