Belépés

Életmód

Egy fotósorozat, amely a lelket mutatja meg

A 21 éves Christina Hoch, amikor éppen nem egyetemi hallgató, szívesen kapja lencsevégre családját és barátait. A fényképezőgéppel pedig szinte a lelkükig hatol...

Exkluzív Cikkeink

Nagyanyáink gyógyító praktikái nyári nyavalyákra

Sajnos a hosszú, forró nyár nem mindenkinek a felhőtlen pihenés, kikapcsolódás időszaka, mert egyre több felnőtt és gyermek küzd ilyenkor betegséggel.

Így nőnek fel! - Egy édesanya varázslatos képei (képriport)

Eddigi cikkeink alapján joggal hihettétek, hogy csak és kizárólag az apák készítenek gyönyörű felvételeket gyermekeik mindennapjairól - Kate T. Parker azonban rácáfolt erre!

A kert egyik leghasznosabb lakója, a süni

Ha szeretnénk vegyszerek nélkül kertészkedni, jó, ha odaédesgetjük a süniket kertünkbe és gondoskodunk róla, hogy nagyon jól érezzék magukat nálunk.

Így szereti családja az örökbefogadott kisfiút: egy gyönyörű képriport

Kate T. Parker igazán büszke nagynéni: nővére és veje 2014 februárjában adoptálták az öt hónapos Samet, és azóta a legnagyobb boldogságban élnek.

Korábbi cikkeink

A nagy vitamin "biznisz": szintetikus kontra természetes

A vitamintabletták és táplálékkiegészítők mostanság egyre inkább elterjedtek, valódi nagy "biznisz". De mi az igazság a szintetikus táplálékkiegészítők terén?

A magyarság ősi gyógymódjai

Ráolvasás, ima, fohász, hang, zene, csontkovácsolás, masszázs, hő, meleg, méz, szőlő, fokhagyma: mind-mind a magyarság ősi gyógymódjai közé tartoznak.

Graffitik, tökéletes összhangban a természettel (képriport)

A graffitik többsége egyike azoknak a dolgoknak, amik nem hozzátesznek egy város szépségéhez, hanem inkább elvesznek belőle. Szerencsére mindig vannak kivételek.

70 évig tartott egy közlekedési dugó Belgiumban (képekkel)

A belgiumi Chatillion autótemetőben számos kocsi roncsa állt szépen egymás mögött, mintha arra vártak volna, hogy tovább indulhassanak!

12 tény, amit nem tudtál a kávéról

Ha szereted a kávét, ez a lista még erősebbé teszi majd a rajongásod - ha viszont eddig inkább ódzkodtál tőle, lehet, hogy meggyőzünk arról, milyen csodás italról is van szó!

Máshol olvastuk

Alkoss inspiráló táblát az újévre

Ha nem tudod, mit vársz ettől az évtől, mihez kezdj, mit szeretnél igazán: - ebben lehet segítségedre ez a kreatív ötlet.

Tíz, mellékhatásoktól mentes antibiotikum

A gyógyszeripar által előállított antibiotikumok hatásukat általában nem fejthetik ki „büntetlenül”, nem úgy természetes társaik...

Szegény ember patikája: amikor még a gondviselés volt az orvos (II.)

Réges-régen az orvosi ellátás és a gyógyszeres kezelés hiányában a szegény emberek úgy védekeztek a betegségek ellen, hogy szinte nem is tudtak róla.

Szegény ember patikája: amikor még a gondviselés volt az orvos (I.)

Réges-régen az orvosi ellátás és a gyógyszeres kezelés hiányában a szegény emberek úgy védekeztek a betegségek ellen, hogy szinte nem is tudtak róla.

A hála az, ami lehetetlenné teszi a boldogtalanságot

Milyen kézenfekvő, mégis sokszor mennyire elsikkad a hétköznapok során!

+ Mutasd a korábbi híreket!

Népszerű termékek
Kapitány kacsás muffin szappan
1189 Ft

Gyerekeknek egy különleges játék szappan

Megnézem a terméket
REVERDE egészségkapszula
AKCIÓ

Tegyen Ön is az egészsége érdekébe! 100% BIO,100% HAZAI

Megnézem a terméket
4 Komponens 1 életelixír
270 Ft / Nap

Esszenciális Búzafű, Búzacsíra és Spenót Kivonat + C-vitamin.Ha ...

Megnézem a terméket
Összes termék megtekintése