Mindketten árvák és magányosak voltak egykor, most szerető családban élnek, és imádnak együtt utazni

Van az úgy, hogy az élet happy endet produkál. Cynthia Bennett és barátja nagy túrázók. 2014-ben elhatározták, hogy befogadnak egy kutyát. Egy retriever keveréket szerettek volna, ám az élet máshogy hozta. Egy örökbefogadási rendezvényen találkoztak Henryvel, aki akkor 14 hetes volt, ám ötször nagyobb mint a többi kiskutya. Henry rögtön kinézte magának Cynthiát. Odavágtázott hozzá, belepattant az ölébe, és befúrta magát a karjai közé. Így nem is volt kérdés, hogy őt fogadják örökbe.

"Talán 3 napja lehetett nálunk, mikor először elvittük túrázni" - emlékszik vissza a gazdi. "Megtalálta a legmeredekebb, legmagasabb sziklát, felszaladt a tetejére és onnan nézett körbe. Ekkor kapta a Kis Hegyi Kecske becenevet."

Néhány hónappal ezelőtt a pár úgy döntött, szeretnének még egy háziállatot a családba. Bennett egy kiscicát akart örökbe fogadni és 5 hónapos nézelődés után rábukkant egy sziámi keverék kiscicára, akit Baloo-nak neveztek el.


A kutya és a cica rögtön egymásba szerettek, és ami a legkülönlegesebb, az az, hogy Baloo is imád velük utazni.

Így születtek meg ezek a csodálatos fotók:


Via boredpanda.com

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Boldogságot teremtő videósorozatot: íme 50 óra a természet hangjaival és lenyűgöző szépségével

Miután kutatások is alátámasztják, hogy a természetfotók látványa növeli a boldogságszintet, így a BBC Earth elkészített egy videósorozatot, ami ötször 10 órában kalauzol el a természet legszebb helyeire.

Besétált az ajándékboltba egy szarvas, de az igazi meglepetés csak ezután következett

Mozgalmas időszaka ez az évnek, hiszen már csak napok kérdése, és itt a karácsony. Az amerikai Colorado államban, Fort Collins város egyik ajándékboltjában az eladók már hozzászoktak a megnövekedett forgalomhoz, a napokban betérő különleges vendégek azonban még őket is meglepték.

Vihar elől bemenekült kóbor kutyus "tört be" az esküvőre sáros tappancsokon- és milyen jól tette! (Az ifjú pár reakciója szenzációs)

Az ifjú pár egyáltalán nem bánta, hogy egy hívatlan vendég is érkezett az esküvőjükre. Sáros tappancsokon.

20 hihetetlen hely Európában, melyeket látnod kell!

A vén Európa, a megunhatatlan, a sokszínű, a lehengerlő - maga a múlt és a jelen egyszerre!

Feladta mindenét, hogy cicájával körbeutazza Ausztráliát

A kaland főhőse Willow, a macska volt...


NAPI BOLDOGSÁG