12 ló összeáll és vár, aztán megérkezik a "suttogó" (egy bámulatos videó)

A gigászi mutatvány előtt néhány szóban, mit is jelenthetnek életünkben a lovak?

Inspirálnak
A lovak szépséges teremtmények, a vágtájuk egyszerűen lenyűgöző. Művészeket és költőket ihlettek korszakokon keresztül, hogy emlékeztessenek bennünket a természet e csodájára.

Derűt árasztanak
Órákat lehet velük tölteni a pajtában, a terepen, gyerekké varázsolják a felnőttet, igazi társra találunk bennük.


Önbizalmat adnak
Versenyeken megbízható partnereink, túrákon megnyugvást adó társaink. Lovas egy másik lovassal őszinte baráttá válik, közös élmények kísérik ezt a kapcsolatot. Ez a kötelék legyőzi a kulturális és társadalmi különbségeket, önbizalmat ad.

Mentális egészséget és pihenést biztosítanak
A lovak közelsége ellazít, gondtalanná tesz. Puszta jelenlétük maga a természetes nyugtató. A lóval töltött minden perc a tökéletes hangulatot nyújtja.

Érzelmi kapcsolatot képesek kialakítani
A lovak nem csak természetes örömet, hanem érzelmi támogatást is adnak. Mintha megéreznék az ember gondját, fájdalmát: puszta tekintetükkel adnak új erőt a mindennapokhoz, arra ösztönöznek, hogy aktívak maradjunk..

A szabadság érzését nyújtják
A lovak a testi korlátokat is eltüntetik. Alacsony vagy és zömök? Gyenge és törékeny? A hatalmas ló hátán megszabadulunk saját korlátainktól. A lovak látják belső énünket. Nem érdekli őket, mik vagyunk: igazgatók, házmesterek vagy középiskolások. Mindenkit a maga valóságában látnak, tekintetükben ott lakozik az őszinteség.


100% természet
A lovak lényege a természet. Lehet-e jobb módja a természettel való kapcsolatnak, mint a zöld mezőn egy nagyot lovagolni?

A francia származású Lorenzo egyike azon keveseknek a Földön, aki úgy tűnik képes érteni a lovak nyelvén.

Ő az, aki kisgyerek kora óta értett ezeknek a szép és erős lényeknek a nyelvén. Éppen ezért, talán nem véletlen, hogy kivívta a lovak szeretetét és tiszteletét. Autodidakta módon tanulta meg az állatokkal való bánást, valódi "suttogó".

Íme, a bámulatos videó:Pn / Sokszinű Vidék

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Szexi, sportos, és igazi partiarc - a Mikulás, ahogy még soha nem láttad

Ha mindig is érdekelt, mit csinál a Mikulás az év 364 napján, amikor éppen nem ajándékokat kézbesít, akkor most segítünk egy kicsit.

"Kérem, vasárnap ne jöjjön." - 80 éve ment el József Attila

József Attila. Egyszerű név. Zseniális elme. Az őrület határán táncoló lélek. Költő, művész - a legnagyobb és legmagányosabb. 80 éve távozott közülünk.

dolog, amit az igaz barátok másképp csinálnak

Mi az, amit megtesznek egymásért egy jó barátságban? Öt pontban összefoglaljuk neked, amire - szerintünk - megéri odafigyelni.

Mennyire életrevaló a gyerekünk? Tesztelhetjük!

Sokan vannak, akik felnőttek bár, de gondot okoz számukra egy csekk kitöltse, vagy egy családi költségvetés elkészítése. Felnőnek úgy a gyermekeink, hogy nem látják a valódi világot, nem tudnak a "működési elveiről". Hogy ez a szülő kímélete vagy a fiatal érdektelensége miatt van így, a végkifejletet nézve tulajdonképp mindegy is...

Év végi agytakarítás: 8 dolog, amit még idén pucolj ki az életedből!

Az utóbbi időben többször is felvetődött, hogy az emberek miért tesznek különös dolgokat akkor is, ha attól cseppet sem lesznek sem boldogabbak, sem elégedettebbek, sőt egyenes károsan hatnak rájuk ezek a szokások.


NAPI BOLDOGSÁG