Ezerarcú vad természet - fotók, melyektől máshogy tekintesz majd a vadonra!

A természetről és a benne lakó ezernyi élőlényről készült fotókat mindenki szeretni. Ki ne tudna eltölteni azzal legalább pár percet, hogy egy bájos kutyakölyök játékáról készült képsorozatot szemlél vagy a tengerben lubickoló delfinek fényes bőrén csodálkozik? Ugye mindenki?


A tökéletes fotó, mely az élővilágot örökíti meg... Mi jut erről elsőként eszünkbe? Ha tájfotóról van szó, akkor természetesen egy kiváló fényű, naplementés, zöld tájkép. Mint például ez:Ha pedig azt kérjük, hogy képzelj el egy állatról készült fotót, akkor általában ehhez hasonló képek közül fogsz választani:


A legtöbb fotó a tökéletességre törekszik, hogy méltóságában, szépségének teljes valójában tudja bemutatni a világot, amelyben élünk.

Azonban a természet vad, kezelhetetlen és nem kíváncsi a fotós beállításaira, s mit sem törődve velünk éli az életét, a maga ádáz, olykor békés, lenyűgöző valójában.

Ne felejtsünk hát el nyitott szemmel járni, s még, ha nem is viszünk magunkkal fényképezőgépet, hogy meg tudjuk örökíteni a pillanatot (ami legtöbbször elszáll, mire a gépet elővesszük), azért lelki szemeinkkel készítsünk egy képet emlékeink csarnokába.

Pozitív Nap - Gerecs Zsófia 


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Csak ámulunk: szenzációsak az év panorámafotói

Nem győzünk álmélkodni az év panorámafotóin! Idén nyolcadik alkalommal hirdették meg az EPSON nemzetközi panorámafotós pályázatát, a győzteseket pedig szerdán ki is hirdették.

Elsírta magát a fiú a vizsga közben, érdemes meghallgatni, mi volt a mester reakciója!

Ennek a kisfiúnak igazi mestere van. Mindenkinek ilyen példaképet kívánunk!

Hogyan szorítod ökölbe a kezed? Sok mindent elárul rólad

Eszedbe jutott valaha is, hogy még az sem mindegy, hogyan szorítod ökölbe a kezed? Pedig valóban nem az. Ez az önkéntelen avagy tudattalan mozdulat nagyon érdekes dolgot árul el rólad. Szóval, hogyan szorítod ökölbe a kezed? És vajon mit jelent mindez a számodra?

Előre szólunk, gombóc nő az ember torkában: 2017 legszebb esküvői képei

A Fearless Awards kiválasztotta a legjobb esküvői fotókat a 2017-es évből, mi pedig ezekből szemezgettünk. Ezek a képek bizonyítják, hogy milyen csodák rejlenek egy-egy jól elkapott pillanatban.

Alighanem ez az ország legkülönösebb fája

A napokban a Facebookon tettek közzé egy fotót Ceglédbercel egyik fájáról, ami nemcsak pompás színezetével, hanem egyedülálló formájával is lenyűgözi az arra járókat.


NAPI BOLDOGSÁG