A Gastrohobbi blog szakácsa szerintünk eszméletlen kreatív megoldásokkal dobja fel a szendvics fogalmát. Gyakorlatilag újraértelmezi. Most három receptet hozunk tőle videó formájában. Vigyétek és egyétek! :)
1) Dupla sajtos csirkés szendvics
Most kicsit elrugaszkodunk az általános sonka/sajt verziótól és sütünk egy kis csirkemellet és ez kerül a baguettbe. Higgyétek el, nem nagy macera és a végeredmény fenomenális lesz.
Hozzávalók:
2 ek olaj
25 dkg csirkemell filé
2 szál újhagyma
3 ek bbq szósz
4 gm baguette
12 dkg lm mozzarella
15 dkg reszelt lm sajt
Ízlés szerint só, frissen őrölt tarka bors és vaj
Elkészítési idő: 30 perc
2) Extra szendvics
Ezúttal, nincs recept! Nézzétek meg a videót, aztán készítsétek el saját ízlésetek szerint. Amit szerettek tegyétek bele, amit nem, azt hagyjátok ki, a tojást pedig süssétek olyan állagúra, ahogy számotokra tökéletes!
Elkészítési idő: 10 perc
3) Krémsajtos szendvics paprikával és ropogós baconnel
Fantasztikus ízek, kicsit pirult, oda kapott kenyérszélek... Itt kezdődik valahol az istenek eledele... Egyetlen baj van vele, nem igazán sikerül megtalálni az elég határait, de néha belefér!
Hozzávalók:
6 szelet gm kenyér
12 dkg natúr lm krémsajt
3 szál újhagyma
2 ek aprított petrezselyemzöld
6 szelet bacon
2 kápia paprika
3 tk lm vaj
15 dkg reszelt lm sajt
Ízlés szerint só, frissen őrölt tarka bors
Elkészítési idő: 20 perc
További zseniális recepteket találsz, ráadásul glutén mentesen, a Gasztrohobbi szakácsától: itt!
Pozitív Nap / Gasztrohobbi.cafeblog.hu