Előre szólunk, gombóc nő az ember torkában: 2017 legszebb esküvői képei


Ezek a világ legszebb esküvői fotói 2017-ben,legalábbis a Fearless Award zsűrije szerint. Ezekből szemezgettünk most,és tény, ami tény: az érzelmek legkülönfélébb hullámai csapnak át az ember lelkét, ahogy lejjebb görget! Előre szólunk, a fotók láttán gombóc nő az ember torkában, és elgondolkodik azon, hogy milyen volt, vagy milyen lehet kimondani az igent.
Egy azonban biztos, az öröm szinte minden jól elkapott képben ott bujkál. Adjuk hát át magunkat neki, és örüljünk mi is az ifjú párokkal és násznépeikkel! Hajrá!

Görgesd végig galériánkat, ás ámulj két ember életének egyik legszebb pillanatán.


Pozitív Nap

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Csak ámulunk: szenzációsak az év panorámafotói

Nem győzünk álmélkodni az év panorámafotóin! Idén nyolcadik alkalommal hirdették meg az EPSON nemzetközi panorámafotós pályázatát, a győzteseket pedig szerdán ki is hirdették.

Vihar elől bemenekült kóbor kutyus "tört be" az esküvőre sáros tappancsokon- és milyen jól tette! (Az ifjú pár reakciója szenzációs)

Az ifjú pár egyáltalán nem bánta, hogy egy hívatlan vendég is érkezett az esküvőjükre. Sáros tappancsokon.

A legjobb apa-baba pillanatok +VIDEÓ

Az apukák és babák közös produkciói mindig különösen szívet melengetőek. Anyaként pedig nem a gyomrunkon, hanem a gyerekünkön keresztül vezet az út a szívünkhöz. Elhoztuk most nektek a legaranyosabb apa-baba videót az internet nagy tengeréből, hogy mindenkinek mosolyt csaljunk az arcára.

Anya és lányai összeöltöztek - és ez most igen cuki projekt lett

Összeöltözni már azért kicsit elcsépelt, nemde? Kivéve, ha van egy négyévesed, aki nagyon tökéletesen trollkodja szét mindahányszor.


NAPI BOLDOGSÁG