Fotókba zárt titkok - egy letűnt kor emlékezete

Rengeteg fotót szoktunk készíteni. Utazásokon, kirándulásokon, de akár egy családi összejövetelen is folyamatosan csattoghat már a fényképezőgép. Az eredmény? Több száz, vagy akár ezer, átnézendő fotó, melyből körülbelül 2-3 példánnyal vagyunk elégedettek.

Mindenkinek ismerős, igaz?

De, ha jobban belegondolunk, nekünk, fiatal felnőtteknek is mások az emlékeink gyermekkorunkból. 

Egy 28 kockás filmmel egy egész nyaralás alatt "elvoltunk", s tényleg csak akkor vettük elő a gépet, amikor a pillanat megkívánta.

Talán ezért is nézünk más szemmel a régi, előhívott fényképekre. Úgy vélem, pontosan ugyanezen okból különlegesek a Giles Clemente által készített képek is: egyediek és megismételhetetlenek.
Forrás: boredpanda

Pozitív Nap - Gerecs Zsófia


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Ami nélkül nincs Karácsony: fények kül- és beltérre (giccsmentesen)

Karácsonykor sokan fényárba úsztatjuk az otthonunk kívül-belül. Most megkísérlünk túllépni a villogó olcsó túlzsúfolt felállásokon. Tény, hogy az ünnepi díszkivilágítás azért mégiscsak különleges! Mutatjuk, mire gondolunk!

Csak ámulunk: szenzációsak az év panorámafotói

Nem győzünk álmélkodni az év panorámafotóin! Idén nyolcadik alkalommal hirdették meg az EPSON nemzetközi panorámafotós pályázatát, a győzteseket pedig szerdán ki is hirdették.

Elsírta magát a fiú a vizsga közben, érdemes meghallgatni, mi volt a mester reakciója!

Ennek a kisfiúnak igazi mestere van. Mindenkinek ilyen példaképet kívánunk!

Ismerd fel időben a cukorbetegséget!

Magyarországon több mint félmillió regisztrált cukorbeteg ember él, és további 250 ezer azoknak a száma, akik valójában cukorbetegek, de nem tudnak róla vagy még nem vettek részt diabétesz-szűrésen.


NAPI BOLDOGSÁG