Ha szeretnél valami lélegzetelállítóan szépet látni, akkor ezt nézd meg! (+videó)


Ha megnézed ezt a csupán másfél perces videót, akkor szinte Te is felemelkedsz a földről, és érzed, ahogyan a simogatóan meleg szélben a bódítóan illatos mezők fölött szárnyalsz... - írja Anni, a napiboldogsag.com blogon.

Leírhatatlanul gyönyörű, amit ebbe a másfél percbe Joshua Karthik belesűrített. Egy napig forgatott Provence csodás vidékén egy forradalmian új, távirányítású quadcopter segítségével, mellyel könnyedén készíthetőek légi felvételek. Hogy ezután Toby John ennek a napnak az "esszenciáját" 90 másodpercbe foglalja - a Coldplay együttes számát felhasználva. Ha meglátok egy ilyen videót, az jut eszembe, hogy milyen fantasztikus a Föld, ahol élünk, és milyen csodálatos megtapasztalni ilyen gyönyörűséget a modern technika segítségével!Forrás: napiboldogsag.com


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

20 hihetetlen hely Európában, melyeket látnod kell!

A vén Európa, a megunhatatlan, a sokszínű, a lehengerlő - maga a múlt és a jelen egyszerre!

Drón + hegy = leesett áll (az Alpok még soha nem tűnt ennyire gyönyörűnek)

A fenti egyenletet professzor Gabriel Kocher igazolta, aki a drónvideózás doktora, és a hegyekre van ráindulva.

Szedd magad levendula: idén is eljött a nyár egyik legjobb programja!

A Levendula Fesztivál lesz most hétvégén, 23-25-ig tart Tihanyban, ahol mindenhez hozzájuthatsz, ami levendulás, és persze nagyon sok érdekes programmal készülnek kicsik és nagyok számára.

Ezek a virágok most nekünk nyílnak: most öltözik pirosba sokfelé a határ (vöröslő képsorozat a pipacsmezőkről)

Pirosba öltözött az ország sok részén a határ. Ezek a virágok most nekünk nyílnak...

Íme, az ország hét csodája!

Gyakran esünk abba a hibába, hogy a természetet azonosítjuk egy szép idős fával, egy kellemes vizű tóval, egy aranyos állattal, a hétvégi kirándulással vagy horgászattal. Mindez valóban fontos, és a rekreációs értéket nem szabad lebecsülni, de amikor természetről beszélünk, ennél sokkal többről van szó.


NAPI BOLDOGSÁG