Modellek, akik nagyobb erővel hatnak ránk, mint fiatal társaik - lenyűgöző képek!

Ki mondta, hogy az álmok megvalósítása korfüggő lenne? Hallottad már valaha, valakitől, hogy "ehhez már túl idős vagy(ok)"? Biztosan. Azonban ezek a hölgyek sutba dobják az összes ilyen és ehhez hasonló sztereotípiát, és mit sem törődve velük olyan hihetetlen erejű modellekként ügyködnek, hogy a szánk is tátva marad.


A következő hölgyek mindegyik betöltötte már 70. életévét is azonban mit sem vesztettek szépségükből és bájukból. Szokták mondani, hogy a jó bornak is jót tesznek az elmúlt évek. Nos, ezek a hölgyek az élő példái annak, hogy a szépség sem mulandó, csak változó.

Az ő bájuk, karizmájuk éreztetni a mögöttük lévő éveket, de nem elvesz ragyogásukból, hanem hozzáad, s olyan erővel, hogy majd hanyatt esünk!


Lauren Hutton, 72


Jacqueline Murdock, 86


Daphne Selfe, 86Baddie Winkle, 86


China Machado, 86


Valerie Pan, 75Carmen Dell'Orefice, 85


Gitte Lee, 81Joyce Carpati, 82


Forrás: Brightside

Pozitív Nap - Gerecs Zsófia


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

"Olyan vagyok, mint a birkák, a szabad levegőnek születtem" - 90 éves néni egy olasz falu egyedüli lakója

Az augusztusban 91. életévét betöltő Paolina Grassi az utolsó lakója Casali Socraggio hegyvidéki falujának Olaszországban a svájci határ közelében

Ezek a virágok most nekünk nyílnak: most öltözik pirosba sokfelé a határ (vöröslő képsorozat a pipacsmezőkről)

Pirosba öltözött az ország sok részén a határ. Ezek a virágok most nekünk nyílnak...

Íme, az ország hét csodája!

Gyakran esünk abba a hibába, hogy a természetet azonosítjuk egy szép idős fával, egy kellemes vizű tóval, egy aranyos állattal, a hétvégi kirándulással vagy horgászattal. Mindez valóban fontos, és a rekreációs értéket nem szabad lebecsülni, de amikor természetről beszélünk, ennél sokkal többről van szó.

Anyák, amint férjhez adják lányaikat (egy szívhez szóló képriport)

Szerencsés az a lány, akit az édesanyja készíthet fel élete legnagyobb napjára. Szerencsés, ha az, aki megszülte, végigkísérte, ahogy megismerkedik a nagy Ő-vel, izgult a randevúk alatt, örült az eljegyzésnek, és végül könnyes szemmel átadta őt annak a férfinak, aki legalább annyira fog vigyázni rá, mint ahogy ő tette, egész életében.

Könnyeket csal a szemedbe Liptai Claudia anyák napi üzenete

"Nincs nap hogy ne törne rám a hiányod. Lassan 7 éve, hogy nem érzem az illatod és az ölelésed. Ha a gyerekeimre nézek, még jobban érzem azt az űrt, amit hagytál. Hogy nem kapnak a borsólevesedből, a rajongásodból, a semmihez sem hasonlítható nagymamaságodból" - olvassátok el Liptai Claudia megható anyák napi üzenetét.


NAPI BOLDOGSÁG