Hogyan szorítod ökölbe a kezed? Sok mindent elárul rólad

Eszedbe jutott valaha is, hogy még az sem mindegy, hogyan szorítod ökölbe a kezed? Pedig valóban nem az. Ez az önkéntelen avagy tudattalan mozdulat nagyon érdekes dolgot árul el rólad. Szóval, hogyan szorítod ökölbe a kezed? És vajon mit jelent mindez a számodra?

Amikor ökölbe szorítod a kezed, könnyen lehet, elöntött a méreg. Az ellenkezője is előfordulhat, nagyon drukkolsz, izgulsz a sikerért. A legtöbbször talán nem is tudatosodik benned a mozdulat, éppen ezért is árulkodik rólad annyira erősen. Nézd meg tehát, hogyan szorítod ökölbe a kezed, aztán hasonlítsd össze a három rajzzal. Melyik vagy te? Amikor választottál, csak azt követően görgess lejjebb a válaszokhoz. Izgalmas személyiségteszt következik.Ha az 1. rajz szerint szorítod ökölbe a kezed

Kedves és nagyon szeretetre méltó a személyiséged, ha az első rajz jellemző rád. Érzékeny, könyörületes és nagyon tapintatos típus lehetsz. A saját érzéseid mellett másokét is meg szeretnéd érteni. Képes vagy rá és szívesen is beszélsz az érzéseidről. Erős benne a kreativitás, az életed magad szervezed. Inkább zárkózottabb típus vagy, a nagyobb, zajos társaságban nem igazán érzed jól magad. Amikor sürgetnek a feladatok, hajlamos lehetsz a türelmetlenségre, az idegeskedésre. Kedvességed folytán könnyen kihasználhatnak mások, légy ezért mindenkor óvatos és körültekintő.

Ha a 2. rajz szerint szorítod ökölbe a kezed

Kéztartásod többet árul el rólad, mint amit eddig magadról gondoltál. Nagyon erős a kisugárzásod, ráadásul tehetséges ember vagy. Az is biztos, nagyon érzelmes és emocionális típusnak tartanak mások téged. Kimondod, amit gondolsz és érzel, soha nem köntörfalazol. Ösztönös és fáradhatatlan a személyiséged, a céljaidért sokat teszel, így az esetek többségében meg is valósítod őket. Az álmaidat, a vágyaidat ugyanakkor mélyen magadba rejted, ezekről sosem beszélsz másoknak. A legszívesebben önállóan és egyedül dolgozol, így érzed magad a leghatékonyabbnak. Sokan hajlamosak elítélni téged. Ez pedig az ő problémájuk, és nem a tiéd.

Ha a 3. rajz szerint szorítod ökölbe a kezed

Kifejezetten zárkózott típus lehetsz, ha a hüvelykujjadat eltakarod a többivel. A gondolataidat is nehezen osztod meg másokkal, inkább figyelmesen hallgatsz, mintsem túlzottan sokat beszélnél. Jól érzed magad a saját társaságodban, így biztosan elkerülöd az érzelmi drámákat, amit mindennél jobban gyűlölsz. Olyan emberek társaságát keresed, akikkel a felszínes csevegés helyett mély és sokatmondó témákról beszélgethetsz. A barátaid, a szeretteid nagyon fontosak a számodra, mégis időnként szükséged van a csendre, a nyugalomra, amikor magadban vagy és azt teheted, amihez igazán kedvet érzel. Az őszinteség, a becsület a legfontosabb értékeid.

(via meaww és NLCafé)

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Ingyen szállhatunk meg olasz vendégházakban - egy feltétellel

La Settimana del Baratto. Magyarul Barter Hét. Így nevezik azt a kezdeményezést, amelynek köszönhetően több ezer olasz vendégszállóban ingyen pihenhetünk meg, ha készek vagyunk érte megdolgozni. A szó legszorosabb értelmében - írja a Condé Nast Traveler.

Igazi hobbit-lak: ez lett az év ökoportája 2017-ben

A ház fából, kőből és szalmából készült, fabútorokkal és más természetes anyagokkal. A Bristol mellett "magasodó" családi fészek kívül és belül is varázslatos. A ház egy tóra néz, aminek látványában minden vendég gyönyörködhet. Nem csoda, hogy a legjelentősebb díjat nyerte el a gyönyörű ház Angliában.

Amikor nincs helye hangos szavaknak

Most elcsendesül a világ, és benne Mi is. Magunkba nézünk, és mélyen, alaposan átvizsgáljuk a lelkünket. Emlékeket keresünk, jókat vagy rosszakat, érzéseket, amik régi pillanatokat idéznek fel bennünk. Megállunk, lelassítunk, mert ez a nap azokról szól, akik nem jöhetnek tovább velünk.

Alighanem ez az ország legkülönösebb fája

A napokban a Facebookon tettek közzé egy fotót Ceglédbercel egyik fájáról, ami nemcsak pompás színezetével, hanem egyedülálló formájával is lenyűgözi az arra járókat.

20 hihetetlen hely Európában, melyeket látnod kell!

A vén Európa, a megunhatatlan, a sokszínű, a lehengerlő - maga a múlt és a jelen egyszerre!


NAPI BOLDOGSÁG