Felismered a hangulatjelekkel leírt könyvcímeket?

Mennyire ismered a könyvek világát? Szoktál olvasni? Ha a válaszod igen, akkor a következő játék pont neked való lesz! Persze, egy kicsi meg van bolondítva modern korunkkal... :)

A digitális világ ma már nem csak arról szól, hogy elektronikusan küldünk betű alapú üzeneteket. Hangulatjelekkel próbáljuk a lehető legpontosabban leírni azt, hogy éppen mit gondolunk, velük próbáljuk érzékeltetni, hogy éppen mi történik bennünk.

Persze nem csak az érzelmek leírására, mókázásra is használható ma már az úgynevezett "emojik" tára, a kígyótól a kezet fogó barátokon át mindent megtalálsz, ami segít abban, hogy kifejezd magad.

Legtöbbünknek meg is vannak a kedvencei, melyeket előszeretettel használ, aláírásféle is ez, gondolhatnánk.

De vajon mennyire értjük meg az emojikat szövegkörnyezet nélkül?

A következő képeken  könyvcímek vannak elrejtve, melyeket hangulatjelekkel írt körbe a Brightside.

Te hány címre jössz rá?

(Megoldás a cikk végén!)


1. Moby Dick

2. Az öreg halász és a tenger

3. Rómeó és Júlia

4. Anna Karenina

5. Bűn és bűnhődés

6. Harry Potter és a Bölcsek Köve 

7. A kis herceg

8. A Nagy Gatsby


 

Pozitív Nap - Gerecs Zsófia


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Egy fotósorozat, ami megmutatja a gyerekek hogyan töltötték net és okostelefon nélkül a nyarat szerte a Földön

Summer Unplugged, azaz "nyár kihúzva", ez volt egy nemzetközi fotósverseny címe. Ennek pedig az volt a témája, hogy a gyerekek, hogyan töltik a nyarat, ha nem az interneten lógnak, vagy a Tv előtt ölnek. Fotósok százai örökítették meg világszerte, milyen boldogan telt a gyerekek nyara tévé, internet és telefon nélkül! Mutatjuk a legjobbakat!

A férfiak hanyatlásának korát éljük

A férfiak hanyatlásának korát éljük, és ezen csak a szemléletváltás változtathat - állítja Philip Zimbardo a vele készült interjúban. Szerinte a nagy kérdés, hogy hol vannak a jó férfiak? - Akik nem kanok, hanem lovagok...

Játékkal a szebb beszédért: 30 nyelvtörő, ami fejleszti az artikulációt

Nyelvtörők. Jó játék mondogatni őket, ráadásul észrevétlenül fejleszti a gyermekeket, sőt még a felnőtteket is. 30 mókás nyelvtörőt gyűjtöttünk össze Nektek - ki tudjátok mondani őket tévesztés nélkül? :)

A legfontosabb tennivalóid a kertben és a balkonodon március második felére!

Hosszú és nagyon hideg volt a tél, így a természet is picit lassabban ébred a szokásosnál. Azonban már végre beköszöntött a tavasz, és a kertes gazdák azt sem tudják, mit fogjanak először kezükbe, annyi a teendő. Cikkünk első része most nekik szól! Akinek azonban nincs kertje, picit könnyebb dolga van. Legjobb esetben egy terasz vagy balkon csinosításával, azaz a virágok kiültetésével kell törődni.

Egyszerű trükk, mellyel tovább tarthatod frissen a tulipánokat

Nincs szomorúbb látvány, mint amikor a már alig várt első tavaszi tulipáncsokrot a vázába tesszük, és azok rövid idő múlva máris kókadoznak. Állítólag van egy régi megoldás arra, hogy a tavasz hangulatát tovább az otthonunkban tudjuk, és a virágok gyönyörűen pompázzanak.


NAPI BOLDOGSÁG