Vállalkozó szellemű anyukák figyelem: itt egy ingyenes közösségi iroda - NEKTEK!

A MOMents365- Clusterhaus egy olyan közösségi iroda, ahová lehet menni dolgozni, tárgyalni, tanulni, közösen együtt lenni, akár a gyerekkel együtt is, mindezt térítésmentesen.


Az irodabérlés sokszor olyan luxus, amit a kezdő vállalkozóként sokszor nehezen, vagy egyáltalán nem engedhetsz meg magadnak.

Ha pedig nemcsak hogy frissen vállalkozásba kezdtél, de ráadásul még újdonsült anyuka is vagy, akkor nem csak pénz hiány, de időhiány miatt is nehézkes lenne bejárnod egy irodába, ahonnan zavartalanul intézhetnéd az ügyeidet.

És itt jön a képbe a budapesti Clusterhaus vezetője, Asztalos Dávid, aki mint szintén vállalkozó és szintén többgyermekes családapa, tisztában van azzal, mit jelent gyerekek mellett, otthonról dolgozni, ezért kezdeményezte a Clusterhaus irodák felajánlását a MOMents 365 közösség számára. Asztalos Dávid szerint a cégvezető mamák számára az egyik legfontosabb munkaeszköz a zárható iroda, a tárgyaló, illetve a közösségi térben természetes networking a többiekkel.Így hát a MOMents 365 közösség tagjai éltek a lehetőséggel és gyermekbarát irodát rendeztek be maguknak: a játékokkal, könyvekkel, gyerekbútorokkal telepakolt iroda abszolút gyermekbarát munkahely lett.

Szóval, ha szükséged van egy helyre, ahol találkozhatsz az ügyfeleiddel tanácsadáshoz, nyelvórákhoz, tárgyaláshoz, megbeszéléshez, ha te és/vagy a partnered szívesen jönne gyerkőccel, vagy ha csak egy csendes helyre vágysz, ahol zavartalanul dolgoznál, akkor itt a helyed.

Meg persze akkor is, ha szívesen találkoznál más, hasonló vállalkozó anyákkal is munka közben, vagy ha így építenél kapcsolatokat.

Ahhoz, hogy te is igénybe vehesd a MOMents365 irodát, ahhoz csak teljes jogú MOMents tagnak kell lenned, és be kell tartanod a házirendet, illetve meg kell írnod egy pályázatban a vállalkozásod személyes történetét, céljait, működését.Ide várnak, ha szükséged van egy helyre, ahol 

  • találkozhatsz az ügyfeleiddel tanácsadáshoz, nyelvórákhoz, tárgyaláshoz, megbeszéléshez,
  • ha te és/vagy a partnered szívesen jönne gyerkőccel,
  • ha csak egy csendes helyre vágysz, ahol zavartalanul dolgoznál,
  • ha dolgoznál, bárhol, csak ne otthon :),
  • ha szívesen találkoznál más, hasonló vállalkozó anyákkal is munka közben,
  • ha így építenél kapcsolatokat.

Az irodát úgy alakították ki, hogy önálló, csendes munkára, közös munkára is alkalmas, gyerkőccel és gyerekek nélkül is tökéletesen megállja a helyét!

Az iroda egy részében külön gyereksarkot alakítottak ki (ez tudjátok mit jelent a gyakorlatban, ugye? :) - Mindenhol játékok hevernek! :)), ahol, igény esetén, önkéntes segítők kötik le a picik figyelmét, míg te tárgyalsz, megbeszélsz vagy telefonálsz.
Források: Moments365 / Szeretlekmagyarorszag.hu


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

12 aranyköpés gyerekkorunk nagy kedvencétől, Dr. Bubótól

Igaz, ami igaz, anno nagyon szerettük. Ma pedig érdemes újra elmerülnünk benne, mert bőven. hordoz mondanivalót a 21. század emberének is.

"Kérem, vasárnap ne jöjjön." - 80 éve ment el József Attila

József Attila. Egyszerű név. Zseniális elme. Az őrület határán táncoló lélek. Költő, művész - a legnagyobb és legmagányosabb. 80 éve távozott közülünk.

10 dolog, amit egy gyereknek tudnia és értenie kéne 12 éves koráig!

Minden szülő álma az, hogy gyereke egy jó, becsületes, és bátor felnőtté váljon, de ezekért a pozitív jellemvonások kialakulásáért bizony meg kell dolgozni.

Mennyire életrevaló a gyerekünk? Tesztelhetjük!

Sokan vannak, akik felnőttek bár, de gondot okoz számukra egy csekk kitöltse, vagy egy családi költségvetés elkészítése. Felnőnek úgy a gyermekeink, hogy nem látják a valódi világot, nem tudnak a "működési elveiről". Hogy ez a szülő kímélete vagy a fiatal érdektelensége miatt van így, a végkifejletet nézve tulajdonképp mindegy is...

Újra kell értékelnünk a nagyszülők szerepét, mert nagyon fontosak!

Boldogabbak azok gyerekek, akik több időt töltenek a nagyszüleikkel - és ez nem csak a puszta tapasztalat, kutatások is igazolják már. Így ahelyett, hogy egyre kevesebb teret kapnak unokáik életében, sok kedvezőtlen szociális hatást is ellensúlyozhatnak szerető jelenlétükkel.


NAPI BOLDOGSÁG