Egy 3 gyerekes anyuka őszinte, retus nélküli képe: így néz ki egy valódi nő szülés után

Rachel Hollis Los Angelesben él, életmódmagazint vezet, partiszervízzel foglalkozik és nem utolsósorban édesanya. Egy olyan édesanya, aki nem félt attól, hogy az egész világ előtt megmutassa: bár a teste a szülések miatt közel sem tökéletes, ő imádja minden porcikáját.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a fürdőruhás fotó, amit a férje készített róla a nyaralásuk alatt, és amit Rachel hezitálás nélkül megosztott a Facebookon. 


A képen jól látszik, hogy Rachel hasa nem olyan, mint egy 20 évesé, ő azonban nem foglalkozik ezzel. "Olyan pocakom van, ami állandóan lötyög, hiszen három óriási bébit hordtam ki. Ennek ellenére nem félek felvenni egy bikinit, mert a sokak számára nem túl mutatós külsőm azt jelenti: elég szerencsés voltam ahhoz, hogy szüljek, és elég erős ahhoz, hogy leadjam a felszedett kilókat" - így Rachel.

A felvételt nem túl meglepő módon legalább annyian dicsérték, mint ahányan kritizálták. Rachel azt mondja, neki csak az volt a célja, hogy más anyákat is meggyőzön arról: ne féljenek elfogadni a testüket, mert nincs szebb egy olyan nőnél, anyánál, aki ki van békülve magával. 

A mai világban, ahol az anyák már a szülés alatt elkezdenek diétázni, hogy megőrizzék az alakjukat, és ahol a Photoshop nagyobb úr a természetességnél, üdítő látni valakit, aki a fejére koppint a műiség képviselőinek. 


Pozitív Nap

Forrás: nydailynews.com

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

12 aranyköpés gyerekkorunk nagy kedvencétől, Dr. Bubótól

Igaz, ami igaz, anno nagyon szerettük. Ma pedig érdemes újra elmerülnünk benne, mert bőven. hordoz mondanivalót a 21. század emberének is.

10 dolog, amit egy gyereknek tudnia és értenie kéne 12 éves koráig!

Minden szülő álma az, hogy gyereke egy jó, becsületes, és bátor felnőtté váljon, de ezekért a pozitív jellemvonások kialakulásáért bizony meg kell dolgozni.

Mennyire életrevaló a gyerekünk? Tesztelhetjük!

Sokan vannak, akik felnőttek bár, de gondot okoz számukra egy csekk kitöltse, vagy egy családi költségvetés elkészítése. Felnőnek úgy a gyermekeink, hogy nem látják a valódi világot, nem tudnak a "működési elveiről". Hogy ez a szülő kímélete vagy a fiatal érdektelensége miatt van így, a végkifejletet nézve tulajdonképp mindegy is...

Újra kell értékelnünk a nagyszülők szerepét, mert nagyon fontosak!

Boldogabbak azok gyerekek, akik több időt töltenek a nagyszüleikkel - és ez nem csak a puszta tapasztalat, kutatások is igazolják már. Így ahelyett, hogy egyre kevesebb teret kapnak unokáik életében, sok kedvezőtlen szociális hatást is ellensúlyozhatnak szerető jelenlétükkel.

Vekerdy: Így nevelhetsz boldog gyermeket!

A gyerekekkel való jó időtöltést nem kell napokhoz kötni - véli Vekerdy Tamás pszichológus, akinek a gyermek-szülő kapcsolat különféle stratégiáiról gyűjtöttük össze gondolatait.


NAPI BOLDOGSÁG