Segítőket keresünk

Légy nálunk gyakornok! 


Szívesen részesévé válnál egy pozitív kalandnak? Tennél valamit az emberek felrázásáért, a pesszimizmus beszüntetéséért? Ez az ahogyan kamatoztatni szeretnéd friss szakmai tudásodat?

Ne habozz, írj nekünk, ha már régóta tudod, hogy a média világát neked teremtették, és kipróbálnád magad online felületen.

Jelentkezési feltételek:   

- Szakmai elhivatottság, ami konkrétan a következőket jelenti: ezen a területen szeretnél elhelyezkedni, így ég benned a tanulási vágy, esetleg már most van olyan, amire szakmailag büszke vagy (pl.: diáklap szerkesztője vagyok, saját blogot írok a közösségi kommunikációról, nyertem egy diákversenyt stb.). Folyamatban lévő főiskolai vagy egyetemi tanulmányaid is ezt igazolják. 

- Mindig komolyan veszed a munkát, mi pedig cserébe megígérjük, hogy nem kávéfőzésre tanítunk meg. 
- Kiválóan kommunikálsz szóban és írásban egyaránt. 
- Vannak szokatlanul pozitív ötleteid és tudod, hogy mitől kattint az online olvasó. 
- Legalább heti egy napot nálunk tudsz tölteni és a hétköznapokon online tudsz dolgozni egy két órát legalább 3 hónapon keresztül.
- Maximum 1,5 év múlva kézhez kapod a diplomád. 
- Ha találkozol egy angol nyelvű anyaggal, akkor érted, hogy miről szól. 

Kérjük, csak akkor jelentkezz, ha a fentieknek megfelelsz. A diploma megszerzésekor, kölcsönös elégedettség esetén állásajánlattal csábítunk magunkhoz. 

Éld ki újságírói vénádat vagy szunnyadó riporteri őstehetségedet, esetleg légy a szerkesztők gyöngye.  
Írj a gyakornok@pozitivnap.hu címre november 10-ig egy rövid, de velős szösszenetet arról, hogy miért gondolod, közöttünk a helyed, valamint csatold önéletrajzodat is.