Életünk legfontosabb pillanatai lencsevégen


Gyermekeink szempillantás alatt felnőnek és velük együtt mi is változunk. A pillanatoknak tűnő évek alatt azonban számos olyan időszak van, amit jó lenne megőrizni, nem csak emlékeinkben, hanem képek formájában is. Aki gyönyörködött már Anne Geddes babafotóiban biztosan eljátszott a gondolattal milyen jó lenne, ha az ő babájáról is készülnének ilyen különleges fényképek. Jó hírünk van: készülhetnek! Cikkünkben bemutatjuk a hazai baba-mama fotózás egyik legkiemelkedőbb alakját.


Tungler Andrea az Elkapottpillanatok.hu fotósa, maga is gyakorló édesanya. Célja, hogy igényes és egyedi fényképekkel örökítse meg a gömbölyödő pocakokat, a ráncos kis újszülött talpakat, a csodálkozó babaszemeket, az első lépéseket, a fülig érő mosolyokat és a krokodilkönnyeket egyaránt.

Képgaléria: még több fotóért kattints a képre!


A pocakfotózás, az újszülött fotózás az egyszeri és megismételhetetlen pillanatok megörökítéséről szól. Ezekben a családi pillanatokban a fotósnak egyszerre kell tapintatosnak és visszahúzódónak, szemfülesnek és bátornak is lennie. Olyan képeket kell készítenie, hogy sok-sok év múlva, ha a szülő végignézi a képeket, akkor egy kicsit újra átélhesse ezeket az érzelmeket – vallja Tungler Andrea.

Képgaléria: még több fotóért kattints a képre!


Andrea már évek óta elcsípi fotóival azokat a családi pillanatokat, amiket akár évtizedeken át is szívesen nézegetünk lakásunk falain és a fotóalbumban: kismama-, újszülött-, baba- és családi fotóinak bája önmagáért beszél. Képei készítésekor egyszerűségre és letisztultságra törekszik. Névjegye, hogy a családi fényképek és klasszikus portrék mellett apró részleteket is megörökít – hogy az albumból semmi se maradjon ki.

Képgaléria: még több fotóért kattints a képre!


Ha az otthoni kattintgatás mellett szeretnél gyermekeidről, családodról profi képeket bátran ajánljuk neked az Elkapottpillanatok.hu fotósát. Sőt, ha egy picit magadat is megmutatnád, büszkeséged és boldogságod az anyaságban, ne habozz - fordulj hozzá bizalommal. Andrea ugyanis arra is törekszik, hogy munkái nyomán megmutassa, hogy a nő gyermek mellett, természetesen is csinos és gyönyörű!


Szerző: Pozitív Nap
Fotók: Tungler Andrea

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Felejtsd el a megszokottat és pláne a szelfit... A legjobb fotózási tippek nyaraláshoz!

Fotós tippek a nyaraláshoz, hogy értékes, érdekes és menő képeket készíts!

Mielőtt szexszimbólum lett volna: ritka fotók kerültek elő Marilyn Monroe-ról

Bár tisztában voltunk vele, hogy a vonzó, szőke ciklon egyszerű, barna hajú lány volt, mielőtt szexszimbólummá változott volna, mégis meglepődtünk a nemrégiben előkerült, kevesek által látott fotókon.

10 hihetetlen fotó, amit ritkán láthattál eddig

Hogyan néz ki egy gejzír a kitörése előtt? Hol végződik a kínai Nagy Fal? Ha eddig hidegen hagytak ezek a kérdések, akkor most sürgősen gondold meg magad: elképesztően érdekes képriportunkban hihetetlen fotókat láthatsz a világról!

Kézenfogva a világ körül - Összeházasodott a kreatív páros!

Feleségül vette Murad Ossman fotós a szerelmét, társát, modelljét, aki minden fényképén fogja a kezét, és aki híressé tette őt.

7 tipp, hogy több (minőségi!) időt tölthess gyermekeddel

Vajon mi az, ami a legfontosabb - persze a szereteten kívül - gyermekeink számára? Ezen a gondolaton indult el egy gyakorló édesanya, és az eredményt bizony a minőségi közös időnél fedezte fel. Jöjjön 7 igazán hasznos tipp, hogy valós időt töltsünk együtt gyermekeinkkel!
loading...