Hogyan szorítod ökölbe a kezed? Sok mindent elárul rólad

Amikor ökölbe szorítod a kezed, könnyen lehet, elöntött a méreg. Az ellenkezője is előfordulhat, nagyon drukkolsz, izgulsz a sikerért. A legtöbbször talán nem is tudatosodik benned a mozdulat, éppen ezért is árulkodik rólad annyira erősen. Nézd meg tehát, hogyan szorítod ökölbe a kezed, aztán hasonlítsd össze a három rajzzal. Melyik vagy te? Amikor választottál, csak azt követően görgess lejjebb a válaszokhoz. Izgalmas személyiségteszt következik.Ha az 1. rajz szerint szorítod ökölbe a kezed

Kedves és nagyon szeretetre méltó a személyiséged, ha az első rajz jellemző rád. Érzékeny, könyörületes és nagyon tapintatos típus lehetsz. A saját érzéseid mellett másokét is meg szeretnéd érteni. Képes vagy rá és szívesen is beszélsz az érzéseidről. Erős benne a kreativitás, az életed magad szervezed. Inkább zárkózottabb típus vagy, a nagyobb, zajos társaságban nem igazán érzed jól magad. Amikor sürgetnek a feladatok, hajlamos lehetsz a türelmetlenségre, az idegeskedésre. Kedvességed folytán könnyen kihasználhatnak mások, légy ezért mindenkor óvatos és körültekintő.

Ha a 2. rajz szerint szorítod ökölbe a kezed

Kéztartásod többet árul el rólad, mint amit eddig magadról gondoltál. Nagyon erős a kisugárzásod, ráadásul tehetséges ember vagy. Az is biztos, nagyon érzelmes és emocionális típusnak tartanak mások téged. Kimondod, amit gondolsz és érzel, soha nem köntörfalazol. Ösztönös és fáradhatatlan a személyiséged, a céljaidért sokat teszel, így az esetek többségében meg is valósítod őket. Az álmaidat, a vágyaidat ugyanakkor mélyen magadba rejted, ezekről sosem beszélsz másoknak. A legszívesebben önállóan és egyedül dolgozol, így érzed magad a leghatékonyabbnak. Sokan hajlamosak elítélni téged. Ez pedig az ő problémájuk, és nem a tiéd.

Ha a 3. rajz szerint szorítod ökölbe a kezed

Kifejezetten zárkózott típus lehetsz, ha a hüvelykujjadat eltakarod a többivel. A gondolataidat is nehezen osztod meg másokkal, inkább figyelmesen hallgatsz, mintsem túlzottan sokat beszélnél. Jól érzed magad a saját társaságodban, így biztosan elkerülöd az érzelmi drámákat, amit mindennél jobban gyűlölsz. Olyan emberek társaságát keresed, akikkel a felszínes csevegés helyett mély és sokatmondó témákról beszélgethetsz. A barátaid, a szeretteid nagyon fontosak a számodra, mégis időnként szükséged van a csendre, a nyugalomra, amikor magadban vagy és azt teheted, amihez igazán kedvet érzel. Az őszinteség, a becsület a legfontosabb értékeid.

(via meaww és NLCafé)

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Boldogságot teremtő videósorozatot: íme 50 óra a természet hangjaival és lenyűgöző szépségével

Miután kutatások is alátámasztják, hogy a természetfotók látványa növeli a boldogságszintet, így a BBC Earth elkészített egy videósorozatot, ami ötször 10 órában kalauzol el a természet legszebb helyeire.

12 aranyköpés gyerekkorunk nagy kedvencétől, Dr. Bubótól

Igaz, ami igaz, anno nagyon szerettük. Ma pedig érdemes újra elmerülnünk benne, mert bőven. hordoz mondanivalót a 21. század emberének is.

Év végi agytakarítás: 8 dolog, amit még idén pucolj ki az életedből!

Az utóbbi időben többször is felvetődött, hogy az emberek miért tesznek különös dolgokat akkor is, ha attól cseppet sem lesznek sem boldogabbak, sem elégedettebbek, sőt egyenes károsan hatnak rájuk ezek a szokások.

Csak ámulunk: szenzációsak az év panorámafotói

Nem győzünk álmélkodni az év panorámafotóin! Idén nyolcadik alkalommal hirdették meg az EPSON nemzetközi panorámafotós pályázatát, a győzteseket pedig szerdán ki is hirdették.

Ingyen szállhatunk meg olasz vendégházakban - egy feltétellel

La Settimana del Baratto. Magyarul Barter Hét. Így nevezik azt a kezdeményezést, amelynek köszönhetően több ezer olasz vendégszállóban ingyen pihenhetünk meg, ha készek vagyunk érte megdolgozni. A szó legszorosabb értelmében - írja a Condé Nast Traveler.


NAPI BOLDOGSÁG