"Mi a legfontosabb az életben?" - a sajtótájékoztató, amit mindenkinek látnia kell!


Érdemes megnézni az edző válaszát! ( A videó az NSO összeállítása/feliratozása)

Nagyon emberi és igaz. Csak mert sokakaban felmerülhet a kérdés, hogy ki is ez az elhivatott edző, szóval: ez a fickó Šarūnas "Šaras" Jasikevičius, a litvánok nagy játékosa volt, számos nemzetközi sikerrel, játszott NBA-ben is, most pedig a Zalgiris Kaunas edzője. A sztori sajtótájékoztató hátterében pedig annyi, hogy a Neptunas elleni elődöntő egyik meccséről elengedte egyik játékosát, a brazil Limát, gyermeke születése miatt. A meccset egyébként Lima nélkül is megnyerték, simán 83-60-ra...Pozitív Nap


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

12 aranyköpés gyerekkorunk nagy kedvencétől, Dr. Bubótól

Igaz, ami igaz, anno nagyon szerettük. Ma pedig érdemes újra elmerülnünk benne, mert bőven. hordoz mondanivalót a 21. század emberének is.

10 dolog, amit egy gyereknek tudnia és értenie kéne 12 éves koráig!

Minden szülő álma az, hogy gyereke egy jó, becsületes, és bátor felnőtté váljon, de ezekért a pozitív jellemvonások kialakulásáért bizony meg kell dolgozni.

Mennyire életrevaló a gyerekünk? Tesztelhetjük!

Sokan vannak, akik felnőttek bár, de gondot okoz számukra egy csekk kitöltse, vagy egy családi költségvetés elkészítése. Felnőnek úgy a gyermekeink, hogy nem látják a valódi világot, nem tudnak a "működési elveiről". Hogy ez a szülő kímélete vagy a fiatal érdektelensége miatt van így, a végkifejletet nézve tulajdonképp mindegy is...

Újra kell értékelnünk a nagyszülők szerepét, mert nagyon fontosak!

Boldogabbak azok gyerekek, akik több időt töltenek a nagyszüleikkel - és ez nem csak a puszta tapasztalat, kutatások is igazolják már. Így ahelyett, hogy egyre kevesebb teret kapnak unokáik életében, sok kedvezőtlen szociális hatást is ellensúlyozhatnak szerető jelenlétükkel.

Vekerdy: Így nevelhetsz boldog gyermeket!

A gyerekekkel való jó időtöltést nem kell napokhoz kötni - véli Vekerdy Tamás pszichológus, akinek a gyermek-szülő kapcsolat különféle stratégiáiról gyűjtöttük össze gondolatait.


NAPI BOLDOGSÁG