Együtt fedezi fel a világot egy kislány és két macskája (képriport)

"Mindhármukat imádom, és mindig hittem abban, hogy egy fényképésznek szeretnie kell azt, amit lencsevégre kap." -mondta Andy Prokh szentpétervári fotós, aki évekkel ezelőtt kezdte el megörökíteni kislánya, valamint cicái különleges viszonyát. A korai képeken szöszke gyermeke még csak egy állattal látható, de idén már egy új kedvenc is "színesítette" a felvételeket.


Egy-két évvel ezelőtt egy nagyon egyedi, fekete-fehér fotósorozat járta be a világhálót. A művészfilmek jeleneteire hajazó képeken egy apró kislány és egy brit rövidszőrű macska szerepelt, akiken látszott, hogy a legmélyebb barátságban vannak egymással. Katherine és Lilu Blue Royal Lada párosa egy csapásra a kedvesség, az őszinte ártatlanság és érdeklődés szimbóluma lett.


A különleges beállítással és stílussal elkattintott képek egy lurkó és egy állat szoros kapcsolatának lenyomatai: nem csak egymás iránt érzett szeretetük, hanem a világ közös felfedezésének élménye is tükröződik a felvételeken. A klasszikusan elegáns, ugyanakkor mesésen aranyos pillanatok magát az életet mutatják be nekünk - az olvasás és a számok csodáját, a játék boldogságát és a problémák váratlanságát.


Mivel nagy sikere volt a fotósorozatnak, Andy Prokh idén újabb adag képpel örvendeztette meg a nagyérdeműt. A friss fotókon kislánya hat és fél, a nagyobbik kedvenc pedig 8 éves - és ami a legjobb, hogy a páros kiegészült egy új taggal. Az apró cica jól beilleszkedett az összeszokott duóba, és csak fokozta a sorozat darabjai által elmesélt történetek bájosságát. 
Pozitív Nap

Forrás: mymodernmet.com

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Lehet élni macska nélkül. Persze. De érdemes? +VIDEÓ

Nem maradt sok felfedezetlen rejtély a világban. Szerencsére azért még van néhány. Ilyenek a macskák is. Nélkülük vagy velük érdemes leélni egy életet?

4 örök érvényű igazság, amiket az Életrevalók tanított nekünk! (+videók)

Az Életrevalók őszinteségével és életszerűségével még a legkérgesebb szívű emberekre is képes hatni, és ezt kevés mű mondhatja el magáról...

A lélek gyógyítói - 3 különleges érv az állattartás mellett

Egy állat érdek nélkül, önzetlenül szeret, és nem érdekli, hogy nézel ki, sikeres és népszerű vagy-e. Neki csak az számít, hogy élsz és léteze

Íme, az igazi macskás nő - 12 macskával tolja a mindennapokat!

Az igazi macskás nő 12 perzsa cicával él együtt (hogy hogy nem, pont Japánban), és "főállású cicamamának" vallja magát.

Ezek a macskák úgy űzik az alvást, mint senki más! (+fotók)

Ha kellőképpen fáradt vagy, akkor tulajdonképpen bárhol eltudsz aludni. Persze vannak olyan élőlények, akiknek nem kell ehhez teljesen kizsigerelniük magukat, hiszen alaptermészetük eleve álomszuszék üzemmódban működik.


NAPI BOLDOGSÁG