Hirdetőknek


Meggyőződésünk, hogy a jó hírnek értéke van. Ezért a Pozitív Nap célja, hogy betöltse azt az információs űrt, amit a hazai média negatív beállítottsága okoz. 


Mióta megkezdtük működésünket, azóta nem várt sikereket értünk el. A hírportál eredetileg egy alulról szerveződő, non-profitkezdeményesként jött létre 2011 nyarán, azóta bebizonyosodott, hogy nagy piaci igény van egy ilyen pozitív beállítottságú oldalra. A Pozitív Nap csapata fiatal szakemberekből áll, akiknek munkáját önkéntesek is segítik.


A folyamatosan frissülő tematikus híreket saját szerkesztésű mellékletek teszik még változatosabbá a látogatók számára. Ezen kívül nálunk egyedülállóan az olvasónak is van lehetősége beleszólni az oldal szerkesztésébe, azáltal, hogy a hozzánk eljutatott, nagyobb közösségeket érintő jóhíreket megjelenteti szerkesztőségünk. Hírportálunk szellemiségéből fakadóan az oldalunkra látogató olvasókat jellemzi a nyitott befogadói attitűd, valamint a jó hangulat, így a pozitív környezetben sikeresebb lehet az Ön hirdetése is!


Ajánlatunkat és további információkat kérje az  

ertekesites@pozitivnap.hu 

címen, vagy érdeklődjön személyesen a

 

 +36-20/9128484  

telefonszámon

!
Ügynökségi értékesítési képviselet:

Adaptive Media

E-mail: sales@adaptivemedia.hu
Tel.: +36 1 577 4050
Web: www.adaptivemedia.hu