Adj király adományt! Megható történet egy szívmelengető kezdeményezésről

A honlap célja, hogy segítse a szükség és szándék megfelelő időben és megfelelő helyen történő egybeolvadását. Mint írják, nagyon sokan szeretnének adni azok közül, akik ezt megtehetik, azonban nem feltétlenül tudják, hogy hogyan, kinek és mire van szüksége.

Az Adjkirály oldalán azok is segítséget kapnak, akik adni és azok is, akik kapni szeretnének. Ennek köszönhető a kezdeményezés első igazi sikertörténete, melyet a honlapon mesélnek el nekünk.Az első sikeres adománygyűjtésünk! Rengetegen segítettek az izomsorvadásban szenvedő kisfiúnak és családjának.

Milaskics Richárd, a fiatal apuka édesapjával közösen gondozza 3 és fél éves kisfiát. Ricsi gyógyíthatatlan betegségben SMA-ban szenved. Sem mozogni, sem lélegezni nem tud önállóan. A kisfiú 15 hónapos volt, amikor anyukája elköltözött otthonról, majd nagymamája is otthagyta őket. Miután az nlcafe.hu bemutatta történetüket, rengetegen jelentkeztek és ajánlottak segítséget a családnak. Így kapott a család babakocsit, így tudták megvenni a hordozható oxigénpalackot, és a felfekvés elleni matracra is kaptak ígéretet. Sokan küldtek pénzt, még külföldről is. Van, aki csak pár ezer forintot tudott nélkülözni, de elküldte. A két férfi vett ruhát, pelenkát, törlőkendőt. Sok mindent, ami Ricsinek kell. Azt is tervezik, kicsit rendbe hozzák a házat.

A nagypapa azt mondja, nem is hitte volna, hogy ennyien akarnak nekik segíteni. "Nagyot léptünk előre, mindent köszönünk!" - írják a honlapon.


Bízunk abban, hogy ez a becsülendő kezdeményezés hamarosan együvé kovácsolja azokat, akiknek megadatott a lehetőség, hogy segítsenek és fáklyaként világítja meg útjukat a rászorulók felé!Ha segítségre van szükséged vagy éppen lehetőséged van másoknak adományozni, látogasd meg az adjkiraly.hu-t!Pozitív Nap - Gerecs Zsófia


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Boldogságot teremtő videósorozatot: íme 50 óra a természet hangjaival és lenyűgöző szépségével

Miután kutatások is alátámasztják, hogy a természetfotók látványa növeli a boldogságszintet, így a BBC Earth elkészített egy videósorozatot, ami ötször 10 órában kalauzol el a természet legszebb helyeire.

"422 barátom van, mégis magányos vagyok."

"Ahogy kinyitjuk a számítógépünket, becsukjuk az ajtókat." Gary Turk versében felhívja a figyelmünket arra, hová vezethet az, ha elhanyagoljuk a valódi életet.

Ingyen szállhatunk meg olasz vendégházakban - egy feltétellel

La Settimana del Baratto. Magyarul Barter Hét. Így nevezik azt a kezdeményezést, amelynek köszönhetően több ezer olasz vendégszállóban ingyen pihenhetünk meg, ha készek vagyunk érte megdolgozni. A szó legszorosabb értelmében - írja a Condé Nast Traveler.

Videón, ahogy kirobban az öröm egy 11 éves kislányból, amikor megtudja, örökbe fogadhatják

Az amerikai kislány megható reakcióját egy térfigyelő kamera vette fel az iskolájában. "Az őszinte öröm legtisztább megnyilvánulása." Így jellemezte a Utah államban található American Heritage iskola munkatársa a 11 éves lány reakcióját a hírre, hogy nevelőszülei hivatalosan is örökbe fogadhatják.

Tüneményes képekkel ünnepeljük, hogy a hópárduc nem veszélyeztetett faj többé

A gyönyörű és egzotikus hópárducot 1972 óra veszélyeztetett fajként tartották számon, de a múlt héten jó hír érkezett a macskák felől. Az elmúlt három év adatait elemezve a Természetvédelmi Világszövetség (IUCN) a sebezhető kategóriába sorolta vissza őket.


NAPI BOLDOGSÁG