10 apró, de annál fontosabb mérföldkő egy nő életében

Szóval mik ezek a mérföldkövek? Például a pillanat, amikor egy nő...


10. ...már senki másnak nem öltözik, csak magának.


9. ...elfogadja a mellét olyannak, amilyen, vagy egyszerűen push up-melltartót használ és nem törődik többé az egésszel.


8. ...simán nemet mond szemtől szembe, nem pedig udvarias kitérőkkel próbálkozik, mint például ez "most éppen" nem fog menni.


7. ...felüvölt, hogy "tudod, kit érdekel, basszus" ,és melegítőpárnának használja a laptopját6. ...nem hazudik többé a koráról. Ez valójában két különálló pillanat az életében: az első 19 éves kora körül következik be, amikor nem állítja be többé idősebbnek magát, a második pedig a húszas évei második vagy a harmincas évei első felében - innentől nem mond kevesebbet, mint amennyi.


5. ...mindig van nála "leszarom" tabletta. Szerencsés, aki elég korán fedezi fel ezt a "pirulát". Ugyancsak felszabadító hatású.


4. ...nem agyal többé az sms-ek, csetüzenetek miatt, és a barátnőit sem hívogatja fel, hogy segítsenek elemezni azokat.


3. ...eljut odáig, hogy amikor valaki nem válaszol, megállapítja, hogy ez a másik problémája, és továbblép.


2. ...egyáltalán nem érdekli, ha valaki betageli egy előnytelen fotóját a közösségi oldalakon. Tisztában van vele, hogy a valóságban jól néz ki.


1. ...felismeri, hogy az egyetlen nőtípus, akivé válnia kell, az, aki már amúgy is. :)Források: thoughtcatalog.com / Évamagazin

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Erre a 4 dologra kell választ adnod advent időszakában

Advent a december 25-e előtti negyedik vasárnappal kezdődök és karácsonyig tart. Eredete a 4. századik nyúlik vissza, amikor VII. Gergely pápa négyben határozta meg az adventi vasárnapok számát. Így tehát idén december 3-ára esett advent első vasárnapja, ekkor kezdődik meg hivatalosan az egyházi esztendő.

"Kérem, vasárnap ne jöjjön." - 80 éve ment el József Attila

József Attila. Egyszerű név. Zseniális elme. Az őrület határán táncoló lélek. Költő, művész - a legnagyobb és legmagányosabb. 80 éve távozott közülünk.

dolog, amit az igaz barátok másképp csinálnak

Mi az, amit megtesznek egymásért egy jó barátságban? Öt pontban összefoglaljuk neked, amire - szerintünk - megéri odafigyelni.

Meglepő, de ez novemberben az ország egyik kedvenc receptje

Abszolút klasszikus, letisztult, hagyományos, pofon egyszerű, könnyű és ráadásul még olcsó is. A cidris novemberi napokra pedig tuti befutó. Lássuk a magyarok kedvenc frankfurti levesét!

Év végi agytakarítás: 8 dolog, amit még idén pucolj ki az életedből!

Az utóbbi időben többször is felvetődött, hogy az emberek miért tesznek különös dolgokat akkor is, ha attól cseppet sem lesznek sem boldogabbak, sem elégedettebbek, sőt egyenes károsan hatnak rájuk ezek a szokások.


NAPI BOLDOGSÁG