Életünk legfontosabb pillanatai lencsevégen


Gyermekeink szempillantás alatt felnőnek és velük együtt mi is változunk. A pillanatoknak tűnő évek alatt azonban számos olyan időszak van, amit jó lenne megőrizni, nem csak emlékeinkben, hanem képek formájában is. Aki gyönyörködött már Anne Geddes babafotóiban biztosan eljátszott a gondolattal milyen jó lenne, ha az ő babájáról is készülnének ilyen különleges fényképek. Jó hírünk van: készülhetnek! Cikkünkben bemutatjuk a hazai baba-mama fotózás egyik legkiemelkedőbb alakját.


Tungler Andrea az Elkapottpillanatok.hu fotósa, maga is gyakorló édesanya. Célja, hogy igényes és egyedi fényképekkel örökítse meg a gömbölyödő pocakokat, a ráncos kis újszülött talpakat, a csodálkozó babaszemeket, az első lépéseket, a fülig érő mosolyokat és a krokodilkönnyeket egyaránt.

Képgaléria: még több fotóért kattints a képre!


A pocakfotózás, az újszülött fotózás az egyszeri és megismételhetetlen pillanatok megörökítéséről szól. Ezekben a családi pillanatokban a fotósnak egyszerre kell tapintatosnak és visszahúzódónak, szemfülesnek és bátornak is lennie. Olyan képeket kell készítenie, hogy sok-sok év múlva, ha a szülő végignézi a képeket, akkor egy kicsit újra átélhesse ezeket az érzelmeket – vallja Tungler Andrea.

Képgaléria: még több fotóért kattints a képre!


Andrea már évek óta elcsípi fotóival azokat a családi pillanatokat, amiket akár évtizedeken át is szívesen nézegetünk lakásunk falain és a fotóalbumban: kismama-, újszülött-, baba- és családi fotóinak bája önmagáért beszél. Képei készítésekor egyszerűségre és letisztultságra törekszik. Névjegye, hogy a családi fényképek és klasszikus portrék mellett apró részleteket is megörökít – hogy az albumból semmi se maradjon ki.

Képgaléria: még több fotóért kattints a képre!


Ha az otthoni kattintgatás mellett szeretnél gyermekeidről, családodról profi képeket bátran ajánljuk neked az Elkapottpillanatok.hu fotósát. Sőt, ha egy picit magadat is megmutatnád, büszkeséged és boldogságod az anyaságban, ne habozz - fordulj hozzá bizalommal. Andrea ugyanis arra is törekszik, hogy munkái nyomán megmutassa, hogy a nő gyermek mellett, természetesen is csinos és gyönyörű!


Szerző: Pozitív Nap
Fotók: Tungler Andrea

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Ingyen lakhatnak a kisgyermekes családok Terényben

A „Családokat Terénybe” program keretében a szerencsés kiválasztottnak egy éven át ingyenes lakhatást biztosítanak a Nógrád megyei faluban.

Két cica, akik valóban szerelembe estek egymással (képriport)

Monika Malek nem egészen egy hónappal ezelőtt fogadott örökbe egy cicát amár meglévő macskája mellé. Kezdetben nagyon félt attól, a két bajszos jószág hogy fog kijönni egymással, de aggodalma alaptalannak bizonyult.

Ilyen lélegzetelállítóak a világ nevezetességei a magasból (képriport)

Az új-zélandi fotós, Amos Chapelle egy kamera és egy quadcopter "társaságában" 18 hónapig járta a világot, és fotózott.

Különleges portrék: híres emberek és családjaik

Nem csak a saját családi fotóinkat érdekes nézegetni, hanem a híres emberek famíliáiról készült felvételeket is.

Eljegyzési fotók, amikért szó szerint mélyre merültek

Ha valóban egyedi eljegyzési fotókat szeretnél készíteni, akkor bizony merésznek kell lenned - a pároddal együtt.