Ahogy valószínűleg még sosem láttad Magyarországot (+videók)

Nyiss a hazai világra, gyönyörködj, és légy nyugodt afelől, hogy ezek a helyek mind léteznek, méghozzá nem is olyan messze tőled!


Az eszköz, ami segít megmutatni ezeket a csodákat: a quadcopter. Egy négyrotoros, távirányításos helikopter, melynek lencséjén keresztül olyan látványban lehet részetek, mintha saját magatok repülnétek a táj vagy a város felett.  Quadcopter.hu csapatának friss, 2014-15 -ös filmje lélegzetállító két és fél perces felvétel, ahogyan valószínűleg még senki nem látta Magyarországot, a madarakon kívül...


Ha hozzánk hasonlóan te sem tudsz betelni a felvételekkel, itt van a 2013-as anyag, ami még több gyönyörű várost és vidéket mutat be:Sőt, még egy extra: Budapest, ahogy a madár látja!Pozitív Nap


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Elképesztőek ezek a magasból készített fotók...

Most megnézheted, milyen lehet asztronautaként lenézni a Föld nevű bolygóra. Annyit mondunk, hogy ezeket a fotókat akkor is érdemes megnézned, ha már láttál ilyesmit.

A csoda előtted hever! Dunakanyar, ahogyan még nem láttad

Ilyen lélegzetelállítóan szép fotót a Dunakanyarról még nem láttunk. Tényleg nem!

Idén ez lett a legjobb karácsonyi videó (szerintünk)

Bár még van idő advent beköszöntéig, a világ egyre korábban kezdi a karácsonyi készülődést. Mondhatnánk, hogy ez mind csak biznisz, és van is benne valóságtartalom, nem is kicsi. De tény, a szürke novemberben is már jólesik a lelkünknek minden, ami az ünnep örömét, melegét felénk leheli. Most is belefutottunk egy ilyen lélekmelegítő kisfilmbe.

68 év után, ma nagyot nézhetünk - Délután már előbukkan a Szuperhold

Aki most lemarad, 18 évet kell várnia, hogy hasonló látványban legyen része.

A hely, ahol két óceán találkozik és mégsem keveredik össze: elképesztő VIDEÓ!

A világ egyik legkülönlegesebb természeti jelensége az Alaszkai-öbölnél található. Itt van az a csoda, melyet látva alig hiszünk a szemünknek: két óceán találkozik, és mégis éles határvonalat húzva egymás között, nem keverednek.


NAPI BOLDOGSÁG