Modellek, akik nagyobb erővel hatnak ránk, mint fiatal társaik - lenyűgöző képek!


A következő hölgyek mindegyik betöltötte már 70. életévét is azonban mit sem vesztettek szépségükből és bájukból. Szokták mondani, hogy a jó bornak is jót tesznek az elmúlt évek. Nos, ezek a hölgyek az élő példái annak, hogy a szépség sem mulandó, csak változó.

Az ő bájuk, karizmájuk éreztetni a mögöttük lévő éveket, de nem elvesz ragyogásukból, hanem hozzáad, s olyan erővel, hogy majd hanyatt esünk!


Lauren Hutton, 72


Jacqueline Murdock, 86


Daphne Selfe, 86Baddie Winkle, 86


China Machado, 86


Valerie Pan, 75Carmen Dell'Orefice, 85


Gitte Lee, 81Joyce Carpati, 82


Forrás: Brightside

Pozitív Nap - Gerecs Zsófia


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Ami nélkül nincs Karácsony: fények kül- és beltérre (giccsmentesen)

Karácsonykor sokan fényárba úsztatjuk az otthonunk kívül-belül. Most megkísérlünk túllépni a villogó olcsó túlzsúfolt felállásokon. Tény, hogy az ünnepi díszkivilágítás azért mégiscsak különleges! Mutatjuk, mire gondolunk!

HÚSLEVES (nem egyszerűen gyógyszer és ebéd, nem egy szimpla étel, a húsleves a minden)

Ez a film a karácsonyi húsleves készítését dolgozza fel, de ne a klasszikus főzőműsorra gondoljon valaki, ha esetleg tervbe veszi a megnézését. Inkább a főzés hangulata, és közege ami lényeges. A videó hangulata, a nyugalma, visszarepít egy szebb világba!

Ismerd fel időben a cukorbetegséget!

Magyarországon több mint félmillió regisztrált cukorbeteg ember él, és további 250 ezer azoknak a száma, akik valójában cukorbetegek, de nem tudnak róla vagy még nem vettek részt diabétesz-szűrésen.

20 hihetetlen hely Európában, melyeket látnod kell!

A vén Európa, a megunhatatlan, a sokszínű, a lehengerlő - maga a múlt és a jelen egyszerre!

100 évesen kertet művel és állatokat tart az egykori lágerszakács

Vaskor István- a vidék újságírója, a Sokszinú Vidék magazin munkatársa készített egy csodálatos interjút. Alanya egy olyan ember, akinek élete mindannyiunk előtt példaként lebeghet. Csodálatos interjú kitartásról, élni akarásról, hűségről.


NAPI BOLDOGSÁG