Előtte-utána fotóval ünnepel a modell, aki egész életében küzdött a kilókkal

"Ez egy friss kép rólam és a testemről, ahogy most kinéz. Lehet, hogy nem tökéletes, és nem hívnak vele fehérnemű-bemutatóra, de az enyém, és végtelenül büszke vagyok rá."

Liza Golden-Bhojwani alig 17 éves volt, mikor igent mondott élete első divatbemutatójára, hogy aztán a következő éveket a kilók elleni ádáz küzdelemmel töltse. Most, túl a 30-on előtte-utána képet osztott meg magáról az Instagramon, amit rövid idő alatt több mint 12 ezren lájkoltak. Nem véletlenül, az exmodell nagy utat tett meg a kalóriaszámlálástól és önmaga sanyargatásától a saját testének szeretetéig.

A fiatal nő azt mondja, első modelléveiben mindent, de tényleg mindent megtett azért, hogy a lehető legnagyobb márkák kifutóin szerepelhessen. Ott volt a New York-i, a londoni, a párizsi, sőt még a milánói divathéten is, igaz, azt már ő maga sem tudja megmondani, hogyan csinálta végig ezeket. Merthogy Liza éheztette magát. Egy-egy bemutató előtt gyakran mindössze egy almát evett.

 
Forrás: Instagram

Azt mondja, akkor tört meg benne valami végleg, mikor az egyik próba után elájult a szállodai szobájában. "Épp az alacsony kalóriatartalmú vacsorámat készítettem, mikor minden elsötétült. Onnantól kezdve biztos voltam benne, hogy ezt így többet nem vagyok hajlandó csinálni" - mondja, majd bevallja, félredobta a szigorú diétát és az edzéstervet is, mondván, egyedül is képes formában tartani testét.

"Először csak egy kicsivel ettem többet, ami néhány hét múlva oda vezetett, hogy képtelen voltam nemet mondani az ételre." A fiatal nőre rövid idő alatt kúsztak fel a kilók, emiatt végül a modellkedést is fel kellett függesztenie. Liza elárulja, az igazi küzdelem ez után következett: időről időre próbált újra olyan formába lendülni, mint a karrierje elején, de nem járt sikerrel.

"Hiába edzettem keményen és tartottam szigorú diétát, nem nyertem vissza kamaszkori alakomat. És ekkor belém hasított a kérdés: miért harcolsz saját magad ellen? Miért nem hallgatsz a testedre?" Liza ettől a pillanattól kezdve feladta a kilókkal vívott harcát, és azt mondja, azóta sikerült megbékélnie saját magával. "Hetente így is ötször edzem, de már nem azért, hogy fogyjak, nem a munkám miatt, hanem magamért. Emellett azt eszek, amit csak szeretnék, ráadásul bűntudat nélkül."


Források:
Instagram / nlcafe.hu


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Ezek a virágok most nekünk nyílnak: most öltözik pirosba sokfelé a határ (vöröslő képsorozat a pipacsmezőkről)

Pirosba öltözött az ország sok részén a határ. Ezek a virágok most nekünk nyílnak...

10 randiszokás, amit visszasírunk

Hol vannak már azok a régi szép idők, ahol minden randevú különleges volt? A férfi virággal várta a nőt, akinek eszébe se jutott, hogy az első alkalomkor egy véletlen kézszorításnál több történhet. Csupa izgalom, és rejtély volt az egész. Senki nem akart semmit elsietni. Kár, hogy ezeket a szokásokat már csak a fekete-fehér filmekből ismerhetjük. De mi nők, fogjunk össze! Követeljük vissza a gentlemaneket!

Íme, az ország hét csodája!

Gyakran esünk abba a hibába, hogy a természetet azonosítjuk egy szép idős fával, egy kellemes vizű tóval, egy aranyos állattal, a hétvégi kirándulással vagy horgászattal. Mindez valóban fontos, és a rekreációs értéket nem szabad lebecsülni, de amikor természetről beszélünk, ennél sokkal többről van szó.

Páratlan: lombkorona-tanösvény nyílt Somogyban

A kaszói lombkorona tanösvény hosszát és magasságát tekintve is egyedülálló Magyarországon.

Anyák, amint férjhez adják lányaikat (egy szívhez szóló képriport)

Szerencsés az a lány, akit az édesanyja készíthet fel élete legnagyobb napjára. Szerencsés, ha az, aki megszülte, végigkísérte, ahogy megismerkedik a nagy Ő-vel, izgult a randevúk alatt, örült az eljegyzésnek, és végül könnyes szemmel átadta őt annak a férfinak, aki legalább annyira fog vigyázni rá, mint ahogy ő tette, egész életében.


NAPI BOLDOGSÁG