Életmód

Lélekgyógyász kedvencek

Néha a lovakban, a nyuszikban vagy a hüllőkben is jobban megbízunk, mint a barátainkban. Nekik ugyanis nincsenek elvárásaik, nem kritizálnak, feltétel nélkül elfogadnak és szeretnek bennünket. Épp ezért alkalmasak terápiás célokra is.

Exkluzív Cikkeink

Vekerdy Tamás: Az anyós és a gyerekek

Nevelés és az anyósok. Mit lehet tenni, ha saját nevelési szándékaink ellenkeznek az anyósunkéval? Problémát és megoldások a szakértőtől, Dr. Vekerdy Tamástól.

Tisztában vagy vele, hogy mit is kensz naponta magadra?

A legtöbbünknek fogalmunk sincs, mit kenünk magunkra, de lemondani róluk egyáltalán nem akarunk.

A falu, ahol nincsenek férfiak

Umoja az a menedék, ahol csak nők és gyermekeik élnek, a férfiak teljesen ki vannak innen tiltva.

Ki ne dobd a kávézaccot! 15 tipp, hogy mire használd

Felkelsz, megmosakszol, kávét főzöl, kávét iszol, kávézaccot dobsz ki, és ez így megy napról napra. Pedig a reggeli rutintevékenységek egyikét bátran elhagyhatod – a mosakodást semmiképp sem – de a kávézacc kidobását annál inkább. Felejtsd el, inkább használd fel.

Máshol olvastuk

Alkoss inspiráló táblát az újévre

Ha nem tudod, mit vársz ettől az évtől, mihez kezdj, mit szeretnél igazán: - ebben lehet segítségedre ez a kreatív ötlet.

10 mellékhatásoktól mentes antibiotikum

A gyógyszeripar által előállított antibiotikumok hatásukat általában nem fejthetik ki „büntetlenül”, nem úgy természetes társaik...

Szegény ember patikája: amikor még a gondviselés volt az orvos (II.)

Réges-régen az orvosi ellátás és a gyógyszeres kezelés hiányában a szegény emberek úgy védekeztek a betegségek ellen, hogy szinte nem is tudtak róla.

Szegény ember patikája: amikor még a gondviselés volt az orvos (I.)

Réges-régen az orvosi ellátás és a gyógyszeres kezelés hiányában a szegény emberek úgy védekeztek a betegségek ellen, hogy szinte nem is tudtak róla.

Korábbi cikkeink

A 15 leglátványosabb úszómedence a Földön

Igen, a nyár utolsó leheletét nyögi, de azért még érdemes elmerülni a napfény és lágy hullámok gondolatában. Inspirációként jöjjön a CNN összeállítása...

Korlátok nélküli szerelmek (képriport)

"Amikor Isten áldását adta az első párra, még nem volt semmiféle vallás.” (Iványi Gábor lelkész)

Kisütöttük, avagy Magyarország tortája 2015 és a recept(ek)

Ínycsiklandó szokás, hogy a mi kis országunk évről évre előáll az úgynevezett országtortával. Ekkor minden cukrászüzlet és lelkes nagymama sürög forog a konyhában, hogy elkészítse az adott év adott tortáját. Mi pedig ehhez nyújtunk segítséget a receptleírásával.

Egy pályakezdő fiatal levele a társadalomhoz

Manapság egy pályakezdő fiatal számára nem egyszerű, sőt, talán még nehezebb, mint a szüleink korában. Elgondolkodtató és ébresztőkeltő gondolatok a mai fiatalok helyzetéről, jöjjön!

"Az ember igazi hazája a szeretetben van." - Müller Péter

Egynéhány mondat Müller Pétertől, mely elgondolkoztat az otthon szeretetén. Olvassuk mi magunk is szeretettel! Mert sokszor olyan jó újra és újra tudatosítani magunkban, hogy hol vagyunk otthon. :)

Állatok, akik már alig várják az iskolát

Az állatok is nagyon várják már az iskolakezdést! Megmutatjuk, ők hogyan készültek fel.

+ Mutasd a korábbi híreket!