Anya és lányai összeöltöztek - és ez most igen cuki projekt lett


Dominique és lányai, Amelia (11) és Penny (4) összeöltözős hobbija egy véletlenből indult: Dominique akaratlanul olyan csíkos felsőbe öltöztette Penny-t, mint amilyen rajta volt, aztán Amelia is olyanban bukkant elő a fürdőszobából. "Jót nevettünk rajta - meséli Dominique -, aztán, mikor aznap később képötlettel küzdöttem, gondoltuk, megosztjuk ezt a viccet mindenki mással is." Ebből lett az #allthatisthree blog és Insta-oldal, amely a rajongók örömére folyton újabb és újabb képekkel bővül.

A fotók titka talán az, hogy amilyen fegyelmezetten tartja az adott pózt Dominique és Amelia, olyan huncutul trollkodja szét Penny. Nyilván valahol része is ez a koncepciónak, de olyan tökéletesen csinálja, hogy az jókedvre deríti az embert.


Források: Családháló / Boedpanda.com

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Szem nem marad szárazon! Ez a legszerethetőbb karácsonyi videó (szerintünk)

Tisztában vagyunk vele, hogy a filmekben ábrázolt valóság és a mi saját valóságunk között éles határ húzódik. Átléphetetlen határ - gondoljuk. Pedig van egy műfaj, mely hivatásszerűen keresztül- kasul közlekedik ezen a biztosnak gondolt határon: a reklám... Ebben a reklámban csakis a mi valóságunk örökérvényű igazsága jelenik meg: adni jobb, mint kapni.

10 dolog, amit egy gyereknek tudnia és értenie kéne 12 éves koráig!

Minden szülő álma az, hogy gyereke egy jó, becsületes, és bátor felnőtté váljon, de ezekért a pozitív jellemvonások kialakulásáért bizony meg kell dolgozni.

Mennyire életrevaló a gyerekünk? Tesztelhetjük!

Sokan vannak, akik felnőttek bár, de gondot okoz számukra egy csekk kitöltse, vagy egy családi költségvetés elkészítése. Felnőnek úgy a gyermekeink, hogy nem látják a valódi világot, nem tudnak a "működési elveiről". Hogy ez a szülő kímélete vagy a fiatal érdektelensége miatt van így, a végkifejletet nézve tulajdonképp mindegy is...

Csak ámulunk: szenzációsak az év panorámafotói

Nem győzünk álmélkodni az év panorámafotóin! Idén nyolcadik alkalommal hirdették meg az EPSON nemzetközi panorámafotós pályázatát, a győzteseket pedig szerdán ki is hirdették.


NAPI BOLDOGSÁG