Modellek, akik nagyobb erővel hatnak ránk, mint fiatal társaik - lenyűgöző képek!

Ki mondta, hogy az álmok megvalósítása korfüggő lenne? Hallottad már valaha, valakitől, hogy "ehhez már túl idős vagy(ok)"? Biztosan. Azonban ezek a hölgyek sutba dobják az összes ilyen és ehhez hasonló sztereotípiát, és mit sem törődve velük olyan hihetetlen erejű modellekként ügyködnek, hogy a szánk is tátva marad.


A következő hölgyek mindegyik betöltötte már 70. életévét is azonban mit sem vesztettek szépségükből és bájukból. Szokták mondani, hogy a jó bornak is jót tesznek az elmúlt évek. Nos, ezek a hölgyek az élő példái annak, hogy a szépség sem mulandó, csak változó.

Az ő bájuk, karizmájuk éreztetni a mögöttük lévő éveket, de nem elvesz ragyogásukból, hanem hozzáad, s olyan erővel, hogy majd hanyatt esünk!


Lauren Hutton, 72


Jacqueline Murdock, 86


Daphne Selfe, 86Baddie Winkle, 86


China Machado, 86


Valerie Pan, 75Carmen Dell'Orefice, 85


Gitte Lee, 81Joyce Carpati, 82


Forrás: Brightside

Pozitív Nap - Gerecs Zsófia


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Ilyen öregkort kíván mindenki: A francia Jeanne Louis Calment 15 életleckéje!

Jeanne Louis Calment az a francia nő, aki a történelem folyamán, bizonyítottan a legtöbb évet élte a Földön, pontosabban 122 esztendőt és 164 napot. Ez összesen 44 724 nap. Elképesztő "teljesítmény", nem igaz?

6 titok, amit egy nőnek mindenképp ismernie kell!

Azt, hogy mi határoz meg egy igazi nőt nagyon nehéz megfogalmazni. Az, ahogyan jár, ahogyan beszél. Láthatod abban, ahogy gesztikulál, ahogyan mosolyog, benne van az egész viselkedésében és egy millió apró részletben. Ha egy igazi nő elsétál mellettük, minden férfi figyelmét magára vonja, ehhez pedig csak 6 apró titokra van szüksége, amit minden nőnek ismernie kell!

Ilyen kórusvezető kellene minden iskolába: ez a magyar diákkórus százezrek szívébe lopta be magát (+videó)

Belopta magát százezrek szívébe a gyönki énektanárnő és diákkórusa, nem véletlen, hogy sokan mondják: ilyen kórusvezető kellene minden iskolába.

Tarol a Balaton jegén korcsolyázó lány varázslatos videója!

Sokféleképpen láttuk már a magyar tengert, idén pedig a gyakran -20 fokos hideg egy jeges, mégis szívmelengető arcát mutatta meg...

Újratalálkozások, akkor-és-most nosztalgiák nagyon híres filmek és sorozatok stábjaival!

Híres filmek szereplői találkoztak évtizedek után újra, te pedig nagyon öregnek érzed magad...


NAPI BOLDOGSÁG