Feladta mindenét, hogy cicájával körbeutazza Ausztráliát


A legfontosabb személyes holmik és használati tárgyak mellett egy útitársat vitt magával: Willowt, a fekete macskát, aki végig hű társa volt a nagy kirándulás során.


2015 májusában indultak el Rich szülővárosából, Hobartból, hogy 658 napos utazást követően 2017 február végén Dél-Ausztráliába érjenek - teljesítve a fiatalember eredeti vágyát.


Több mint 50 ezer kilométert tettek meg mikrobuszukkal, mely alvóhelyként és konyhaként is szolgált. Útjuk során csodálatos helyeket láttak, barangoltak kavicsos utakon, hegyi ösvényeken, tengerparton és strandokon is.


Willow  kiváló útitársnak bizonyult. A fekete macskára helyezett nyomkövető sosem hagyta volna eltűnni az állatot, de az egy pillanatra sem távolodott el messzire a gazditól. Rich nem magát helyezte a kaland középpontjába, hanem a cicát, akiről sok fotót posztolt az útját megörökítő portálon.


Mint írta, a macska adott neki sok-sok pillanatban erőt, hogy folytassa útját. Most, hogy befejeződött a kaland, a fiatalember újabb kihíváson töri a fejét, mert úgy érzi: olyan életérzés ragadta hatalmába, amit folytatni kell.
Fotók: wancatmeow.com / Szöveg: sokszinuvidek.24.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Mindketten árvák és magányosak voltak egykor, most szerető családban élnek, és imádnak együtt utazni

8 káprázatos fotó arról, hogyan járja együtt a mentett kutya és cica a világot

Ingyen szállhatunk meg olasz vendégházakban - egy feltétellel

La Settimana del Baratto. Magyarul Barter Hét. Így nevezik azt a kezdeményezést, amelynek köszönhetően több ezer olasz vendégszállóban ingyen pihenhetünk meg, ha készek vagyunk érte megdolgozni. A szó legszorosabb értelmében - írja a Condé Nast Traveler.

Tüneményes képekkel ünnepeljük, hogy a hópárduc nem veszélyeztetett faj többé

A gyönyörű és egzotikus hópárducot 1972 óra veszélyeztetett fajként tartották számon, de a múlt héten jó hír érkezett a macskák felől. Az elmúlt három év adatait elemezve a Természetvédelmi Világszövetség (IUCN) a sebezhető kategóriába sorolta vissza őket.

Tettenérés: lopáson kapott háziállatok (avagy a legcukibb lebukások TOP 30-as összeállítása)

Notórius csíntevő a legtöbbjük, akik ha lebuknak, az arcukra van írva: tudják, hogy rossz fát tettek a tűzre! Szenzációs pillanatok következnek, nagyszerű kedvencekkel!

2017 legjobb magyar kisfilmje (szerintünk), aminek minden másodpercét átérzed

Ismét egy megható magyar rövidfilm, ami meghódíthatja a szíveket! Ráadásul Mucsi Zoltánnal, aki ezúttal nem káromkodik. A DeadLens Pictures előszeretettel feszeget társadalmi kérdéseket, a Hope című rövidfilmmel ismét ezt teszik. Szereplőnek az egyik legjobb magyar színészt, Mucsi Zoltánt, narrációnak pedig az egyik legjobb magyar költő, Ady Endre Szeretném, ha szeretnének című versét választották.


NAPI BOLDOGSÁG