Egy fiatal csapat úgy mutatja be a Dunakanyart, ahogyan előttük még senki


Ma Magyarországon nehéz olyan turisztikai oldalakat, illetve projekteket találni, melyek nem a fővárosba, a legnagyobb városokba, a Hortobágyra, vagy épp a Balatonra vonzanák a belföldi, illetve határon túlról érkező turistákat, pedig az ország ennél jóval több vonzerővel rendelkezik.


Egy fiatalokból álló csapat most ennek az óriási űrnek a csökkentésére vállalkozott: most indult projektjükben, a DunakanyarGO-ban a méltatlanul mellőzött, önálló kommunikációval csak nyomokban rendelkező - bár az ország művészettörténeti és történelmi értékekben egyik leggazdagabb tájegységének számító - Dunakanyar szépségeit és településeit mutatják be.

Nem akármilyen módon és nívóval!

Laufer Ferenc és két társa, Buzási Éva és Néder László közös ötletéből született oldal a környék szépségére, értékeire és eseményeire, valamint az innen induló termékekre hívja fel a figyelmet.


A látványosságokat, programokat és szállásokat saját fotókkal és rövid leírásokkal bemutató oldalon természetesen bármilyen vállalkozás kaphat egy adatlapot, de a készítők igény esetén akár teljes arculattervekkel, és légifelvételekkel megtűzdelt marketing- vagy promóciós videókkal is segítik még körültekintőbben bemutatni a helyeket - a teljes térséget bemutató anyagot látva elképesztő minőségben:A csapat természetesen nem csak az interneten kívánja segíteni a Dunakanyar épülését, így ingyenesen elérhető, egyre több ponton megtalálható programfüzeteket is készít.

A projekt természetesen a Facebook-on, illetve az Instagramon is követhető.A PN csapataként csak annyit tudunk mindehhez hozzáfűzni, hogy hála és köszönet! (Hiszen mi magunk is imádjuk a Dunakanyart!)


Forrás: 24.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

A különbség egy főnök és egy igazi vezető között (+brutálisan őszinte illusztrációk)

Tíz rövid pontban és hat brutálisan őszinte illusztrációban megmutatjuk, milyen kvalitásoktól válik valaki vezetővé - és milyen hibáktól lesz türannoszi főnök. Ha vezető beosztásban vagy, érdemes nagyon magadba nézni és megfontolni, vajon jól bánsz-e az alkalmazottaiddal és a hatalmaddal...

Páratlan: lombkorona-tanösvény nyílt Somogyban

A kaszói lombkorona tanösvény hosszát és magasságát tekintve is egyedülálló Magyarországon.

Ez biztosan le fog nyűgözni: holnap kerül a mozikba az eddigi legszebb film Gemencről

Nem szabad kihagyni, kicsiket és nagyokat egyaránt le fog nyűgözni! :)

ZSIMÜ: Összművészeti zsongás egy hétig Budapesten

Számtalan értékes program várja az érdeklődőket, mi most közülük hármat ajánlunk nektek, amik (szerintünk) ütősen és tartalmasan pezsdítik a főváros tavaszi zsongását!

Ott a helyed: szedd magad nárcisz- és tulipánszüret vár a Balatonnál

Isteni programot biztosít a hétvégére és húsvétra is az, hogy Kőröshegyre is beköszöntött a tavasz. Szedd magad akció vár tulipánnal és nárcisszal, ennél léleksimogatóbb programot nem is lehetne kitalálni!


NAPI BOLDOGSÁG