Életmód

Felére csökkentette családja konyhapénzét egy háromgyerekes anya

Itthon is érdemes lenn kísérletet tenni erre, vajon mi lenne a végeredmény? Írjátok meg nekünk, ha van véleményetek a témában!

Exkluzív Cikkeink

3 meggyőző ok, hogy miért aludj anyaszült meztelenül!

Itt az ideje, hogy elfelejtsd a csinos, de legkevésbé sem kényelmes hálóingeket, a túlméretezett pólókat, ugyanis a ruha nélküli alvás kifejezetten pozitív hatással van az egészségünkre.

15 időtálló tanács szerelemről és párkapcsolatról

Szeretni és szeretve lenni kiváltság, mellyel tudni kell élni és olykor tudni kell tovább lépni is. Olvass most néhány jó tanácsot ahhoz, hogyan kell szerelmesnek lenni!

10 egyenlőség az életünkből, amit mindannyian megélünk!

Az élet nem regény, szokták mondani. Azonban abban mindannyian egyetérthetünk, hogy rengeteg örök és egyetemes igazság létezik, melyet az is lehet, hogy megírtak már és mind ismerjük!

Így lásd meg az egyedül élés pozitív oldalát!

Egyedül élni nem mindig szeretnénk, néha azonban muszáj. Most megmutatjuk, hogy mik ennek az olykor kényszerű élethelyzetnek a pozitív oldalai!

Máshol olvastuk

Ha minden növény elpusztul a lakásodban, ezt neked találták ki!

Ha szeretnél növényeket a lakásodba, de bármit teszel, eddig mindegyik elpusztult, ezt a kaktusztálat neked találták ki!

Alkoss inspiráló táblát az újévre

Ha nem tudod, mit vársz ettől az évtől, mihez kezdj, mit szeretnél igazán: - ebben lehet segítségedre ez a kreatív ötlet.

10 mellékhatásoktól mentes antibiotikum

A gyógyszeripar által előállított antibiotikumok hatásukat általában nem fejthetik ki „büntetlenül”, nem úgy természetes társaik...

Szegény ember patikája: amikor még a gondviselés volt az orvos (II.)

Réges-régen az orvosi ellátás és a gyógyszeres kezelés hiányában a szegény emberek úgy védekeztek a betegségek ellen, hogy szinte nem is tudtak róla.

Szegény ember patikája: amikor még a gondviselés volt az orvos (I.)

Réges-régen az orvosi ellátás és a gyógyszeres kezelés hiányában a szegény emberek úgy védekeztek a betegségek ellen, hogy szinte nem is tudtak róla.

Korábbi cikkeink

Edzenél, de nincs időd a baba mellett? Tornázz vele! (+videók)

Egy baba születése mindig hatalmas boldogság és ünnep a családnak. Azonban legtöbbször a csemeték érdekében nem jut annyi idő magunkra, amennyit szeretnénk.

Ez a hajszín vonzza a legjobban a férfiakat - Szerinted, az 5 árnyalat közül melyik aratott?

Az ELLE újságírója nagy változásra szánta el magát 5 különböző hajszínt próbált ki 7 hét leforgása alatt. Eredeti mogyoróbarna hajszínétől érzékeny búcsút véve nagy utazásra indult...

Szia Szeptember - lélektisztító gondolatok az ősz első hónapjára!

Az ősz az a hónap, amikor a természet takarodót fúj, azonban ezt az előnyünkre is fordíthatjuk és igazán kellemesen és hasznosan tölthetjük el az időszak első harminc napját.

10 élelmiszer, ami megmentheti a hétköznapokat - kamrába velük!

A legtöbb kamra, konyhaszekrény tartalmaz alapvető élelmiszereket, melyek szükségesek a mindennapi főzéshez. Ki akarna naponta lisztért vagy olajért rohangálni? Nyilván senki.

Megmutatjuk, hogy hol készül az ország legfinomabb lángosa!

A Lángos Voks oldalon kiírt szavazásra augusztus 20-ig érkezhettek be a "döntések" arról, hogy melyik lehet hazánk legfinomabb lángosát előállító vendéglátó helye.

Nyárutó: lélekemelő teendők az utolsó meleg napokra

Már a tarkónkon érezzük az ősz lehelletét, de szerencsére a nyár még küzd a hideg elmúlás ellen. Az utolsó meleg napokat érdemes megbecsülni és kihasználni.

+ Mutasd a korábbi híreket!