Ezerarcú vad természet - fotók, melyektől máshogy tekintesz majd a vadonra!


A tökéletes fotó, mely az élővilágot örökíti meg... Mi jut erről elsőként eszünkbe? Ha tájfotóról van szó, akkor természetesen egy kiváló fényű, naplementés, zöld tájkép. Mint például ez:Ha pedig azt kérjük, hogy képzelj el egy állatról készült fotót, akkor általában ehhez hasonló képek közül fogsz választani:


A legtöbb fotó a tökéletességre törekszik, hogy méltóságában, szépségének teljes valójában tudja bemutatni a világot, amelyben élünk.

Azonban a természet vad, kezelhetetlen és nem kíváncsi a fotós beállításaira, s mit sem törődve velünk éli az életét, a maga ádáz, olykor békés, lenyűgöző valójában.

Ne felejtsünk hát el nyitott szemmel járni, s még, ha nem is viszünk magunkkal fényképezőgépet, hogy meg tudjuk örökíteni a pillanatot (ami legtöbbször elszáll, mire a gépet elővesszük), azért lelki szemeinkkel készítsünk egy képet emlékeink csarnokába.

Pozitív Nap - Gerecs Zsófia 


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Boldogságot teremtő videósorozatot: íme 50 óra a természet hangjaival és lenyűgöző szépségével

Miután kutatások is alátámasztják, hogy a természetfotók látványa növeli a boldogságszintet, így a BBC Earth elkészített egy videósorozatot, ami ötször 10 órában kalauzol el a természet legszebb helyeire.

Besétált az ajándékboltba egy szarvas, de az igazi meglepetés csak ezután következett

Mozgalmas időszaka ez az évnek, hiszen már csak napok kérdése, és itt a karácsony. Az amerikai Colorado államban, Fort Collins város egyik ajándékboltjában az eladók már hozzászoktak a megnövekedett forgalomhoz, a napokban betérő különleges vendégek azonban még őket is meglepték.

Csak ámulunk: szenzációsak az év panorámafotói

Nem győzünk álmélkodni az év panorámafotóin! Idén nyolcadik alkalommal hirdették meg az EPSON nemzetközi panorámafotós pályázatát, a győzteseket pedig szerdán ki is hirdették.

Elsírta magát a fiú a vizsga közben, érdemes meghallgatni, mi volt a mester reakciója!

Ennek a kisfiúnak igazi mestere van. Mindenkinek ilyen példaképet kívánunk!


NAPI BOLDOGSÁG