Ezt üzeni Zacher a Szigetre készülőknek (+videó)

Zacher Gábor, a Honvéd Kórház osztályvezető főorvosa az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán közzétett videóban azt üzente a szerdán kezdődő Szigetre kilátogató fesztiválozóknak, nem lenne jó, ha reggel mellette ébrednének a mentőautóban.


"Ne felejtsd el, nem azért mész ki a Szigetre, hogy fél óra múlva ott feküdj egy fa tövében, bekakálva, bepisálva, összeokádva"

- figyelmeztetett a szakember.


A szülőkhöz szólva arról beszélt, maga a Sziget tök biztonságos, az egy négyzetméterre eső egészségügyi biztosítási rendszer az gyakorlatilag sehol nem olyan, mint a Szigeten.

Gerendai Károly főszervező a rendezvény hétfői budapesti sajtótájékoztatóján szintén azt hangsúlyozta, a Sziget fesztivál a főváros egyik legbiztonságosabb helyszíne. Megemlítette, éjszakánként kilenc mentőautó biztosítja a fesztivált.Kívánjuk, hogy ne legyen sok munkája a doktor úrnak!

Pozitív Nap


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Negyven másodperc, amit mindenkinek látnia kéne. Egy magyar költő, akit mindenkinek ismernie kéne...

Nagy László, Kossuth-díjas magyar költő, műfordító volt. Akit több mint negyven éve kértek meg, hogy üzenjen a jövő emberének. Vagyis nekünk...

A kutyának se kellett az Adidasnál ez a reklám, amit egy diák csinált, most mégis erről beszél mindenki (+videó)

Egy filmes hallgató szebb reklámot készített az Adidasnak, mint amilyenről azok álmodhatnának, de nem fogadták el! Már bánhatják. mivel valószínű ez lett volna az eddigi legszebb filmje a sportmárkának.

Ilyenek lennének hétköznapjaink, ha a reklámok jelentenék a valóságot!

Képzeld el, hogy telne egy napod, ha minden úgy történne, ahogy a reklámokban láthatjuk! Vicces ugyanakkor elgondolkodtató írás...

Amikor mobiltelefon helyett gémeskúttal üzentek az emberek

Jól működött a hírközlés kezdetleges módja. Ilyen volt, amikor mobiltelefon helyett gémeskúttal üzentek a pásztorok:

Mindenki meghal, de nem mindenki élt (+videó)

Az élet olykor könyörtelen tud lenni, de a gondolataink erejével, a pozitív hozzáállással több nehézséget is képesek vagyunk leküzdeni. A legtöbb ember azt hiszi, hogy a külső hatások alakítják az életét, pedig a kérdésekre a választ magunkban kell keresnünk, mi kell rájöjjünk arra, hogyan tudunk változtatni életünkön, hogy a hátralévő éveinket ne fölösleges dolgokkal töltsük, hanem képesek legyünk igazából, boldogan megélni minden pillanatot.


NAPI BOLDOGSÁG