Ebben a varázskuckóban nem csak könyvmolyok kapnak kedvet az olvasáshoz!

Az emberek többsége szeret olvasni. Ki újságot, ki könyvet. Néhányan otthon, mások kávézókban, megint mások a buszon ülve, munkába menet. Vannak olyan csöndes, lelkükben is a nyugalmat szerető emberek, akik a lehető legbékésebb helyet keresik az olvasáshoz. Hiszen hol lenne jobb végletesen belemerülni a lapokon olvasott világba, s elveszni sorai között, mint egy varázslatos, a világ rohanásától elzárt helyen? Ahol amit olvasunk, az csak a miénk?


Ha te is egy vagy azok közül, akik lelki nyugalmuk forrásaként élik meg az olvasást, s szükségük is van ehhez egy távoli, varázslatos, mégis oly egyszerű helyre, akkor azok közül is való vagy, akik a világ legbájosabb könyvtárnak fogják tartani azt a helyet, amit most mutatok nektek.

Ugyanis az Amerikai Egyesült Államokban, egészen pontosan New York államban létezik egy eldugott, aprócsak csodahely, ami minden könyvmoly valóra vált álma. Ezt minden túlzás nélkül merem a lehető legbátrabban állítani. 

A hely neve Hemmeling Szoba, ami tulajdonképpen a norvég megfelelője a rejtett szobának. Nem véletlenül lett ez a hely neve...Forrás: studiopadron

Pozitív Nap - Gerecs Zsófia 


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

ZSIMÜ: Összművészeti zsongás egy hétig Budapesten

Számtalan értékes program várja az érdeklődőket, mi most közülük hármat ajánlunk nektek, amik (szerintünk) ütősen és tartalmasan pezsdítik a főváros tavaszi zsongását!

10 gyönyörű versrészlet a magyar költészet napjára

Azt mondták neki, az Attila név nem létezik, így gyerekkorában sokáig Pistának szólították. Árult vizet, lopott fát, tanított és írt, mégis mindig nyomorgott. Egyetemre ment, képezni akarta magát, de eltanácsolták. Rövid élete során végig önmagát kereste, ám nem tudta megtalálni lelki békéjét. Ő volt József Attila: születésnapját, április 11-ét a magyar költészet napjaként tartják számon.

Olyan kincsre leltünk a 80-as évekből, amitől kifekszel: A nap, mit, a hónap poén videója!

No kérem, az aki még emlékszik Jane Fonda lábszármelegítős aerobic-videóira, dobjon el mindent, kincset leltünk...

Sírva nevetős: unatkozó könyvesbolti eladókon még nem szórakoztunk ekkorát

Minél unalmasabb, amit csinálsz, annál könnyebb érdekessé tenni. Annál feltűnőbb lesz, bármilyen aprósággal is színesíted. Nem kell sok. Lejjebb találod a nagyon jó példákat erre... :)

6 titok, amit egy nőnek mindenképp ismernie kell!

Azt, hogy mi határoz meg egy igazi nőt nagyon nehéz megfogalmazni. Az, ahogyan jár, ahogyan beszél. Láthatod abban, ahogy gesztikulál, ahogyan mosolyog, benne van az egész viselkedésében és egy millió apró részletben. Ha egy igazi nő elsétál mellettük, minden férfi figyelmét magára vonja, ehhez pedig csak 6 apró titokra van szüksége, amit minden nőnek ismernie kell!


NAPI BOLDOGSÁG