10 apró, de annál fontosabb mérföldkő egy nő életében

Ahogyan az ember öregszik, megtanulja, vannak olyan események az életében, amelyek talán nem olyan látványos, kézzelfogható eredmények, mint egy előléptetés vagy a gyerek kitűnő bizonyítványa, de annál fontosabbak az önismeretünk és a belső békénk tekintetében.

Szóval mik ezek a mérföldkövek? Például a pillanat, amikor egy nő...


10. ...már senki másnak nem öltözik, csak magának.


9. ...elfogadja a mellét olyannak, amilyen, vagy egyszerűen push up-melltartót használ és nem törődik többé az egésszel.


8. ...simán nemet mond szemtől szembe, nem pedig udvarias kitérőkkel próbálkozik, mint például ez "most éppen" nem fog menni.


7. ...felüvölt, hogy "tudod, kit érdekel, basszus" ,és melegítőpárnának használja a laptopját6. ...nem hazudik többé a koráról. Ez valójában két különálló pillanat az életében: az első 19 éves kora körül következik be, amikor nem állítja be többé idősebbnek magát, a második pedig a húszas évei második vagy a harmincas évei első felében - innentől nem mond kevesebbet, mint amennyi.


5. ...mindig van nála "leszarom" tabletta. Szerencsés, aki elég korán fedezi fel ezt a "pirulát". Ugyancsak felszabadító hatású.


4. ...nem agyal többé az sms-ek, csetüzenetek miatt, és a barátnőit sem hívogatja fel, hogy segítsenek elemezni azokat.


3. ...eljut odáig, hogy amikor valaki nem válaszol, megállapítja, hogy ez a másik problémája, és továbblép.


2. ...egyáltalán nem érdekli, ha valaki betageli egy előnytelen fotóját a közösségi oldalakon. Tisztában van vele, hogy a valóságban jól néz ki.


1. ...felismeri, hogy az egyetlen nőtípus, akivé válnia kell, az, aki már amúgy is. :)Források: thoughtcatalog.com / Évamagazin

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Kapaszkodj a székedbe: ilyen szédítő sportvideót még nem láttál

Leugrasz? Nézd meg ezeket a hihetetlen fickókat, ahogy a mélybe vetik magukat a norvégiai Kjerag szikláról... Libabőr, ámulat, váó faktor az egekben! :)

Már meg is van a legtündéribb szurkoló a vizes vb-n

Egykori olimpiai bajnokunk kisbabája elvitte a show-t hétfő este a Hajós Alfréd Uszodában.

Ezzel a titkos fegyverrel csábítja el a nő a férfit (és ez nem a szépsége)

Minden emberben megvan az a csábító erő, tulajdonság, adottság, amivel leveszi az ellenkező nemet a lábáról. Azonban pontosan nem lehet meghatározni, hogy ki mitől válik vonzóvá.

Tettenérés: lopáson kapott háziállatok (avagy a legcukibb lebukások TOP 30-as összeállítása)

Notórius csíntevő a legtöbbjük, akik ha lebuknak, az arcukra van írva: tudják, hogy rossz fát tettek a tűzre! Szenzációs pillanatok következnek, nagyszerű kedvencekkel!

Ez a kisfilm megmutatja, mit jelent igazán szeretni (+videó)

Mit üzen Neked ez a videó? Írd meg nekünk, kíváncsiak vagyunk rá! :)


NAPI BOLDOGSÁG