Ezerarcú vad természet - fotók, melyektől máshogy tekintesz majd a vadonra!

A természetről és a benne lakó ezernyi élőlényről készült fotókat mindenki szeretni. Ki ne tudna eltölteni azzal legalább pár percet, hogy egy bájos kutyakölyök játékáról készült képsorozatot szemlél vagy a tengerben lubickoló delfinek fényes bőrén csodálkozik? Ugye mindenki?


A tökéletes fotó, mely az élővilágot örökíti meg... Mi jut erről elsőként eszünkbe? Ha tájfotóról van szó, akkor természetesen egy kiváló fényű, naplementés, zöld tájkép. Mint például ez:Ha pedig azt kérjük, hogy képzelj el egy állatról készült fotót, akkor általában ehhez hasonló képek közül fogsz választani:


A legtöbb fotó a tökéletességre törekszik, hogy méltóságában, szépségének teljes valójában tudja bemutatni a világot, amelyben élünk.

Azonban a természet vad, kezelhetetlen és nem kíváncsi a fotós beállításaira, s mit sem törődve velünk éli az életét, a maga ádáz, olykor békés, lenyűgöző valójában.

Ne felejtsünk hát el nyitott szemmel járni, s még, ha nem is viszünk magunkkal fényképezőgépet, hogy meg tudjuk örökíteni a pillanatot (ami legtöbbször elszáll, mire a gépet elővesszük), azért lelki szemeinkkel készítsünk egy képet emlékeink csarnokába.

Pozitív Nap - Gerecs Zsófia 


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

20 hihetetlen hely Európában, melyeket látnod kell!

A vén Európa, a megunhatatlan, a sokszínű, a lehengerlő - maga a múlt és a jelen egyszerre!

Anya és lányai összeöltöztek - és ez most igen cuki projekt lett

Összeöltözni már azért kicsit elcsépelt, nemde? Kivéve, ha van egy négyévesed, aki nagyon tökéletesen trollkodja szét mindahányszor.

Bemutatkozik a világ legcukibb kisállata

A természetben ritkán találkozhatunk hermelinnel, most viszont megmutatjuk, milyen tündéri állat a hófehér hermelin.

Ilyenek az emberek egy csók előtt és csók után (képriport)

Johanna Siring fotós annak járt utána, hogyan szabadíthat fel egyetlen csók. Nos, így néznek ki az emberek egy csók előtt és csók után!

Lenyűgöző felvételeken Erdély legszebb részei madártávlatból

Három részes drónvideó sorozat tiszteleg Erdély, sokunk számára igen kedves természeti csodái előtt. Már az első rész is magával ragadó.


NAPI BOLDOGSÁG