Vihar elől bemenekült kóbor kutyus "tört be" az esküvőre sáros tappancsokon- és milyen jól tette! (Az ifjú pár reakciója szenzációs)

Általában egy részeg rokon, vagy egy elkeseredett ex az, aki megtöri az esküvő szertartásrendjét, ezúttal egy kóbor kutya trollkodott egy jólesőt.

A brazil pár, Marília és Matheus Pieroni számára elérkezett a nagy nap, ám nem egészen olyan lett, mint amire számítottak. A ceremónia kezdetén a menyasszony helyett rögtön a kóbor kutya sétált be a folyosón a kórushoz. Kivitték a blökit, ám ő később visszatért.

Nem is akárhogyan! Amikor az esküvői fogadalmakat kezdték felolvasni, a kutyus letelepedett Marília fátylára, aludni egy jót. Sokan ezen kiakadtak volna, de Marília imádja az állatokat, így örömmel vette a kutyus jelenlétét. És ami ezután következett, az még csodálatosabb!


Az ifjú pár életük nagy napján


Minden úgy fest, mint egy szokványos esküvőn... ám a kép csalóka!


Ugyanis a menyasszony fátylán jót szunyál egy vihar elől bemenekült kóbor kutyus


Ennél nagyobb meglepetés nem is nagyon lehet egy esküvőn


A párt nem izgatta fel különösebben a dolog, sőt, az állatimádó lány őrülten boldog lett ettől. A pasik meg ugye szeretik, ha boldog a nő.


A slusszpoén az egészben pedig az, hogy a különös találkozás nem csak egy napra szólt. Az esküvő után eldöntötte a pár, hogy magukhoz veszik a kóbor ebet, ám a kutya addigra eltűnt. Egy hét keresés után viszont sikerült megtalálni, és azóta a kutya a párral él. Így nem csak a szerelmesek számára, de neki is igazi nagy nap volt az esküvő.Forrás: Bored Panda

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Mindketten árvák és magányosak voltak egykor, most szerető családban élnek, és imádnak együtt utazni

8 káprázatos fotó arról, hogyan járja együtt a mentett kutya és cica a világot

Előre szólunk, gombóc nő az ember torkában: 2017 legszebb esküvői képei

A Fearless Awards kiválasztotta a legjobb esküvői fotókat a 2017-es évből, mi pedig ezekből szemezgettünk. Ezek a képek bizonyítják, hogy milyen csodák rejlenek egy-egy jól elkapott pillanatban.

Videón, ahogy kirobban az öröm egy 11 éves kislányból, amikor megtudja, örökbe fogadhatják

Az amerikai kislány megható reakcióját egy térfigyelő kamera vette fel az iskolájában. "Az őszinte öröm legtisztább megnyilvánulása." Így jellemezte a Utah államban található American Heritage iskola munkatársa a 11 éves lány reakcióját a hírre, hogy nevelőszülei hivatalosan is örökbe fogadhatják.

Bemutatkozik a világ legcukibb kisállata

A természetben ritkán találkozhatunk hermelinnel, most viszont megmutatjuk, milyen tündéri állat a hófehér hermelin.

Frida már 52 életet megmentett, most Mexikóban kutat túlélők után

Frida eszméletlen intelligens, érző és kitartó négylábú. Egy hős.


NAPI BOLDOGSÁG