Életmód

18 dolog, amiről senkinek sem tartozol magyarázattal

Mit csinálsz? Hogy viselkedsz? Miért barátkozol vele? Hogy nézel ki? Mindössze néhány dolog, amibe környezetünk olyan nagyon szeret beleszólni...

Exkluzív Cikkeink

Majd meggyulladsz a melegtől? Így védekezz a kánikula ellen!

Íme, a legjobb ötleteket a lakás hűtésére, amelyekkel akár már öt perc múlva jobban érezheted magad! Többségük ráadásul teljesen ingyen kivitelezhető.

A pletykálás egészséges: meghosszabbítja az életünket

Sokan lelkiismeretfurdalást éreznek egy alapos traccspartit követően, pletykálni azonban nem csak bizsergetően izgalmas dolog, hanem kifejezetten egészséges is!

A kutya megsiratja gazdáját: ilyen az életre szóló barátság! (+videóval)

A kutya és ember közti szoros kötelék a sírig tart, és még azon is túl. Láthatjuk az alábbi felvételen, hogyan kötődik egy háziállat elhunyt gazdájához...

Felejtsd el a megszokottat és pláne a szelfit... A legjobb fotózási tippek nyaraláshoz!

Fotós tippek a nyaraláshoz, hogy értékes, érdekes és menő képeket készíts!

Korábbi cikkeink

Néha kegyetlennek tűnik a babaúszás, amikor a kicsi levegőért kapkod- mégis nagyon hasznos (+videó)

A következő képsorok sok szülő idegeit felborzolhatják, ám fontos, hogy a kicsik megtartsák magukat a vízen, így elkerülve azt, hogy belefulladjanak a vízbe...

Szezonális ajánlatunk: 3 isteni levendulás finomság

Szezonja van a levendulának, így itt az ideje, hogy ínycsiklandó levendulás finomságokat készítsünk - Anni, a Napi Boldogság bloggere több receptet is ajánl, megéri kipróbálni őket!

Édes,drága gyermekem! Menő vagy ciki az apa-lánya tetkó?

A tetoválás egy ideje már stabilan uralja a nemzetközi trendeket, és évről évre kerülnek elő újabb és újabb menő motívumok. Apa-lánya tetkó: menő vagy ciki?

Így kell boldoggá tenni egy feleséget 5 perc alatt

A következőkben 5 darab házassági jótanács lesz bemutatva, ami segíthet a párkapcsolat megerősítésében, hozzájárulhat a boldogság megőrzéséhez.

Így lehet mosolyt csalni a gyerekek arcára: hatalmas meglepetés a menzán (+videó)

Melyik gyerek az, amelyik szereti a menzás kaját? Egy olasz iskolában, jó ötletet találtak ki arra, hogy ezentúl mindenkinek a menza legyen a kedvenc helye...

Te mikor szoktál vizet inni? Elmondjuk, mikor ideális!

A vízivás, tudjuk, nagyon fontos, hiszen a testünk közel 70 százalékát víz alkotja. Ha elegendő vizet iszunk, számos betegséget elkerülhetünk, és könnyedén megszabadulhatunk, az ezeket okozó méreganyagoktól is. Nézzük, melyik napszakban a legmegfelelőbb vizet inni.

Máshol olvastuk

Alkoss inspiráló táblát az újévre

Ha nem tudod, mit vársz ettől az évtől, mihez kezdj, mit szeretnél igazán: - ebben lehet segítségedre ez a kreatív ötlet.

10 mellékhatásoktól mentes antibiotikum

A gyógyszeripar által előállított antibiotikumok hatásukat általában nem fejthetik ki „büntetlenül”, nem úgy természetes társaik...

Szegény ember patikája: amikor még a gondviselés volt az orvos (II.)

Réges-régen az orvosi ellátás és a gyógyszeres kezelés hiányában a szegény emberek úgy védekeztek a betegségek ellen, hogy szinte nem is tudtak róla.

Szegény ember patikája: amikor még a gondviselés volt az orvos (I.)

Réges-régen az orvosi ellátás és a gyógyszeres kezelés hiányában a szegény emberek úgy védekeztek a betegségek ellen, hogy szinte nem is tudtak róla.

+ Mutasd a korábbi híreket!loading...