Előtte-utána fotóval ünnepel a modell, aki egész életében küzdött a kilókkal

"Ez egy friss kép rólam és a testemről, ahogy most kinéz. Lehet, hogy nem tökéletes, és nem hívnak vele fehérnemű-bemutatóra, de az enyém, és végtelenül büszke vagyok rá."

Liza Golden-Bhojwani alig 17 éves volt, mikor igent mondott élete első divatbemutatójára, hogy aztán a következő éveket a kilók elleni ádáz küzdelemmel töltse. Most, túl a 30-on előtte-utána képet osztott meg magáról az Instagramon, amit rövid idő alatt több mint 12 ezren lájkoltak. Nem véletlenül, az exmodell nagy utat tett meg a kalóriaszámlálástól és önmaga sanyargatásától a saját testének szeretetéig.

A fiatal nő azt mondja, első modelléveiben mindent, de tényleg mindent megtett azért, hogy a lehető legnagyobb márkák kifutóin szerepelhessen. Ott volt a New York-i, a londoni, a párizsi, sőt még a milánói divathéten is, igaz, azt már ő maga sem tudja megmondani, hogyan csinálta végig ezeket. Merthogy Liza éheztette magát. Egy-egy bemutató előtt gyakran mindössze egy almát evett.

 
Forrás: Instagram

Azt mondja, akkor tört meg benne valami végleg, mikor az egyik próba után elájult a szállodai szobájában. "Épp az alacsony kalóriatartalmú vacsorámat készítettem, mikor minden elsötétült. Onnantól kezdve biztos voltam benne, hogy ezt így többet nem vagyok hajlandó csinálni" - mondja, majd bevallja, félredobta a szigorú diétát és az edzéstervet is, mondván, egyedül is képes formában tartani testét.

"Először csak egy kicsivel ettem többet, ami néhány hét múlva oda vezetett, hogy képtelen voltam nemet mondani az ételre." A fiatal nőre rövid idő alatt kúsztak fel a kilók, emiatt végül a modellkedést is fel kellett függesztenie. Liza elárulja, az igazi küzdelem ez után következett: időről időre próbált újra olyan formába lendülni, mint a karrierje elején, de nem járt sikerrel.

"Hiába edzettem keményen és tartottam szigorú diétát, nem nyertem vissza kamaszkori alakomat. És ekkor belém hasított a kérdés: miért harcolsz saját magad ellen? Miért nem hallgatsz a testedre?" Liza ettől a pillanattól kezdve feladta a kilókkal vívott harcát, és azt mondja, azóta sikerült megbékélnie saját magával. "Hetente így is ötször edzem, de már nem azért, hogy fogyjak, nem a munkám miatt, hanem magamért. Emellett azt eszek, amit csak szeretnék, ráadásul bűntudat nélkül."


Források:
Instagram / nlcafe.hu


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

6 titok, amit egy nőnek mindenképp ismernie kell!

Azt, hogy mi határoz meg egy igazi nőt nagyon nehéz megfogalmazni. Az, ahogyan jár, ahogyan beszél. Láthatod abban, ahogy gesztikulál, ahogyan mosolyog, benne van az egész viselkedésében és egy millió apró részletben. Ha egy igazi nő elsétál mellettük, minden férfi figyelmét magára vonja, ehhez pedig csak 6 apró titokra van szüksége, amit minden nőnek ismernie kell!

Majdnem 100 ló rekedt a tengerben egy szigetre, majd egy 6 fős női csapat megvalósította a lehetetlent! (+videó)

Amikor a hősök nők! A lovak megmentői, igazi példaképek. Aki csak egy kicsit is szereti a lovakat, azokat mind mélyen meghatotta az a történet, ami körülbelül 100 ló megmentéséről szólt.

Mi a baj az Y-generációval (+videó)

Van egyáltalán baj? Talán még sosem volt ennyire fontos, hogy odafigyeljünk egymásra. Ez a videó futótűzként terjed most...

10 ok, amiért valóban érdemes szeretned a havat

Nem kell mindenkinek feltétlenül utálnia a havat. Mi például pont, hogy szeretjük. Össze is gyűjtöttük egy csokorba, hogy miért.

Ölelgetjük a jól öltözött, elzavarjuk a rongyos koszos kislányt!? Te mit tennél hasonló helyzetben?

Az Unicef megnézte, mi történik, ha ugyanazt a kislányt rendesen felöltözve vagy koszosan és rongyokban küldi az emberek közé. Megdöbbentő!


NAPI BOLDOGSÁG