Életmód

Ezért késel el minden reggel (videóval)

A pontatlanság és a késés olyan dolgok, amelyek sokkal többet elárulnak rólunk, mint hinnénk. De vajon miért nem jön össze reggelente időben odaérni, ahova szeretnénk? A következő videó erre ad választ....

Exkluzív Cikkeink

Hoppá: így változott a menyasszonyi frizura 50 év alatt (+videóval)

Szüleid, nagyszüleid esküvői fotóit nézegetve titkon azt gondolod, ó te jó ég, mennyire ódivatú? Nézd meg a videót, és megtudod, hogy az elmúlt öt évben melyek voltak a lagzis frizura trendek!

"Oké, de ki törődik az apákkal?"- egy édesapa őszinte vallomása

A Facebookon találtunk erre az írásra. Elgondolkodtató és szívszorító is egyben, arról, hogy igenis léteznek még olyan apukák, akiknek a család és a gyerekek az elsők. Ti ismertek ilyet?

A társasjáték, ami megmondja, ki vagy

A játék olyan kapu, melyet megéri gyakran nyitogatni, mert belépve olyan világokat, csodákat találhatunk, melyeket csak a képzeletünk segítségével élhetünk meg.

Te melyik szeretetnyelvet beszéled? Most megtudhatod!

Gary Chapman, amerikai keresztény családterapeuta 20 éves tanácsadói tapasztalata alapján 5 szeretetnyelv típust állapított meg: elismerő szavak, minőségi idő, ajándékozás, szívességek, testi érintés. Melyik vagy te?

Máshol olvastuk

Alkoss inspiráló táblát az újévre

Ha nem tudod, mit vársz ettől az évtől, mihez kezdj, mit szeretnél igazán: - ebben lehet segítségedre ez a kreatív ötlet.

10 mellékhatásoktól mentes antibiotikum

A gyógyszeripar által előállított antibiotikumok hatásukat általában nem fejthetik ki „büntetlenül”, nem úgy természetes társaik...

Szegény ember patikája: amikor még a gondviselés volt az orvos (II.)

Réges-régen az orvosi ellátás és a gyógyszeres kezelés hiányában a szegény emberek úgy védekeztek a betegségek ellen, hogy szinte nem is tudtak róla.

Szegény ember patikája: amikor még a gondviselés volt az orvos (I.)

Réges-régen az orvosi ellátás és a gyógyszeres kezelés hiányában a szegény emberek úgy védekeztek a betegségek ellen, hogy szinte nem is tudtak róla.

Korábbi cikkeink

Állati jelzőtáblák - Nézz a lábad elé!

A kisállatokak ugyanannyi joguk van a közterületekhez, mint nekünk.

Egy panasz mentes augusztus- kibírunk egy teljes hónapot panaszkodás nélkül?

Ha mélyen önmagunkba nézünk, hamar rájöhetünk, hogy valójában egyetlen nap sem telik el anélkül, hogy el ne mondjuk valakinek, hogy mennyire fáradtak vagyunk, és mennyit dolgoztunk. Most őszintén: kit érdekel?

2Pac: "az összes pénzt amit kerestünk, vissza kell fordítanunk saját közösségünkre" (inspiráló videó)

Ki volt 2Pac? Egy őrületes tehetség, vagy egy igazi bűnöző? Egy igazi zseni, vagy egy igazi bajkeverő? A válasz lényegtelen. A lényeg az, hogy az ő élete a tiéden is segíthet, az ő gondolkodása téged is megváltoztathat.

100 év német sérói másfél percben - videó

A Cut Video produkciói nagy népszerűségre tettek szert, mióta elindították a különböző nemzetek szépészeti szokásaival foglalkozó szériájukat. Megérkezett a legújabb történeti csemege, ezúttal a németországi stílusokról.

Könnyű álmot hozzon az éj: mentás, kamillás, levendulás álom-párna

Aludni muszáj. Tudjuk ezt mindannyian, mégis nagyon sokunknak talán még a rémálomnál is borzongatóbb érzései lesznek, ha eljön az alvás ideje. Most azonban elkészítjük a pihentető alvás kulcsát!

A modern nők 6 szabálya, amit eddig még biztosan nem láttál leírva

Gyermekként a szülőktől leggyakrabban hallott mondat az, hogy ne álljunk szóba idegenekkel. Ez sajnos sok esetben a felnőtt életbe is beívódik, ez pedig óriási probléma, hiszen gyakran akkor sem segítünk valakinek, ha láthatóan rászorulna...

+ Mutasd a korábbi híreket!