Életmód

Miért félünk a szerelemtől?

Az emberi természet része, hogy vágyunk a kapcsolatokra, a rossz tapasztalatok, és a félelmeink azonban visszatarthatnak minket.

Exkluzív Cikkeink

Évekig eláll a nyersen készített eperszörp

Nem kell főzni, egyszerűen elkészíthető, és olyan, mintha frissen szedtük volna.

Ez évben másodszor: a nap, amikor tízmilliószoros erővel hatnak gondolataid (+100 pozitív gondolat)

Ma május 21-én TÍZMILLIÓSZOROS teremtő nap van. Ez a "nagy" buddha nap a tibetiek szerint csodás erővel bír. A tibeti hagyományok szerint négy ilyen különleges nap van egy évben. Idén ez a második, éljünk támogatásával!

Óriási világutazó... egy nem annyira óriási autóban

Gyerekkora óta gyűjti a játékautókat, és akármerre jár, mindenfelé fotókat készít róluk. Ráadásul nem is akármilyeneket!

Édes élet - Valószínűleg ennek a nőnek van a világon a legjobb munkája

Ez a 39 éves brit hölgy irigylésre méltó munkakört tölt be. Fagylaltkóstoló!

Máshol olvastuk

Alkoss inspiráló táblát az újévre

Ha nem tudod, mit vársz ettől az évtől, mihez kezdj, mit szeretnél igazán: - ebben lehet segítségedre ez a kreatív ötlet.

10 mellékhatásoktól mentes antibiotikum

A gyógyszeripar által előállított antibiotikumok hatásukat általában nem fejthetik ki „büntetlenül”, nem úgy természetes társaik...

Szegény ember patikája: amikor még a gondviselés volt az orvos (II.)

Réges-régen az orvosi ellátás és a gyógyszeres kezelés hiányában a szegény emberek úgy védekeztek a betegségek ellen, hogy szinte nem is tudtak róla.

Szegény ember patikája: amikor még a gondviselés volt az orvos (I.)

Réges-régen az orvosi ellátás és a gyógyszeres kezelés hiányában a szegény emberek úgy védekeztek a betegségek ellen, hogy szinte nem is tudtak róla.

Korábbi cikkeink

5 természetes gyógymód allergia ellen

Ismerj meg néhány olyan természetes orvoslást az allergiás megbetegedésekre, amelyek enyhíteni képesek az allergiás tüneteket, de megelőzésként is sikeresen alkalmazhatók!

Így étkezz nyáron is egészségesen

Az egészséges táplálkozás, kiemelkedő szerepet tölt be egészségünk hosszú távú megőrzésében, az év minden napján fontos. Lássuk, mit tehetünk ennek érdekében nyáron!

10 dolog, ami kiegyensúlyozottá és sikeressé tesz

Önbizalmunk és örömünk egyik legfontosabb forrása a siker. Feltöltődünk, ha jól sikerül egy projekt a munkahelyünkön, ha elismeréssel nyugtázzák teljesítményünket. Karrierünkben kiteljesedhetünk, megmutathatjuk, hogy mire vagyunk képesek. Ezért is fontos időt és energiát szánni céljaink megvalósítására, ezáltal az önmegvalósításra.Ehhez mutatunk tippeket és lehetőségeket!

A sokoldalú fahéj: hogyan még biztosan nem használtad

A fahéj különleges aromája sok kedves emléket idézhet fel bennünk. Főként sütemények, desszertek elengedhetetlen tartozéka, de például a szobák illatosítására is használják. Azonban ez a különleges fűszer ennél jóval többre képes.

A lány, aki "megette a világot"

Az utazás nem csak a szemünknek, hanem a hasunknak is nagyon kellemes élmény lehet!

Felesleges megszabadulni a macskától, ha terhes lesz a gazdi! Ez a videó most eloszlatja a tévhiteket

Létezik egy hős, valahol az internet birodalmában, aki azt tűzte ki célul, hogy tájékoztatást nyújtson a kutyákról, macskákról, és betegségeikről. Nem más ő, mint a Zállatorvos!

+ Mutasd a korábbi híreket!