Előtte-utána fotóval ünnepel a modell, aki egész életében küzdött a kilókkal

Liza Golden-Bhojwani alig 17 éves volt, mikor igent mondott élete első divatbemutatójára, hogy aztán a következő éveket a kilók elleni ádáz küzdelemmel töltse. Most, túl a 30-on előtte-utána képet osztott meg magáról az Instagramon, amit rövid idő alatt több mint 12 ezren lájkoltak. Nem véletlenül, az exmodell nagy utat tett meg a kalóriaszámlálástól és önmaga sanyargatásától a saját testének szeretetéig.

A fiatal nő azt mondja, első modelléveiben mindent, de tényleg mindent megtett azért, hogy a lehető legnagyobb márkák kifutóin szerepelhessen. Ott volt a New York-i, a londoni, a párizsi, sőt még a milánói divathéten is, igaz, azt már ő maga sem tudja megmondani, hogyan csinálta végig ezeket. Merthogy Liza éheztette magát. Egy-egy bemutató előtt gyakran mindössze egy almát evett.

 
Forrás: Instagram

Azt mondja, akkor tört meg benne valami végleg, mikor az egyik próba után elájult a szállodai szobájában. "Épp az alacsony kalóriatartalmú vacsorámat készítettem, mikor minden elsötétült. Onnantól kezdve biztos voltam benne, hogy ezt így többet nem vagyok hajlandó csinálni" - mondja, majd bevallja, félredobta a szigorú diétát és az edzéstervet is, mondván, egyedül is képes formában tartani testét.

"Először csak egy kicsivel ettem többet, ami néhány hét múlva oda vezetett, hogy képtelen voltam nemet mondani az ételre." A fiatal nőre rövid idő alatt kúsztak fel a kilók, emiatt végül a modellkedést is fel kellett függesztenie. Liza elárulja, az igazi küzdelem ez után következett: időről időre próbált újra olyan formába lendülni, mint a karrierje elején, de nem járt sikerrel.

"Hiába edzettem keményen és tartottam szigorú diétát, nem nyertem vissza kamaszkori alakomat. És ekkor belém hasított a kérdés: miért harcolsz saját magad ellen? Miért nem hallgatsz a testedre?" Liza ettől a pillanattól kezdve feladta a kilókkal vívott harcát, és azt mondja, azóta sikerült megbékélnie saját magával. "Hetente így is ötször edzem, de már nem azért, hogy fogyjak, nem a munkám miatt, hanem magamért. Emellett azt eszek, amit csak szeretnék, ráadásul bűntudat nélkül."


Források:
Instagram / nlcafe.hu


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

12 aranyköpés gyerekkorunk nagy kedvencétől, Dr. Bubótól

Igaz, ami igaz, anno nagyon szerettük. Ma pedig érdemes újra elmerülnünk benne, mert bőven. hordoz mondanivalót a 21. század emberének is.

"422 barátom van, mégis magányos vagyok."

"Ahogy kinyitjuk a számítógépünket, becsukjuk az ajtókat." Gary Turk versében felhívja a figyelmünket arra, hová vezethet az, ha elhanyagoljuk a valódi életet.

Alighanem ez az ország legkülönösebb fája

A napokban a Facebookon tettek közzé egy fotót Ceglédbercel egyik fájáról, ami nemcsak pompás színezetével, hanem egyedülálló formájával is lenyűgözi az arra járókat.

20 hihetetlen hely Európában, melyeket látnod kell!

A vén Európa, a megunhatatlan, a sokszínű, a lehengerlő - maga a múlt és a jelen egyszerre!

Drón + hegy = leesett áll (az Alpok még soha nem tűnt ennyire gyönyörűnek)

A fenti egyenletet professzor Gabriel Kocher igazolta, aki a drónvideózás doktora, és a hegyekre van ráindulva.


NAPI BOLDOGSÁG