HÚSLEVES (nem egyszerűen gyógyszer és ebéd, nem egy szimpla étel, a húsleves a minden)

Ez a film a karácsonyi húsleves készítését dolgozza fel, de ne a klasszikus főzőműsorra gondoljon valaki, ha esetleg tervbe veszi a megnézését. Inkább a főzés hangulata, és közege ami lényeges. A videó hangulata, a nyugalma, visszarepít egy szebb világba!


Minden fazék húsleves más és más: egyetlen zöldség hozzáadása vagy elhagyása, a hús fajtája, része és kora megváltoztatja minden cseppjét. Éppen ezért most nem mondjuk meg, mit rakjon bele, nem adunk grammra pontos receptet, hiszen azzal a világ összes nagymamáját és anyukáját megsértenénk.


Viszont, hogy a főzési tudomány se álljon meg, néhány jó tanács:

Vigyázzunk a hús, zöldség, víz arányára, csak annyi vizet, amennyi épp elfedi a húst. Úgy lesznek elég koncentráltak az ízek.
A zöldség a fövés jó felétől, vagy utolsó harmadától kerüljön a levesbe, és nagyon lassú tűzön főjön a húsleves. Inkább csak gyöngyözzön. 3-4 óra alatt, de inkább utóbbi - ha az ízeket is eltaláljuk - só, bor... - szinte biztos, hogy tökéletes étket tehetünk az asztalra.A húsleves, pláne, ahogy nagymamák csinálják, nem egyszerűen gyógyszer és ebéd, nem egy szimpla étel, a húsleves a minden, nélküle talán nincs élet sem.


Pozitív Nap

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Drón + hegy = leesett áll (az Alpok még soha nem tűnt ennyire gyönyörűnek)

A fenti egyenletet professzor Gabriel Kocher igazolta, aki a drónvideózás doktora, és a hegyekre van ráindulva.

Lenyűgöző felvételeken Erdély legszebb részei madártávlatból

Három részes drónvideó sorozat tiszteleg Erdély, sokunk számára igen kedves természeti csodái előtt. Már az első rész is magával ragadó.

Egy megunhatatlan filmjelenet! Ismerős?

Ez egy igazi, number one filmtörténeti másfél másodperc, amit sokaknak nem kell bemutatni. De még így is bármikor érdemes leporolni és elővenni. Sőt, nem csak ezt a 1,5 percet, az egész filmet! Lássuk!

Valószínűleg ez lesz a legmegdöbbentőbb 6 perc életedből, amit filmnézés közben töltesz el!

Szavakkal bemutatható vajon ez a videó? 6 perc, ami nem lesz kellemes. A valóság lesz. Hogy mit szűrtök le belőle, azt rátok bízzuk. Itt valóban feleslegesek a szavak...

Te segítenél egy bajba jutott állaton? Ezek az emberek az életük kockáztatása árán is megtették! (+videó)

Ezek a hősök a saját életüket kockáztatták, hogy segítsenek egy állatnak... Hősies állatmentések egy megható válogatásban.


NAPI BOLDOGSÁG