11 zseniális ültetési öltet: így hasznosíts kreatívan újra a kertedbenVannak akik egy kopott talicskában vagy egy használaton kívüli szűrőben látnak fantáziát, de akad itt színes lábbeli is. Tehát ebben a virágzó válogatásban találtok  ötletes és bohókás megoldásokat is, élvezzétek, inspirálódjatok. Aztán ÜLTESSETEK!


Öreg talicska virágba borulva


Szűrök beültetve függeszthető vagy asztali megoldással


Minikert egy teáskannábanMegoldás farönkhöz


Jöjjenek a lábbelik...Dézsakert


VesszőkosarakRégi öntözőkanna fehérre festve. Szebb, mint új korában.Szerszámos láda, lám-lám, erre is jó lehet!Kivágott fa törzse megmentve az utókornak. Az öntözés okozhat némi fejtörést, de mindenképpen megéri gondját viselni!Ez a vén ladik ugyan már nem szeli a habokat, kertként viszont csodásan fest.Ha pedig elég inspirációt kaptál, akkor itt mutatunk egy szintén zseniális összeállítást ahhoz, hogy mit is ültess az újrahasznosított eszközeidbe! Ha most belevágsz, már nyár közepén virágba borulhat a kerted, balkonod, és nem csak gyönyörű lesz, de még kreatív is.

A minőséget pedig a Bakker holland virághagymái biztosítják neked!


Pozitív Nap
Szponzorált tartalmat olvastál

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Virágba borult földünk legszárazabb területe: csodaszép fotók a ritka jelenségről

Idén ismét virágba borult földünk legszárazabb területe, a chilei Atacama-sivatag. A virágzó sivatagnak nevezett jelenség olyankor következik be, amikor az El Niño hatására bő csapadék hullik az egyébként rendkívül csapadékszegény területre.

Több ezernyi lótusz nyílt ki egy thaiföldi nemzeti parkban tíz év szünet után

A színpompás növény a szárazság és a környezetszennyezés miatt az elmúlt években teljesen eltűnt a park tavaiból tavaiból. De 2017-ben csodával határos módon újra nyílni kezdtek. Fantasztikus felvételek következnek!

Kerti tó vagy medence? 8 meggyőző érv a természet oázisa mellett

Nem túlzás azt mondani, hogy sokunk álma egy kerti medence vagy tó. Jó hír, hogy a mindkettőt megvalósíthatjuk egyszerre, ha vegyszermentes, természetes medence mellett döntünk.

26 év. Ennyi idő alatt újratelepítette az esőerdőt ez a házaspár

Felemelő történet a hétköznapok valós hőseiről. Egy házaspár, akik virágzó erdőt teremtett ott, ahol már szinte minden élet eltűnt...

Ezek a virágok most nekünk nyílnak: most öltözik pirosba sokfelé a határ (vöröslő képsorozat a pipacsmezőkről)

Pirosba öltözött az ország sok részén a határ. Ezek a virágok most nekünk nyílnak...


NAPI BOLDOGSÁG