Modellek, akik nagyobb erővel hatnak ránk, mint fiatal társaik - lenyűgöző képek!

Ki mondta, hogy az álmok megvalósítása korfüggő lenne? Hallottad már valaha, valakitől, hogy "ehhez már túl idős vagy(ok)"? Biztosan. Azonban ezek a hölgyek sutba dobják az összes ilyen és ehhez hasonló sztereotípiát, és mit sem törődve velük olyan hihetetlen erejű modellekként ügyködnek, hogy a szánk is tátva marad.


A következő hölgyek mindegyik betöltötte már 70. életévét is azonban mit sem vesztettek szépségükből és bájukból. Szokták mondani, hogy a jó bornak is jót tesznek az elmúlt évek. Nos, ezek a hölgyek az élő példái annak, hogy a szépség sem mulandó, csak változó.

Az ő bájuk, karizmájuk éreztetni a mögöttük lévő éveket, de nem elvesz ragyogásukból, hanem hozzáad, s olyan erővel, hogy majd hanyatt esünk!


Lauren Hutton, 72


Jacqueline Murdock, 86


Daphne Selfe, 86Baddie Winkle, 86


China Machado, 86


Valerie Pan, 75Carmen Dell'Orefice, 85


Gitte Lee, 81Joyce Carpati, 82


Forrás: Brightside

Pozitív Nap - Gerecs Zsófia


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Akkor és most: elképesztő fotókon ahogy 100 évessé öregedtek az egykori fiatalok

Nézd meg, hogyan lettek az üde, huszonéves nőkből és férfiakból 100 éves nénik és bácsik! Még jó lenne hozzácsatolni egy 3 harmadik, azaz babafotót (ami valószínű nem készült akkoriban) és akkor igazán az életet magát mutatná meg... Gyönyörű képek, amik a fiatalság mellett megmutatják az öregség szépségét is.

Budapest: az egyik legélhetőbb és a legszebb város a kontinensen (videók, amiktől még budapestiként is lehidalsz)

Legalábbis az Expedia utazási oldal szerint a magyar főváros nem kevesebb mint a legszebb és legélhetőbb a vén Európa kontinensén. Nos, mi ezzel biztosan nem fogunk vitatkozni!

Mit üzennek a virágok? - Ezt tudatják veled, ha ezt a 8 szépséget kapod ajándékba

Üzenhetünk is virággal, mert mindegyiknek külön jelentése van. Uraim, tanulmányozzák át a listát, s válasszanak virágot aszerint, hogy mit üzennének szerelmüknek, nőrokonuknak, barátnőjüknek. Hölgyeim, önök pedig olvassanak a virágokból!

Előtte-utána fotóval ünnepel a modell, aki egész életében küzdött a kilókkal

"Ez egy friss kép rólam és a testemről, ahogy most kinéz. Lehet, hogy nem tökéletes, és nem hívnak vele fehérnemű-bemutatóra, de az enyém, és végtelenül büszke vagyok rá."

Ilyen öregkort kíván mindenki: A francia Jeanne Louis Calment 15 életleckéje!

Jeanne Louis Calment az a francia nő, aki a történelem folyamán, bizonyítottan a legtöbb évet élte a Földön, pontosabban 122 esztendőt és 164 napot. Ez összesen 44 724 nap. Elképesztő "teljesítmény", nem igaz?


NAPI BOLDOGSÁG