Meryl Streep és férje kapcsolata egyetlen képben

Az már biztos, hogy az idei volt az eddigi talán legbotrányosabb Oscar-gála (de szerencsére nem nekünk magyaroknak), és nem azért, amiért vártuk volna, hanem mertelrontották a legjobb filmnek járó díj átadását, és először véletlenül a Kaliforniai álmot mondták ki győztesnek.


Aztán kiderült, hogy a Holdfény az.

De voltak azért előtte jobb pillanatok is. Ez is ilyen volt.


A színésznő már az est elején megkapta az Oscar-gála házigazdájától, Jimmy Kimmeltől a magáét: Meryl Streep a díjátadószezon több állomásán is szenvedélyesen beszélt arról, milyen károsnak tartja Amerika új elnöke, Donald Trump tevékenységét, bár a nevét ki sem mondta. Ezután persze az eleganciájáról is híres elnök azonnal visszavágott, és közölte, Meryl Streep az egyik legtúlértékeltebb színésznő Hollywoodban. 

Erre utalva nagyon kedvesen piszkálgatta meg a színésznőt Kimmel, aki eléggé meghatódott, majd felállt, és hátrafodult a közönséghez, akik állva tapsolták meg.


Az alábbi képen az látható, mi történt azután, hogy visszaült a helyére.

Meryl Streep és férje, Don Gummer csaknem negyven éve élnek stabil házasságban, a színésznő fél évvel vőlegénye, a főleg a Keresztapából ismert John Cazale hirtelen, korai halála után ment feleségül a szobrász Gummerhez.


Nekünk magyaroknak azonban a legszebb pillanat az volt, amikor a Saul fia tavalyi sikere után idén ismét nyerhetett magyar alkotás, hiszen a Deák Kristóf rendezésében készült Mindenki (angol címén Sing) című rövidfilm is immár akadémiai díjas.

A Hais Dorottya, Gáspárfalvi Dorka és Szamosi Zsófia (Terápia, A martfűi rém) főszereplésével készült alkotás a Mindenki az első magyar kisfilm, amely elnyerte az amerikai filmakadémia díját.


források: MTI / 24.hu 

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Csak ámulunk: szenzációsak az év panorámafotói

Nem győzünk álmélkodni az év panorámafotóin! Idén nyolcadik alkalommal hirdették meg az EPSON nemzetközi panorámafotós pályázatát, a győzteseket pedig szerdán ki is hirdették.

Igazi hobbit-lak: ez lett az év ökoportája 2017-ben

A ház fából, kőből és szalmából készült, fabútorokkal és más természetes anyagokkal. A Bristol mellett "magasodó" családi fészek kívül és belül is varázslatos. A ház egy tóra néz, aminek látványában minden vendég gyönyörködhet. Nem csoda, hogy a legjelentősebb díjat nyerte el a gyönyörű ház Angliában.

Hóbagoly szállította az aranyat a magyar természetfotósnak

Aranyérmet nyert Kércz Tibor fotográfus a 2017-es francia PX3, Prix de la Photographie Paris nemzetközi fotópályázaton - írja a National Geographic.

Erre a végtelenül cuki, Oscar-díjas kisfilmre érdemes áldozni hat percet

A magyar Oscar-nyertes film, a "Mindenki" sikere örömkönnyeket csalt sokunk szemébe, de van egy másik kedvenc, ami szintén díjat nyert, és tavaly már sokan láttuk is. Ez a "Piper".


NAPI BOLDOGSÁG