Együtt fedezi fel a világot egy kislány és két macskája (képriport)

"Mindhármukat imádom, és mindig hittem abban, hogy egy fényképésznek szeretnie kell azt, amit lencsevégre kap." -mondta Andy Prokh szentpétervári fotós, aki évekkel ezelőtt kezdte el megörökíteni kislánya, valamint cicái különleges viszonyát. A korai képeken szöszke gyermeke még csak egy állattal látható, de idén már egy új kedvenc is "színesítette" a felvételeket.


Egy-két évvel ezelőtt egy nagyon egyedi, fekete-fehér fotósorozat járta be a világhálót. A művészfilmek jeleneteire hajazó képeken egy apró kislány és egy brit rövidszőrű macska szerepelt, akiken látszott, hogy a legmélyebb barátságban vannak egymással. Katherine és Lilu Blue Royal Lada párosa egy csapásra a kedvesség, az őszinte ártatlanság és érdeklődés szimbóluma lett.


A különleges beállítással és stílussal elkattintott képek egy lurkó és egy állat szoros kapcsolatának lenyomatai: nem csak egymás iránt érzett szeretetük, hanem a világ közös felfedezésének élménye is tükröződik a felvételeken. A klasszikusan elegáns, ugyanakkor mesésen aranyos pillanatok magát az életet mutatják be nekünk - az olvasás és a számok csodáját, a játék boldogságát és a problémák váratlanságát.


Mivel nagy sikere volt a fotósorozatnak, Andy Prokh idén újabb adag képpel örvendeztette meg a nagyérdeműt. A friss fotókon kislánya hat és fél, a nagyobbik kedvenc pedig 8 éves - és ami a legjobb, hogy a páros kiegészült egy új taggal. Az apró cica jól beilleszkedett az összeszokott duóba, és csak fokozta a sorozat darabjai által elmesélt történetek bájosságát. 
Pozitív Nap

Forrás: mymodernmet.com

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Mindketten árvák és magányosak voltak egykor, most szerető családban élnek, és imádnak együtt utazni

8 káprázatos fotó arról, hogyan járja együtt a mentett kutya és cica a világot

dolog, amit az igaz barátok másképp csinálnak

Mi az, amit megtesznek egymásért egy jó barátságban? Öt pontban összefoglaljuk neked, amire - szerintünk - megéri odafigyelni.

Feladta mindenét, hogy cicájával körbeutazza Ausztráliát

A kaland főhőse Willow, a macska volt...

Tüneményes képekkel ünnepeljük, hogy a hópárduc nem veszélyeztetett faj többé

A gyönyörű és egzotikus hópárducot 1972 óra veszélyeztetett fajként tartották számon, de a múlt héten jó hír érkezett a macskák felől. Az elmúlt három év adatait elemezve a Természetvédelmi Világszövetség (IUCN) a sebezhető kategóriába sorolta vissza őket.

Egy megunhatatlan filmjelenet! Ismerős?

Ez egy igazi, number one filmtörténeti másfél másodperc, amit sokaknak nem kell bemutatni. De még így is bármikor érdemes leporolni és elővenni. Sőt, nem csak ezt a 1,5 percet, az egész filmet! Lássuk!


NAPI BOLDOGSÁG