Életmód

Minden értelemben könnyű harapnivaló

Egyik legnépszerűbb magyar blogger Takáts Nóra ex-modell, szépségszakértő. Aki követi balogját, - még ha csak hébe-hóba is - annak nem lesz újdonság, hogy Nóra rendszeresen tölt fel homemade videókat mindenféle csajos témában. A legutóbbi gasztronómiával kapcsolatos videójának mi sem tudtunk ellenállni. Mutatjuk is!

Exkluzív Cikkeink

Nyolc óra élmény, nyolc óra pihenés, nyolc óra szórakozás?!

A munka valójában jó dolog, - mondhatnám azt is, hogy nemesít - mégis, akármilyen jó munkahelyünk van, nem tudjuk élményként felfogni. Valamiért a magyar emberben állandóan ott motoszkál, hogy a munka egy kötelező rossz. Nézzünk körbe a munkájukban sikeres emberek között és vegyük már észre, hogy ők bizony élményként gondolnak a munkára. Nem kell ahhoz a legmenőbb irodaház vezetőjének lenni, hogy élményként gondoljunk az állunkra. Így tehetjük élménnyé a munkát!

Ez a legfinomabb őszi desszert! (Egészséges és pofon egyszerű)

Nincs benne liszt, glutén, finomított cukor. Azonban az legemblematikusabb konyhai összetevője adja az alapot: a sütőtök! Ennek a fogásnak most szezonja van!

15+1 bizonyíték, hogy kevés szebb dolog van a Földön, mint az apa-fia kapcsolat

"Nem mindig jártam sikerrel, és nem is voltam mindenben a legtehetségesebb, de mindenbe hatalmas lelkesedéssel vetettem bele magam, ami rengeteget számít. Apám mindig azt mondta nekem, hogy legyek mindenkinél lelkesebb, és akkor boldogulni fogok." /Bear Grylls/

Íme a tökéletes férj és a tökéletes feleség

Egy Facebook által készült felmérés szerint ilyen a tökéletes férj és feleség, legalábbis a kitöltő házaspárok véleménye alapján biztosan. Párt statisztika alátámasztja, hogy továbbra sem ment ki a divatból a szeretet.

Máshol olvastuk

Alkoss inspiráló táblát az újévre

Ha nem tudod, mit vársz ettől az évtől, mihez kezdj, mit szeretnél igazán: - ebben lehet segítségedre ez a kreatív ötlet.

10 mellékhatásoktól mentes antibiotikum

A gyógyszeripar által előállított antibiotikumok hatásukat általában nem fejthetik ki „büntetlenül”, nem úgy természetes társaik...

Szegény ember patikája: amikor még a gondviselés volt az orvos (II.)

Réges-régen az orvosi ellátás és a gyógyszeres kezelés hiányában a szegény emberek úgy védekeztek a betegségek ellen, hogy szinte nem is tudtak róla.

Szegény ember patikája: amikor még a gondviselés volt az orvos (I.)

Réges-régen az orvosi ellátás és a gyógyszeres kezelés hiányában a szegény emberek úgy védekeztek a betegségek ellen, hogy szinte nem is tudtak róla.

Korábbi cikkeink

Zöld tésztát nem csak a boltokban kapni...

Kísérletező kedvű konyhatündérek figyelem! Egy tuti recept a házi színes tésztához, mindezt mesterséges adalékok nélkül. Így már nem csak a szupermarketek polcáról vehetünk le zöld színű tésztát, hanem a saját konyhapolcunkról is.

"Fantomféltékenység", van okunk rá?

Nem kevés kapcsolat ment már tönkre a világegyetem fennállása óta pusztán féltékenység miatt. Akkor is féltékenykedünk, ha nincs kire, ez pedig nem éppen egészséges magatartás. Egy pozitív gondolattal elindulva, egészen a gyökerétől bontogatjuk a témát. Vajon honnét ered a "fantomféltékenység"?

Intimtorna - miért, mikor és meddig?

10-ből 10 kismamát foglalkoztat, hogy magzata minél egészségesebb legyen. Nem is beszélve a szülés utáni nehézségekről, melyeket lehetetlen elkerül. Azért, hogy tisztába tegyük a szülés előtti és utáni kérdéseket, melyek az intimtorna körül forognak egy igazi szakértőt hívtunk segítségül.

Az igazság az önfényező kalandorság mögött

A neten időről időre felbukkannak olyan történetek (mi is írtunk már ilyenről), melyekben az elszánt, és kalandra vágyó fiatalok pénzzé teszik mindenük és nekivágnak a nagyvilágnak. De mi is az igazság a „nekivágtunk a nagyvilágnak” történetek mögött?

"Csak akkor beszélj, ha a csendnél értelmesebbet tudsz mondani!"

Rohanunk, ha kell, ha nem. Üvöltünk, ha van miért és ha nincs. Olyan sokan dobálóznak a mondattal, miszerint „Álljunk meg egy kis időre…”, - mi pedig most ezt a mondatot fogjuk bontogatni, meghámozni, kifejteni, hogy mekkora igazság, vagy épp az ellentettje.

6 ok, amiért boldogabbak azok, akik minden reggel beágyaznak

Lustábbak és nehezen ébredők figyelmébe ajánlott indokok, hogy miért érdemes minden reggel beágyazni.

+ Mutasd a korábbi híreket!