A merész döntések visznek téged oda, ahol lenned kell (Ne félj meghozni őket)


Hogy mi a helyes út? Amikor legbensőbb énünk összhangban van azzal, amit éppen csinálunk, amikor cselekedeteink és tevékenységeink örömteliek és céltudatosak, amikor az, amivel foglalkozunk, magunknak és másoknak is előnyére válik, amikor nem fáradunk bele, mert elégedettséget ad, mindennapjainkban és munkánkban egyaránt - azt az utat követjük, amelyiket követnünk kell, úgy élünk, ahogyan élnünk kell.


Ahhoz, hogy ide eljussunk, döntések sorozata vezet. Merész döntések, amelyek nagyban meghatározzák minden ember életét. Egy vakmerő döntés vagy intuitív választás teljesen más irányba sodorhatja a sorsunkat. Ezért fontos, hogy képesek legyünk felismerni és hasznosítani a döntés erejét.

Utunk mindenképp vezet valahová, csak épp nem mindegy, hogy hová.  A merész döntések visznek téged oda, ahol lenned kell. Ne félj meghozni őket
- szól a tanulság a Jim Beam reklámfilmjében, amiben Willem Dafoe zseniális alakításán keresztül szemlélhetjük az alternatív valóságokat.Pozitív Nap


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

12 aranyköpés gyerekkorunk nagy kedvencétől, Dr. Bubótól

Igaz, ami igaz, anno nagyon szerettük. Ma pedig érdemes újra elmerülnünk benne, mert bőven. hordoz mondanivalót a 21. század emberének is.

Mennyire életrevaló a gyerekünk? Tesztelhetjük!

Sokan vannak, akik felnőttek bár, de gondot okoz számukra egy csekk kitöltse, vagy egy családi költségvetés elkészítése. Felnőnek úgy a gyermekeink, hogy nem látják a valódi világot, nem tudnak a "működési elveiről". Hogy ez a szülő kímélete vagy a fiatal érdektelensége miatt van így, a végkifejletet nézve tulajdonképp mindegy is...

Az ősz slágere: a tészta nélküli sütőtökös túrótorta

A sütőtök sokak kedvence, és süteményekhez is felhasználható. A ketkes.com alábbi receptjének elkészítése után garantáltan a család kedvence lesz.

Átmész a világ legrövidebb IQ-tesztjén? Mindössze 3 egyszerű kérdésből áll

Milyen gyorsan tudja megadni a helyes választ három meglehetősen egyszerű kérdésre? Intuícióira vagy az eszére hallgat? De úgy is kérdezhetnénk: hogy áll a közérthető matematikával? Nézzük a tesztet.

100 évesen kertet művel és állatokat tart az egykori lágerszakács

Vaskor István- a vidék újságírója, a Sokszinú Vidék magazin munkatársa készített egy csodálatos interjút. Alanya egy olyan ember, akinek élete mindannyiunk előtt példaként lebeghet. Csodálatos interjú kitartásról, élni akarásról, hűségről.


NAPI BOLDOGSÁG