Meryl Streep és férje kapcsolata egyetlen képben

Az már biztos, hogy az idei volt az eddigi talán legbotrányosabb Oscar-gála (de szerencsére nem nekünk magyaroknak), és nem azért, amiért vártuk volna, hanem mertelrontották a legjobb filmnek járó díj átadását, és először véletlenül a Kaliforniai álmot mondták ki győztesnek.


Aztán kiderült, hogy a Holdfény az.

De voltak azért előtte jobb pillanatok is. Ez is ilyen volt.


A színésznő már az est elején megkapta az Oscar-gála házigazdájától, Jimmy Kimmeltől a magáét: Meryl Streep a díjátadószezon több állomásán is szenvedélyesen beszélt arról, milyen károsnak tartja Amerika új elnöke, Donald Trump tevékenységét, bár a nevét ki sem mondta. Ezután persze az eleganciájáról is híres elnök azonnal visszavágott, és közölte, Meryl Streep az egyik legtúlértékeltebb színésznő Hollywoodban. 

Erre utalva nagyon kedvesen piszkálgatta meg a színésznőt Kimmel, aki eléggé meghatódott, majd felállt, és hátrafodult a közönséghez, akik állva tapsolták meg.


Az alábbi képen az látható, mi történt azután, hogy visszaült a helyére.

Meryl Streep és férje, Don Gummer csaknem negyven éve élnek stabil házasságban, a színésznő fél évvel vőlegénye, a főleg a Keresztapából ismert John Cazale hirtelen, korai halála után ment feleségül a szobrász Gummerhez.


Nekünk magyaroknak azonban a legszebb pillanat az volt, amikor a Saul fia tavalyi sikere után idén ismét nyerhetett magyar alkotás, hiszen a Deák Kristóf rendezésében készült Mindenki (angol címén Sing) című rövidfilm is immár akadémiai díjas.

A Hais Dorottya, Gáspárfalvi Dorka és Szamosi Zsófia (Terápia, A martfűi rém) főszereplésével készült alkotás a Mindenki az első magyar kisfilm, amely elnyerte az amerikai filmakadémia díját.


források: MTI / 24.hu 

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Csak ámulunk: szenzációsak az év panorámafotói

Nem győzünk álmélkodni az év panorámafotóin! Idén nyolcadik alkalommal hirdették meg az EPSON nemzetközi panorámafotós pályázatát, a győzteseket pedig szerdán ki is hirdették.

Igazi hobbit-lak: ez lett az év ökoportája 2017-ben

A ház fából, kőből és szalmából készült, fabútorokkal és más természetes anyagokkal. A Bristol mellett "magasodó" családi fészek kívül és belül is varázslatos. A ház egy tóra néz, aminek látványában minden vendég gyönyörködhet. Nem csoda, hogy a legjelentősebb díjat nyerte el a gyönyörű ház Angliában.

Hóbagoly szállította az aranyat a magyar természetfotósnak

Aranyérmet nyert Kércz Tibor fotográfus a 2017-es francia PX3, Prix de la Photographie Paris nemzetközi fotópályázaton - írja a National Geographic.

Erre a végtelenül cuki, Oscar-díjas kisfilmre érdemes áldozni hat percet

A magyar Oscar-nyertes film, a "Mindenki" sikere örömkönnyeket csalt sokunk szemébe, de van egy másik kedvenc, ami szintén díjat nyert, és tavaly már sokan láttuk is. Ez a "Piper".

Modellek, akik nagyobb erővel hatnak ránk, mint fiatal társaik - lenyűgöző képek!

...és mégis, ők nem fiatal, feszes bőrű ultravékony lányok, hanem érett hölgyek, akiken ugyan nyomot hagytak már az elmúlt évek, de ettől csak még szebbek és lenyűgözőbbek lettek!


NAPI BOLDOGSÁG