Addig nem hittük el, hogy létezik kapucnis fehérnemű, amíg nem láttuk

Az olasz fehérnemű márka, a La Perla nem is olyan régen mutatta be az első haute couture kollekcióját. A hírt ugyan láttam egy külföldi blogon, de addig nem foglalkoztam ezzel, amíg észre nem vettem a márka egyik fotót, amin egy brazil modell tündökölt egy fehér szettben. Csekkoltam az összes terméket a webshopban és egyszerűen ámulatba estem.

A teljes Neoprene Desire őszi/téli kollekció olyan, mintha egy hatalmas hópihe elevenedne meg a női testen. A különféle rafinált szabású, optikailag karcsúsító ruhák, rövidnadrágok, szoknyák, body-k és jumpsuit-ok jellegzetessége a neoprén alap és a kisebb-nagyobb tüll blokkok, amivel a letisztult hófehér darabok igazán különlegessé válnak. Az aprólékosan megvarrt motívumok a korai 1900-as éveket idézik.

A fehéren kívül fekete, illetve tűzpiros színben is kaphatóak a termékek. Ez a pazar kollekció abszolút felveszi a versenyt a Victoria's Secrettel, ugyanis az amerikai márkánál nincsenek olyan nőies, szexisen elegáns darabok, amelyeket egy-egy fontos eseményen vagy divatbemutatón is lehet viselni.


Forrás:
Fashionvictim

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

12 aranyköpés gyerekkorunk nagy kedvencétől, Dr. Bubótól

Igaz, ami igaz, anno nagyon szerettük. Ma pedig érdemes újra elmerülnünk benne, mert bőven. hordoz mondanivalót a 21. század emberének is.

Szexi, sportos, és igazi partiarc - a Mikulás, ahogy még soha nem láttad

Ha mindig is érdekelt, mit csinál a Mikulás az év 364 napján, amikor éppen nem ajándékokat kézbesít, akkor most segítünk egy kicsit.

"422 barátom van, mégis magányos vagyok."

"Ahogy kinyitjuk a számítógépünket, becsukjuk az ajtókat." Gary Turk versében felhívja a figyelmünket arra, hová vezethet az, ha elhanyagoljuk a valódi életet.

Egy vacsi a tengerszirti barlangba épített olasz étteremben?! Lélgzetelállító...

Polignano a Mare kisvárosában található az adriai tenger fölé nyúló Grotta Palazzese hotel étterme, aminek szépségét még mindig nehezen tudjuk ép ésszel felfogni. De jó lenne ma itt vacsorázni...!

Az ősz slágere: a tészta nélküli sütőtökös túrótorta

A sütőtök sokak kedvence, és süteményekhez is felhasználható. A ketkes.com alábbi receptjének elkészítése után garantáltan a család kedvence lesz.


NAPI BOLDOGSÁG