Adj király adományt! Megható történet egy szívmelengető kezdeményezésről

Legyen egy hely, ahol egymásra találhat az, aki segítene és az, aki segítséget keres - ez a célunk! - olvasható a kezdeményezés honlapján. Az Adjkirály egy olvasztótégely, ahol a szükség és a segítőszándék találkozhat és a kettőt egybe gyúrva valami új és nagyszerű születhet meg.

A honlap célja, hogy segítse a szükség és szándék megfelelő időben és megfelelő helyen történő egybeolvadását. Mint írják, nagyon sokan szeretnének adni azok közül, akik ezt megtehetik, azonban nem feltétlenül tudják, hogy hogyan, kinek és mire van szüksége.

Az Adjkirály oldalán azok is segítséget kapnak, akik adni és azok is, akik kapni szeretnének. Ennek köszönhető a kezdeményezés első igazi sikertörténete, melyet a honlapon mesélnek el nekünk.Az első sikeres adománygyűjtésünk! Rengetegen segítettek az izomsorvadásban szenvedő kisfiúnak és családjának.

Milaskics Richárd, a fiatal apuka édesapjával közösen gondozza 3 és fél éves kisfiát. Ricsi gyógyíthatatlan betegségben SMA-ban szenved. Sem mozogni, sem lélegezni nem tud önállóan. A kisfiú 15 hónapos volt, amikor anyukája elköltözött otthonról, majd nagymamája is otthagyta őket. Miután az nlcafe.hu bemutatta történetüket, rengetegen jelentkeztek és ajánlottak segítséget a családnak. Így kapott a család babakocsit, így tudták megvenni a hordozható oxigénpalackot, és a felfekvés elleni matracra is kaptak ígéretet. Sokan küldtek pénzt, még külföldről is. Van, aki csak pár ezer forintot tudott nélkülözni, de elküldte. A két férfi vett ruhát, pelenkát, törlőkendőt. Sok mindent, ami Ricsinek kell. Azt is tervezik, kicsit rendbe hozzák a házat.

A nagypapa azt mondja, nem is hitte volna, hogy ennyien akarnak nekik segíteni. "Nagyot léptünk előre, mindent köszönünk!" - írják a honlapon.


Bízunk abban, hogy ez a becsülendő kezdeményezés hamarosan együvé kovácsolja azokat, akiknek megadatott a lehetőség, hogy segítsenek és fáklyaként világítja meg útjukat a rászorulók felé!Ha segítségre van szükséged vagy éppen lehetőséged van másoknak adományozni, látogasd meg az adjkiraly.hu-t!Pozitív Nap - Gerecs Zsófia


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Te segítenél egy bajba jutott állaton? Ezek az emberek az életük kockáztatása árán is megtették! (+videó)

Ezek a hősök a saját életüket kockáztatták, hogy segítsenek egy állatnak... Hősies állatmentések egy megható válogatásban.

Nem segítek a feleségemnek - ezért te se segíts soha

Az alábbi gondolatfoszlány néhány nappal ezelőtt indult hódító útjára a Facebookon, amit mi az Új Egyensúly portál főszerkesztőjének, Barok Eszternek a fordításában találtunk meg, a történet pontos eredete sajnos bizonytalan. Itt most után közöljük mivel ez a rövid elbeszélés precíz magyarázata annak, miért nem segít feleségének egy férfi a háztartási munkában és a gyereknevelésben.

Ez biztosan le fog nyűgözni: holnap kerül a mozikba az eddigi legszebb film Gemencről

Nem szabad kihagyni, kicsiket és nagyokat egyaránt le fog nyűgözni! :)

40 inspiráló mondat, amit akár minden nap elmondhatsz a gyerekednek

Szülőként a mi felelősségünk megtanítani gyerekeinek, hogy szeressék és tiszteljék magukat, s bánjanak a testükkel úgy, mint a legbecsesebb kincsükkel, amelyben a lelkük lakik, és ami egy életen át szolgálja őket.

Így próbál aludni anyja hasán az egynapos tengeri vidra + bűbájos videó

Több mint cuki: anyukája hasán pihen az újszülött tengeri vidra. Az egynapos vidra bébi nem is találhatott volna kényelmesebb matracot, mint anyukája pocakját...


NAPI BOLDOGSÁG