Életmód

Megmutatjuk, hogy hol készül az ország legfinomabb lángosa!

A Lángos Voks oldalon kiírt szavazásra augusztus 20-ig érkezhettek be a "döntések" arról, hogy melyik lehet hazánk legfinomabb lángosát előállító vendéglátó helye.

Exkluzív Cikkeink

Nyárutó: lélekemelő teendők az utolsó meleg napokra

Már a tarkónkon érezzük az ősz lehelletét, de szerencsére a nyár még küzd a hideg elmúlás ellen. Az utolsó meleg napokat érdemes megbecsülni és kihasználni.

5+1 étel, amiről azt hitted, hogy karcsúsít, pedig...

A fogyókúra nagy üzlet. Tulajdonképpen bármilyen szépen és ízlésesen "becsomagolt" terméket el lehet adni, ha egy jól menő, népszerű diéta mögé áll.

Tavasszal a virága, most a termése kápráztat el minket: a sokoldalú bodza

Az év első meleg, napsütéses napjai tavasszal elhozzák nekünk az isteni illatú bodza virágzását, a nyárutó pedig a termésének a szezonja.

Akiktől bőven van mit tanulnunk: a világ 10 legboldogabb országa!

Az ENSZ minden évben elvégez egy felmérést, melyben a nemzetek lakosainak életminőségét és színvonalát értékelik. 2012 óta ugyanaz a 13 ország dominálja a listát.

Máshol olvastuk

Ha minden növény elpusztul a lakásodban, ezt neked találták ki!

Ha szeretnél növényeket a lakásodba, de bármit teszel, eddig mindegyik elpusztult, ezt a kaktusztálat neked találták ki!

Alkoss inspiráló táblát az újévre

Ha nem tudod, mit vársz ettől az évtől, mihez kezdj, mit szeretnél igazán: - ebben lehet segítségedre ez a kreatív ötlet.

10 mellékhatásoktól mentes antibiotikum

A gyógyszeripar által előállított antibiotikumok hatásukat általában nem fejthetik ki „büntetlenül”, nem úgy természetes társaik...

Szegény ember patikája: amikor még a gondviselés volt az orvos (II.)

Réges-régen az orvosi ellátás és a gyógyszeres kezelés hiányában a szegény emberek úgy védekeztek a betegségek ellen, hogy szinte nem is tudtak róla.

Szegény ember patikája: amikor még a gondviselés volt az orvos (I.)

Réges-régen az orvosi ellátás és a gyógyszeres kezelés hiányában a szegény emberek úgy védekeztek a betegségek ellen, hogy szinte nem is tudtak róla.

Korábbi cikkeink

Különleges személytől kapott, egy évszázados vese dolgozik a hölgy testében

A szóban forgó transzplantációt 1973-ban végezték el. Az orvosok akkoriban körülbelül 5 évre becsülték az átültetett szervek élettartamát. Persze erről elfelejtettek szólni Sue Westheadnek és édesanyjának.

A vakáció kontra tanévkezdés - átok vagy áldás? (fotók)

A vakáció egy igen érdekes dolog. Véleményünk róla attól függ, hogy melyik oldalán szereplünk éppen a történéseknek. Gyermekkoromban izgatottan vártam, hogy az "ó, ió, ció" után elérjünk a nagybetűs VAKÁCIÓ-ig.

Ennyit számít, ha két órával kevesebbet alszol a szokásosnál!

Milyen hatással van az emberre, ha nem jut hozzá a megfelelő pihenés adagjához? Egy gyakorló anyuka segítségével megmutatjuk!

Hogyan deríthető ki legkorábban a magzat neme? Népi hagyományok és tudományos módszerek

A várandósság megállapítását követően az első izgatott kérdés rögtön a kicsi nemére szokott irányulni.

Így kell bejelenteni, ha új családtag érkezik!

Bri Dow nem mindennapi kismama. Mikor megtudta, hogy első gyermekét hordozza a szíve alatt, elhatározta, hogy férjével rendhagyó módon fogja közölni a csodálatos hírt.

9 pozitív változás, melyet a házasság hoz el az életedbe

A legtöbb kislány álma, hogy felnőve megtalálja álmai Szőke hercegét. Persze, ahogy cseperedünk ez a kép bőséggel árnyaltabbá válik.

+ Mutasd a korábbi híreket!