Az özönvíz előtt: DiCaprio új mozija ingyen, magyarul, teljesen legálisan!

A Before the Floodban (azaz magyarul Az özönvíz előtt) című moziban azt kutatja DiCaprio, mit lehet tenni a globális felmelegedés megfékezéséért. Érdemes rászánni az idődet, és itt most meg is nézheted már magyarul is.Leonardo DiCaprio mindig is szívén viselte a bolygó sorsát, a National Geographicnak forgatott mozijában is a Föld megmentésére keresi a választ.

Milyen veszélyei vannak a globális felmelegedésnek? És miként lehetne megállítani, vagy legalább mérsékelni a klímaváltozást? Leonardo DiCaprio interjúalanyai között olyan személyiségeket találunk, mint Barack Obama, Bill Clinton, Ban Ki-moon és Ferenc pápa - valamint olyan lelkes és elkötelezett közösségvezetők és aktivisták, akik a Föld megmentéséért dolgoznak, helyi és globális szinten...

Hogy minél több mindenkihez eljuthasson az üzenet, a National Geographic a teljes filmet elérhetővé tette világszerte több platformon is. A klímaváltozás kérdéseivel foglalkozó Before the Flood ráadásul már legálisan is megnézhető ingyen, a NatGeo jóvoltából magyar szinkronnal is.


Csak tessék, csak tessék, alant szinkronnal, ide kattintva pedig eredeti nyelven is megtekinthető.
Források: NatGeo, Youtube, Player.hu


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Megtörtént, amire vártunk: győzött a Saul fia és Leonardo DiCaprio!

Végre megtört a jég: Magyar Oscar-díj született Los Angelesben!

Amitől lehűl majd a planéta: klíma-javító molekula

Van lehetőség lehűteni a planétánkat egy olyan molekula segítségével, amely képes csökkenteni a szennyező anyagoknak a koncentrációját, amik a globális felmelegedést okozzák.

Másodszor is a Szegedi Tudományegyetem a "legzöldebb"

Ismét Közép-Európa "legzöldebb" universitasa lett a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) a világ egyetemeinek zöld mérőszámokon alapuló rangsorában.


NAPI BOLDOGSÁG