Így utazza körbe a világot a 13 éves magyar lány (+képek)

A világ körbeutazása egy amerikai nyaralással kezdődött, ami olyan jól sikerült, hogy Réka és a családja eldöntötték: nem mennek haza melbourne-i otthonukba, inkább folytatják a kalandozást. Réka saját bevallása szerint imádja, hogy soha nem maradnak meg egy helyben - mivel eddig is magántanuló volt, nem zavarja, hogy nem tud iskolába járni.

Rengeteg helyen jártak már, többek között Magyarországon is. Réka rendszeresen dokumentálja, mikor, hol fordulnak meg; célja, hogy könyvben is kiadhassa tapasztalatait. 

Bár Réka még 20 éves kora előtt szeretne visszatérni Ausztráliába, nem akar sokáig maradni akkor sem: egy rövid rokonlátogatás után újra nyakába venné a világot.


Pozitív Nap

Forrás: dailymail.co.uk

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Boldogságot teremtő videósorozatot: íme 50 óra a természet hangjaival és lenyűgöző szépségével

Miután kutatások is alátámasztják, hogy a természetfotók látványa növeli a boldogságszintet, így a BBC Earth elkészített egy videósorozatot, ami ötször 10 órában kalauzol el a természet legszebb helyeire.

Mindketten árvák és magányosak voltak egykor, most szerető családban élnek, és imádnak együtt utazni

8 káprázatos fotó arról, hogyan járja együtt a mentett kutya és cica a világot

"422 barátom van, mégis magányos vagyok."

"Ahogy kinyitjuk a számítógépünket, becsukjuk az ajtókat." Gary Turk versében felhívja a figyelmünket arra, hová vezethet az, ha elhanyagoljuk a valódi életet.

Ingyen szállhatunk meg olasz vendégházakban - egy feltétellel

La Settimana del Baratto. Magyarul Barter Hét. Így nevezik azt a kezdeményezést, amelynek köszönhetően több ezer olasz vendégszállóban ingyen pihenhetünk meg, ha készek vagyunk érte megdolgozni. A szó legszorosabb értelmében - írja a Condé Nast Traveler.

Feladta mindenét, hogy cicájával körbeutazza Ausztráliát

A kaland főhőse Willow, a macska volt...


NAPI BOLDOGSÁG