12 alkalom, amikor az írók egy egészen új szintre emelték a köszönetnyilvánítást


Az írók fantáziája határtalan, miért is ne élnék hát ki kreativitásukat ezekben a szösszenetekben is? Szerencsére ezt sokan felismerték, és egy kis csavarral igazán feldobták és humorossá tették ezeket a kötelező kis mondatokat.


#1

Nejemnek, Marganitnek
valamint gyermekeimnek, Ella Rose-nak és Daniel Adamnek, akik nélkül ez a könyv
már két évvel korábban elkészült volna.


#2

Carley-nak, aki jobb ember volt nálam, annak ellenére hogy egy kutya volt.


#3

Feleségemnek, aki valamiért teljes támogatásáról biztosított egy olyan könyvvel kapcsolatban, amely azokról a nőkről szólt, akikkel előtte lefeküdtem.


#4

Ezt a könyvet Kanye Westnek ajánlom, mert a büdös életben nem fogja elolvasni.


#5

Anyának.
(csak egyszerűen ugord át az ágyjeleneteket, kérlek.)


#6

Colin Firth-nek
Nagyszerű ember vagy, de házas vagyok, szóval szerintem csak maradjunk barátok.


#7

E.E. Cummings írót sorra utasították el a kiadók, végül édesanyja segítségével adta ki könyvét, amelyet annak a 14 könyvkiadónak dedikált, akik visszadobták regényét.


#8

"Minden, ami nincs elmentve, elvész." - A Nintendo kilépési képernyőjének üzenete.


#9

Magamnak.


#10

Nejemnek Karennek, aki 90%-nyi türelem és 90%-i ösztönzés.

Nem, az eredmény nem 180%. Egyszerre több feladatot is futtat.#11

Anyukámnak és Apukámnak. Támogatásotok - és a mentális problémák, amiket nektek köszönhetek - nélkül ez nem jöhetett volna létre.


#12

Ezt a könyvet édesapámnak, Joseph Hill Evansnek ajánlom, sok szeretettel.
Ami azt illeti, Apu nem olvas fikciókat, szóval ha valaki nem említi meg ezt neki, soha nem is fog róla tudni.

Ezt a könyvet, nagy vonakodással szerkesztőmnek, Nick Lake-nek ajánlom, mert erre kényszerít.

Ami engem illet, megemlítettem volna még Gillie Russellt és Michael Stearns-t is, aik Nick-kel együtt bevezettek a kiadói világba az első könyvemmel.

Sajnos, mivel Nick az egyetlen szerkesztőm, megfenyegetett, hogy ezt a köszönetnyilvánítást egy kibogarászhatatlan, kihúzott szavakból álló maszlaggá fogja átírni, hogy az ajánlás csak és kizárólag neki szóljon.

Úgy gondolom, hogy ez egy döbbenetes ************* és ***************, valamint arról tesz tanúbizonyságot, hogy Nick nem más, mint egy ********************************* mert ************** és különben is ***********, de hát ez csak az én személyes véleményem.

Tessék. Nick. Itt van egy köszönetnyilvánítás, csak neked. Remélem ***** boldog vagy.

**********.

(Szerkesztői megjegyzés: Nick amúgy nagyon jó fej.)


Forrás: Boredpanda


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

"Kérem, vasárnap ne jöjjön." - 80 éve ment el József Attila

József Attila. Egyszerű név. Zseniális elme. Az őrület határán táncoló lélek. Költő, művész - a legnagyobb és legmagányosabb. 80 éve távozott közülünk.

A fohász, ami átsegítette a nehéz időszakokon "A kis herceg" íróját

Antoine de Saint-Exupéry, a híres francia író, akinek bölcs gondolatait nem csupán "A kis herceg" művéből ismerhetjük. Az egyik legcsodálatosabb fohász is tőle származik. Élete, pilótaként sem volt félelmektől, szorongásoktól mentes, és az egyik legnehezebb időszakban a következőket vetette papírra

Egy megunhatatlan filmjelenet! Ismerős?

Ez egy igazi, number one filmtörténeti másfél másodperc, amit sokaknak nem kell bemutatni. De még így is bármikor érdemes leporolni és elővenni. Sőt, nem csak ezt a 1,5 percet, az egész filmet! Lássuk!

Oldszkúl hárdkór házasság

A házasságról kérdezel? Figyelj, én nem szoktam erről beszélni. Igen, itt az ujjamon a gyűrű, de akkor is, ez magánügy. Hogy nem tudod, hogy mit csinálj? Hat éve együtt vagytok, most már lépni kéne, ő nagyon akarja, az látszik rajta, tett is már célzásokat, ezeket te persze elengedted a füled mellett, de mégis csak, dönteni kéne. Jól van, értem. Először is egy kérdés van:

10 gyönyörű versrészlet a magyar költészet napjára

Azt mondták neki, az Attila név nem létezik, így gyerekkorában sokáig Pistának szólították. Árult vizet, lopott fát, tanított és írt, mégis mindig nyomorgott. Egyetemre ment, képezni akarta magát, de eltanácsolták. Rövid élete során végig önmagát kereste, ám nem tudta megtalálni lelki békéjét. Ő volt József Attila: születésnapját, április 11-ét a magyar költészet napjaként tartják számon.


NAPI BOLDOGSÁG