Csodálatos ételkölteményeket kapnak reggelire a peremartoni ovisok

A peremartoni óvodában a konyhás nénik igazán figyelnek arra, hogy mindennap változatos reggeli várja a gyerekeket. És ez nemcsak a tartalomra igaz, hanem a formára is.


Minden gyakorló szülő pontosan tudja azt, mekkora kihívást jelent a gyerekeknek mindennap változatos és egészséges ételt varázsolni a tányérjára, lehetőleg olyat, amit elfogyasztani is hajlandóak.

Olyan történetet ritkán hallunk, amikor egy közoktatási intézményben lepik meg ételcsodákkal a kicsiket. Pedig van ilyen, méghozzá Magyarországon.

A peremartoni Hétszínvirág Óvodában simán a tányérra kerülhet reggelente egy egész kis erdőrészlet,


vagy éppen egy hot-dog hajó.


Íme a bizonyíték: nem kell sok pénz ahhoz, hogy valami különleges ételt tálaljunk fel a gyerekeknek, elég egy kis odafigyelés, idő és kreativitás.

Bravó, ez nagyszerű  és dicséret a kreatív ötletgazdának és a dolgozóknak is! :)


Nlcafe / Facebook


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Mától egészségesebbek lesznek a kenyerek

Mától megváltoznak a kenyér összetevői. Ez pedig az egészséges táplálkozást tekintve mindenképpen jó hír.

36 millióan látták ezt a magyar rövidfilmet: a Gift szinte arcon csap, ahogy szembesít egy megoldandó jelenséggel!

Bár a film két éve készült, sikere máig töretlen. Nem véletlen, hogy csak a Youtube-on keresztül majdnem 36 milliónál tart a nézettsége. A téma pedig: aktuális. Aktuális! Még itt a 21. századot taposva is szörnyen AKTUÁLIS! Ugyanakkor a film története (sajnos) mindennapos és talán pont emiatt megrázó.

Lehengerlő látvány: fűzfavesszőből készült alkotások

A fűzfát már régóta használják a kertekben dekorálás céljából, de egyéb, kreatív alkalmazásának is ezernyi példája ismert.

Az agyonkímélt gyermekek korát éljük

Kényes mondat. Már-már bicskanyitogatóan hathat egyeseknek a fenti kijelentés. Pedig igaz. Sajnos. Hogy mi vezetett ide, mi a következménye és hol lehet a megoldás, most megpróbálom Kibogozni.

A legjobb frissítő, akár már reggelire is: jegeskávék egyszerűen, házilag

Évszázadok óta a kávé az egyetlen ital, amely nem megy ki a divatból. Nem csoda, hiszen rengeteg jó tulajdonsággal bír, például: élénkít, antibakteriális, izomstimuláló és még sorolhatnám. Ellenben a kávét alapvetően forrón fogyasztjuk. Csak, hogy ebben a nyárias időben, már nem szívesen hevítjük tovább amúgy is átmelegedett testünket. Ezért itt egy pár csíny a friss jegeskávé elkészítéséhez.


NAPI BOLDOGSÁG