Felismered a hangulatjelekkel leírt könyvcímeket?

Mennyire ismered a könyvek világát? Szoktál olvasni? Ha a válaszod igen, akkor a következő játék pont neked való lesz! Persze, egy kicsi meg van bolondítva modern korunkkal... :)

A digitális világ ma már nem csak arról szól, hogy elektronikusan küldünk betű alapú üzeneteket. Hangulatjelekkel próbáljuk a lehető legpontosabban leírni azt, hogy éppen mit gondolunk, velük próbáljuk érzékeltetni, hogy éppen mi történik bennünk.

Persze nem csak az érzelmek leírására, mókázásra is használható ma már az úgynevezett "emojik" tára, a kígyótól a kezet fogó barátokon át mindent megtalálsz, ami segít abban, hogy kifejezd magad.

Legtöbbünknek meg is vannak a kedvencei, melyeket előszeretettel használ, aláírásféle is ez, gondolhatnánk.

De vajon mennyire értjük meg az emojikat szövegkörnyezet nélkül?

A következő képeken  könyvcímek vannak elrejtve, melyeket hangulatjelekkel írt körbe a Brightside.

Te hány címre jössz rá?

(Megoldás a cikk végén!)


1. Moby Dick

2. Az öreg halász és a tenger

3. Rómeó és Júlia

4. Anna Karenina

5. Bűn és bűnhődés

6. Harry Potter és a Bölcsek Köve 

7. A kis herceg

8. A Nagy Gatsby


 

Pozitív Nap - Gerecs Zsófia


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

10 ok, amiért valóban érdemes szeretned a havat

Nem kell mindenkinek feltétlenül utálnia a havat. Mi például pont, hogy szeretjük. Össze is gyűjtöttük egy csokorba, hogy miért.

Használd ki a mínuszokat, készítsd el életed első jéggömbjét!

Fantasztikus dolgokra képes a természet, ezt bizonyítják a világhálón rohamosan terjedő fotók a megfagyott buborékcsodákról.

Készen állsz 2017 nagy olvasási kihívására?!

Ha már egy olyan könyved sincs otthon, amit még ne olvastál volna el, ha már senki nem tud olyan olvasnivalót ajánlani Neked, amit már ne tudnál fejből oda-vissza, akkor ez a játék Neked való! Ha úgy érzed, keveset olvasol, pedig igenis szeretnél, akkor még motivációként is jól jöhet ez a kihívás! Kalandozz egy kicsit a könyvek világában!

8 dolog, amit akkor tapasztalsz meg, ha egyre többet olvasol

Miközben azonban engedünk a könyvek csábításának, és végigmegyünk azon a bizonyos úton, amely a lehetetlent nem ismerő rajongás felé visz, változunk és alakulunk - pedig talán észre sem vesszük, mi mindent tesz velünk az olvasás:

Ebben a varázskuckóban nem csak könyvmolyok kapnak kedvet az olvasáshoz!

Hol lenne jobb végletesen belemerülni a lapokon olvasott világba, s elveszni sorai között, mint egy varázslatos, a világ rohanásától elzárt helyen? Ahol amit olvasunk, az csak a miénk?


NAPI BOLDOGSÁG